Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

En azından ben bir kaç tanesine yanıt verebilirim.
Klomenle ilk ayım doktorum 3. günü başla bitince 10 gün gün aşırı ilişki dedi. Kısmen uyabildik.
3. gün başlayıp günde 2 şer tane içtim.
6 ay bu şekilde devam edeceğim. Çatlatma iğnesi vermedi.
13. gün kontrole gittiğimde yumurtam tek bir tane ve 20 mm idi.
Sağlıklı bir yumurta 18-20 mm arası ve min.alt üst değerlerde çatlar dedi. Ve her şeyin normal olduğunu söyledi.
Bildiklerim bu kadar, tedavinde başarılar :)

merhaba ben de 3 gun kullandim igneye dr karar veriyor yumurtaya gore ignenin fiyati 68 tl raporla 40 tl oluyomus ama hemen rapor cikartilmiyor falanmis.bilgim yok raporla ilgili zaten dr bugun yada yarin vurul diyo gozun para gormuyor canim

ben de ilk kullandım..5. günü başladım,5 gün kullandım günde 2 kez..bittikten 5 gün sonra yumurtalarım doktorun istediği gibi büyüdü ve iğneyi vuruldum..yumurtalar 18mm di yanlış hatırlamıyosam 3 tane seçmiş vücut..
iğne 65 liraydı..
hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah

canım bende ilk defa bu ay başlicam reglin 5.günü ama
senin neden 3.güünü ki bende merak ettim

Stokmu yapiyon kiz testleri evde test olsa belki yapardim dayanamayip ama yok :q:

klomenden sonra iğne mi vurulcaz ben anlamadım kızlar 13.günü kontrol yumurta durumuna göremi iğne vurulunuyor

doktora bağlı..kimisi iğne veriyo kimisi vermiyo..nedense...
eğer vurulacaksa,yumurtanın büyümesine bakıyo,yeterince büyümüşse o gün vuruyo iğneyi..

klomenden sonra iğne mi vurulcaz ben anlamadım kızlar 13.günü kontrol yumurta durumuna göremi iğne vurulunuyor

yumurtanın durumuna göre dr karar veriyor catlatma ignesine 3ve 5 gunu baslıyor genelde herkez ben klomeni temmuzdan beri kullanıyorum adetttimin ilk gunu bile kullandıgım oldu dr duruma tedavı yöntemine göre karar veriyor herhalde

Stokmu yapiyon kiz testleri evde test olsa belki yapardim dayanamayip ama yok :q:

Ben bu ay 30 tane ovulasyon testi almıştım internetten aynı satıcıdan hazır gönderi yapıyor 7 tane gebelik testini 4 liraya aldım. 6 tane kaldı
Kaset tipi test değil ama içi aynı dışında kaset yok.
bu ay onların hepsi bi-te-cek

bendede vardı 1 tane igneyi vuruldugumun 2.gunu deneme test amaclı kullandımm aslında bu hafta da deneme amaclı kullancam kocam kızıyor evde izinde eczaneyede gidemiyorum.

hoşgeldin bacım..

inşallah ilk ayında tutar bebişine kavuşursun, bizlere umut kaynağı olursun..

benim klomende ikinci ayımdı..

bende klomen kulandım bu ayda 2. kez di bu. 1. klomenden sonra 60 tl ye ovıtrelle yaptırdım.2 . den sonra vermedı ıgne

fakat buay yumurta olusmamaıs kıst olusmus dedı . 7. gun gıttım kontrole doktor belkı 3 gun sonra yum oluşabılır bılemyız dedı 3 gun sonra gel derım ama gelemzsın belkı dedı zaten ılcedeyım

haftada 3 gun ılişki dedi

eger adet olursamda 2. gunu gel dedı başka bır ığne yapıcakmıs 150 tl falan mıs ıgne

bendede vardı 1 tane igneyi vuruldugumun 2.gunu deneme test amaclı kullandımm aslında bu hafta da deneme amaclı kullancam kocam kızıyor evde izinde eczaneyede gidemiyorum.

heheheh kargo geldiğinde eşim evdeydi. Ovulasyon testini aldığımdan haberi vardı, kafayı yemiş gibi gözükmemek adına gebelik testinden bahsetmedim. Şimdi çıkarıp çıkarıp yapıcam Kutuyu kurcalarken elinden alıp, her şeyi bilme sen bakayım dedim:)
Adama gelirken test alır mısın dedim 2 kez, 2 side negatif çıktı Şimdi boşuna ümitlendirmek istemiyorum, önce pozitif olacak (Allah'ın izniyle) sonra testten haberi olacak.

Oda iyiymis canim bitir bitir

hoşgeldin bacım..

inşallah ilk ayında tutar bebişine kavuşursun, bizlere umut kaynağı olursun..

benim klomende ikinci ayımdı..

hoşbuldum nazar sağol,sen adet olmuşsun,öyle okudum yanlış hatırlamıyosam..inşallah önümüzdeki ay nasip olsun sana da..
umudumuzu hiç kaybetmeyelim

Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim kızlar
Bana 3. Gün başla, günde 1 tane olmak üzere 5 gün iç, 5. Gün kontrole gel dedi. Size niye 2şer dedi acaba? bir de sen kaç gün içtin canım, bütün paketi mi? :44:uygulama farklılığı var demekki:44:
İnşallah miniğin göbüşündedir senin de
merhaba ben de 3 gun kullandim igneye dr karar veriyor yumurtaya gore ignenin fiyati 68 tl raporla 40 tl oluyomus ama hemen rapor cikartilmiyor falanmis.bilgim yok raporla ilgili zaten dr bugun yada yarin vurul diyo gozun para gormuyor canim
İyi yahu ucuzmuş. bi arkadaş bana 250 civarı dedi de. Ben de her ay her ay... Ne bileyim fazla geldi de o yüzden bi netleştireyim dedim. Sağol cevabıniçin
Hepinizinki bir an önce hayırlısıyla gelir inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…