- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
bir tane 18mm bakalim ins tutaryok cnm keşke reglin 8. günü bu ay klomen vermedi doğal yumurtluyormuyum bakacakmış
bal tarçın çörek otu yiyorum bakalım etkisi varmı
senin kaç yumoşun oldu bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir tane 18mm bakalim ins tutaryok cnm keşke reglin 8. günü bu ay klomen vermedi doğal yumurtluyormuyum bakacakmış
bal tarçın çörek otu yiyorum bakalım etkisi varmı
senin kaç yumoşun oldu bu ay
insallah canim allahim gonlune gore verir insallah :) bende bu ay gercekten korktugumun farkina vardim dun laboratuvara giderken ama bugun kacis yok randevumu aldim gitcem birazdan aksama dogru alirim heralde sonucu..
arkadaşlar bişey takıldı aklıma yazdıklarınızı okudumda hep doktorlarınız klomen bitince ertesi günü gel demiş ve çatlatma iğnesinden bahsediyosunuz ben bu ay ilk kez kullandım klomeni pazar günü bitti ve doktorum cuma gel dedi bana ve iğneden felan bahsetmedi acaba ilk kez kullanıyorum diyemi
kendini üzme canım ya inşallah vardır öyle düşünme. geçmiş olsun bu aradaKislar bugun 6. Gunum. Uzerinize afiyet grip olmusum kolum kanadim nasil agriyor anlatamam. Dr a gittim 2 gun istirahat verdi. Atesimi olctuler 36 cikti
Eger hamilelik olsaydi 37 filan olmasi lazimdi benim bu ayda bos sanirim kizlar yaa
bugun tuhaf bir ağrı hissediyorum adetmi olucam acep puffff sabah akıntım vardı sonra lavaboya gittiğimde biraz daha az vardı şimdi ne alemde bilmiyorum ama belimde ağrı oldu yeri filan sildim acep ondanmı olduki :S
neyse canim olursanda uzulme ama temizlikden de oyle olabilir.
benimde ilk catlatmam 17.gun olmustu canim senin gibi hergun gitmisti buyuyene kadar.benimkini 17. günü çatlattık mesela arada 4 gün var senle canım
giy giy sicak tut ayaklarini ben gecen hafta puf botlarda dolastim evde sicak olsun diye benim karnim agriyor bugun tuvaletten cikinca falan cook aciyor.intihap varmis gibicanım adet gibi değil birşey kaldırmışım gibi belimde ağrı var ama birşeyde kaldırmadım bilmiyorum. birde ben üşüsemde çorap giyemiyorum o yuzdende ağrım oluyo olabilir şimdi zorlanınca giydim ayakkabı
giy giy sicak tut ayaklarini ben gecen hafta puf botlarda dolastim evde sicak olsun diye benim karnim agriyor bugun tuvaletten cikinca falan cook aciyor.intihap varmis gibi
gecen pazar sahil kenarlarinda usudum olabir.bel agrim hep var benim kasik agrisida ilacdan oluyor oyle benimüşüttün belkide canım birde iğneden sonra benim bel ağrım ve kasık ağrım çok oldu hele bel ağrım kopuyodu sanki
gecen pazar sahil kenarlarinda usudum olabir.bel agrim hep var benim kasik agrisida ilacdan oluyor oyle benim
sağol canım inşallah sen hayırlı haberle gel cumayada ben geleyim kırmızılar gelmesin bebişler gelsin :). artık gelsinler kuzucuklarımız yeter bizi beklettikleri
benimde bakmıyor canım, 14.gün çatlatma iğnesini yapıyor ve 24 ila 36 saat arası kesin çatlar diyor.
Benim bütün tahlilerim yapıldı, hormon falan hepsii, rahim filmi bile çekildim...
bişi yok, herşey güzel...
olmayan tek şey, bebek....
Canim merhaba,ben kotuyum sabah kan verdim,oglen kirmizilar geldi yaa,yoruldum gercekten tum yasadiklarim ilacin etkisiyle olmus sanirim,sonuclarida 1 saate kadar alcam..
aynen canim tum tahliller ikinci seferde tekrarlandi esimin ve benim, rahim filmimide cekildim,her ay umut sonrasinda kirmizilar ben bu ay cok umutluydum her belirti vardi ama regl oldum bugun hepsi ignenin etkisiymis maalesef.. insallah allahim isteyen herkese nasip etsin
ben o yuzden test yapmayıp bekliyorum canım acele etmiyorum varsa elbet belli olucak çünkü. sen kaçıncı gününde oldun adet
bugun reglimin 27.gunuydu oldum bakalim artik hayirlisi olsun,gideyimde sonuclarimi bilsemde gidip alayim yinede..
Canim merhaba,ben kotuyum sabah kan verdim,oglen kirmizilar geldi yaa,yoruldum gercekten tum yasadiklarim ilacin etkisiyle olmus sanirim,sonuclarida 1 saate kadar alcam..