Nette baktım da ovulasyondan en erken 10 gün sonra kanda çıkarmış.
Biz 0.0 - 0.1 görmicezde kim görecek.
Erken daha
Benim 33.gunum canim catlatma ignesinden sonraki 16.gunum yani yapsam cikar ama yapmiyom valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nette baktım da ovulasyondan en erken 10 gün sonra kanda çıkarmış.
Biz 0.0 - 0.1 görmicezde kim görecek.
Erken daha
Nasıl da girdik kafasına:)
Merhaba kızlar.
Ben de bu ay klomenin başlayacağım inşallah.
Dr um reglim 3. Günü başlamamı , 8. Gün de kontrole gelmemi söyledi. Sanırım bazı Dr lar 5. Gün başlatıyorlarmış klomene. Acaba benimki erken mi?? Bu konu hakkında bilgim yok. Yumrtanın kaç mm olması gerekiyor? çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor? fiyatı ne kadar? vs. Biraz özet geçebilirseniz sevinirim.
Herkesin yumoşlarının bir an önce bebişle dönüşmesi dileğiyle
Ben dunden beri ugrasiyorum.Artik birakcam yakasini kiiz kocasida merak etmiyomu acaba adam baski yapsa belki yapar tessttt
Merhaba kızlar.
Dr um reglim 3. Günü başlamamı , 8. Gün de kontrole gelmemi söyledi. Sanırım bazı Dr lar 5. Gün başlatıyorlarmış klomene. Acaba benimki erken mi?? Bu konu hakkında bilgim yok. Yumrtanın kaç mm olması gerekiyor? çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor? fiyatı ne kadar? vs. Biraz özet geçebilirseniz sevinirim.
Merhaba kızlar.
canım bende ilk defa bu ay başlicam reglin 5.günü amaMerhaba kızlar.
Canım vardır bir bildiği, dediğim gibi ben sabrına hayran kaldım. Bırakalım cuma yapsın:)
Ayıptır söylemesi benim 8 günüm var bu gece hazır lavaboya gidiyorum bir idrar testi yapayım dedim
Sonra foss tabi. Dedim bir ümit ama olmadı :)
klomenden sonra iğne mi vurulcaz ben anlamadım kızlar 13.günü kontrol yumurta durumuna göremi iğne vurulunuyor
klomenden sonra iğne mi vurulcaz ben anlamadım kızlar 13.günü kontrol yumurta durumuna göremi iğne vurulunuyor
Stokmu yapiyon kiz testleri evde test olsa belki yapardim dayanamayip ama yok :q:
Benim 33.gunum canim catlatma ignesinden sonraki 16.gunum yani yapsam cikar ama yapmiyom valla
Ben bu ay 30 tane ovulasyon testi almıştım internetten aynı satıcıdan hazır gönderi yapıyor 7 tane gebelik testini 4 liraya aldım. 6 tane kaldı
Kaset tipi test değil ama içi aynı dışında kaset yok.
bu ay onların hepsi bi-te-cek
hoşbuldum :)
hadi bakalım inşallah ilk ay amacına ulaşanlardan oluruz..
doktorlar konusunda ben de aynı fikirdeyim vardır herhalde bir bildikleri..
ben de iğne vurulmıcaktım ama doktorum yumurtaları beğendi,değerlendirelim dedi..
iğneden sonra o gece dahil 3 gün ardarda,sonra gün aşırı ilişki dedi...bu gün aşırı kısmı ne zamana kadar olmalı acaba..
bendede vardı 1 tane igneyi vuruldugumun 2.gunu deneme test amaclı kullandımm aslında bu hafta da deneme amaclı kullancam kocam kızıyor evde izinde eczaneyede gidemiyorum.
Ben bu ay 30 tane ovulasyon testi almıştım internetten aynı satıcıdan hazır gönderi yapıyor 7 tane gebelik testini 4 liraya aldım. 6 tane kaldı
Kaset tipi test değil ama içi aynı dışında kaset yok.
bu ay onların hepsi bi-te-cek
hoşgeldin bacım..
inşallah ilk ayında tutar bebişine kavuşursun, bizlere umut kaynağı olursun..
benim klomende ikinci ayımdı..
Bana 3. Gün başla, günde 1 tane olmak üzere 5 gün iç, 5. Gün kontrole gel dedi. Size niye 2şer dedi acaba? bir de sen kaç gün içtin canım, bütün paketi mi? :44:uygulama farklılığı var demekki:44:En azından ben bir kaç tanesine yanıt verebilirim.
Klomenle ilk ayım doktorum 3. günü başla bitince 10 gün gün aşırı ilişki dedi. Kısmen uyabildik.
3. gün başlayıp günde 2 şer tane içtim.
6 ay bu şekilde devam edeceğim. Çatlatma iğnesi vermedi.
13. gün kontrole gittiğimde yumurtam tek bir tane ve 20 mm idi.
Sağlıklı bir yumurta 18-20 mm arası ve min.alt üst değerlerde çatlar dedi. Ve her şeyin normal olduğunu söyledi.
Bildiklerim bu kadar, tedavinde başarılar :)
İyi yahu ucuzmuş. bi arkadaş bana 250 civarı dedi de. Ben de her ay her ay... Ne bileyim fazla geldi de o yüzden bi netleştireyim dedim. Sağol cevabıniçinmerhaba ben de 3 gun kullandim igneye dr karar veriyor yumurtaya gore ignenin fiyati 68 tl raporla 40 tl oluyomus ama hemen rapor cikartilmiyor falanmis.bilgim yok raporla ilgili zaten dr bugun yada yarin vurul diyo gozun para gormuyor canim
Hepinizinki bir an önce hayırlısıyla gelir inşallah canım...ben de ilk kullandım..5. günü başladım,5 gün kullandım günde 2 kez..bittikten 5 gün sonra yumurtalarım doktorun istediği gibi büyüdü ve iğneyi vuruldum..yumurtalar 18mm di yanlış hatırlamıyosam 3 tane seçmiş vücut..
iğne 65 liraydı..
hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah