• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

yok cnm keşke reglin 8. günü bu ay klomen vermedi doğal yumurtluyormuyum bakacakmış
bal tarçın çörek otu yiyorum bakalım etkisi varmı
senin kaç yumoşun oldu bu ay
bir tane 18mm bakalim ins tutar

insallah canim allahim gonlune gore verir insallah :) bende bu ay gercekten korktugumun farkina vardim dun laboratuvara giderken ama bugun kacis yok randevumu aldim gitcem birazdan aksama dogru alirim heralde sonucu..

sağol canım inşallah sen hayırlı haberle gel cumayada ben geleyim kırmızılar gelmesin bebişler gelsin :). artık gelsinler kuzucuklarımız yeter bizi beklettikleri

arkadaşlar bişey takıldı aklıma yazdıklarınızı okudumda hep doktorlarınız klomen bitince ertesi günü gel demiş ve çatlatma iğnesinden bahsediyosunuz ben bu ay ilk kez kullandım klomeni pazar günü bitti ve doktorum cuma gel dedi bana ve iğneden felan bahsetmedi acaba ilk kez kullanıyorum diyemi

canım bana ertesi gün gel demedi adetin 15. gün çağırdı yumurtama baktı tam istediği boyuta gelmediği için ertesi gün tekrar baktı çünkü günde 1-1.5 mm büyüyomuş yumurta ve çatlatma iğnesi verdi yaptırdım 36 saat sonra ilişki dedi sonrada gün aşırı. benimde klomenle ilk ayım ama şöyle birşey yok doktor bazen çatlatma iğnesine gerek duymuyo kendi kendine çatlar diye senin doktorun yumurtana göre yol alır bence kontrolden sonra

Kislar bugun 6. Gunum. Uzerinize afiyet grip olmusum kolum kanadim nasil agriyor anlatamam. Dr a gittim 2 gun istirahat verdi. Atesimi olctuler 36 cikti :(
Eger hamilelik olsaydi 37 filan olmasi lazimdi benim bu ayda bos sanirim kizlar yaa :(
kendini üzme canım ya inşallah vardır öyle düşünme. geçmiş olsun bu arada

bugun tuhaf bir ağrı hissediyorum adetmi olucam acep puffff :( sabah akıntım vardı sonra lavaboya gittiğimde biraz daha az vardı şimdi ne alemde bilmiyorum ama belimde ağrı oldu yeri filan sildim acep ondanmı olduki :S

bugun tuhaf bir ağrı hissediyorum adetmi olucam acep puffff :( sabah akıntım vardı sonra lavaboya gittiğimde biraz daha az vardı şimdi ne alemde bilmiyorum ama belimde ağrı oldu yeri filan sildim acep ondanmı olduki :S

neyse canim olursanda uzulme ama temizlikden de oyle olabilir.

neyse canim olursanda uzulme ama temizlikden de oyle olabilir.

canım adet gibi değil birşey kaldırmışım gibi belimde ağrı var ama birşeyde kaldırmadım bilmiyorum. birde ben üşüsemde çorap giyemiyorum o yuzdende ağrım oluyo olabilir şimdi zorlanınca giydim ayakkabı

canım adet gibi değil birşey kaldırmışım gibi belimde ağrı var ama birşeyde kaldırmadım bilmiyorum. birde ben üşüsemde çorap giyemiyorum o yuzdende ağrım oluyo olabilir şimdi zorlanınca giydim ayakkabı
giy giy sicak tut ayaklarini ben gecen hafta puf botlarda dolastim evde sicak olsun diye benim karnim agriyor bugun tuvaletten cikinca falan cook aciyor.intihap varmis gibi

giy giy sicak tut ayaklarini ben gecen hafta puf botlarda dolastim evde sicak olsun diye benim karnim agriyor bugun tuvaletten cikinca falan cook aciyor.intihap varmis gibi

üşüttün belkide canım birde iğneden sonra benim bel ağrım ve kasık ağrım çok oldu hele bel ağrım kopuyodu sanki

üşüttün belkide canım birde iğneden sonra benim bel ağrım ve kasık ağrım çok oldu hele bel ağrım kopuyodu sanki
gecen pazar sahil kenarlarinda usudum olabir.bel agrim hep var benim kasik agrisida ilacdan oluyor oyle benim

sağol canım inşallah sen hayırlı haberle gel cumayada ben geleyim kırmızılar gelmesin bebişler gelsin :). artık gelsinler kuzucuklarımız yeter bizi beklettikleri

Canim merhaba,ben kotuyum sabah kan verdim,oglen kirmizilar geldi yaa,yoruldum gercekten tum yasadiklarim ilacin etkisiyle olmus sanirim,sonuclarida 1 saate kadar alcam..:(

benimde bakmıyor canım, 14.gün çatlatma iğnesini yapıyor ve 24 ila 36 saat arası kesin çatlar diyor.

Benim bütün tahlilerim yapıldı, hormon falan hepsii, rahim filmi bile çekildim...

bişi yok, herşey güzel...

olmayan tek şey, bebek....

aynen canim tum tahliller ikinci seferde tekrarlandi esimin ve benim, rahim filmimide cekildim,her ay umut sonrasinda kirmizilar :( ben bu ay cok umutluydum her belirti vardi ama regl oldum bugun hepsi ignenin etkisiymis maalesef.. insallah allahim isteyen herkese nasip etsin

Canim merhaba,ben kotuyum sabah kan verdim,oglen kirmizilar geldi yaa,yoruldum gercekten tum yasadiklarim ilacin etkisiyle olmus sanirim,sonuclarida 1 saate kadar alcam..:(

anlıyorum seni canım ama yılmak yok bizimde yüzümüz gülecek inşallah üzme kendini desemde üzeceksin biliyorum ama yinede umutla bakalım allahım bizimde kucaklarımızı boş bırakmıycak inşallah ama zamanının gelmesi gerek

aynen canim tum tahliller ikinci seferde tekrarlandi esimin ve benim, rahim filmimide cekildim,her ay umut sonrasinda kirmizilar :( ben bu ay cok umutluydum her belirti vardi ama regl oldum bugun hepsi ignenin etkisiymis maalesef.. insallah allahim isteyen herkese nasip etsin

ben o yuzden test yapmayıp bekliyorum canım acele etmiyorum varsa elbet belli olucak çünkü. sen kaçıncı gününde oldun adet

uzulme canim biliyorum ne desem bos ama sen umudunu hic kaybetme onunde yep yeni bir ay var insallah o zaman melegin senle olcak herserde vardir bir hayir. kendine iyi bak ilaca ne zaman baslicaksin belli mi?

Back