- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
benim 33. günüm bugun canım
sen 9 ay bekle bakalim adet olcanmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 33. günüm bugun canım
öylemi yapsam kız gerçekten ama 2-3 ay olmazda göbeğim çıkmaya başlayınca anlarım heralde
kendini üzme canım ya inşallah vardır öyle düşünme. geçmiş olsun bu arada
bugun reglimin 27.gunuydu oldum bakalim artik hayirlisi olsun,gideyimde sonuclarimi bilsemde gidip alayim yinede..
Arkadaşlar yarın adetin 21.günü progestron hormonuna bakmak için kan vericem. (yumurtlama kontrolü)
Hazır kan vermişken betaHCG ye de baktırsam mı. Bat 7-8 gün var çok mu erken olmuş olur ?
Doktorum 5 gun kala cıkar demıstı, oncesındede cıkar mı bılmıyorum ama ufakda olsa cıkar bence :)
O zaman ben yinede vereyim :)
Hayır çıkmazsa bir yanım yine olmadı diyecek, diğer yanım henüz erken.
Hani umut güzel bir şeydi:)
Arkadaşlar yarın adetin 21.günü progestron hormonuna bakmak için kan vericem. (yumurtlama kontrolü)
Hazır kan vermişken betaHCG ye de baktırsam mı. Bat 7-8 gün var çok mu erken olmuş olur ?
kızlar iyi haberlerim yok, bu sabah kırmızı kartı yedim ve oyun dışı kaldım
bugün adetimin 32.günüydü, çatlatma iğnesinden sayarsak da 18.günüm...
hamilelik belirtilerine bir daha inanmıycam, bütün belirtiler oldu (bulantı ve baş dönmesi hariç) ama sonunda yine kırmızı kart...
bu arada dün o kadar kızdığım gebelik testinin de günahını almışım, demek ki doğru göstermiş, dün gece saatler sonra bile baktım biliyor musunuz silik çok silik bile olsa bir çizik görüyüm diye ama yok, tek çizgi ve sonsuz bir beyazlııııkkk, demekki doğruymuş.. yani kazayla saatler sonra ikinci bir çizgi falan çıksaydı inanıcaktım ve bugün daha da kötü olucaktım heralde..
heralde düşük yapıyorum diye hastaneye koşardım
yani adetlerimin ne kadar düzenli olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu, normalde 26-27 günde bir adet olurdum, geçen ay klomenle 32.günde adet olmuştum, bu ayda yine 32.günde adet oldum. klomende bile bir düzenim var yani ... içine tüküriyim böyle düzeniiinnn :84: nerde bu devlet, nerde bu millet
kızlar iyi haberlerim yok, bu sabah kırmızı kartı yedim ve oyun dışı kaldım
hamilelik belirtilerine bir daha inanmıycam, bütün belirtiler oldu (bulantı ve baş dönmesi hariç) ama sonunda yine kırmızı kart...
bu arada dün o kadar kızdığım gebelik testinin de günahını almışım, demek ki doğru göstermiş, dün gece saatler sonra bile baktım biliyor musunuz silik çok silik bile olsa bir çizik görüyüm diye ama yok, tek çizgi ve sonsuz bir beyazlııııkkk, demekki doğruymuş.. yani kazayla saatler sonra ikinci bir çizgi falan çıksaydı inanıcaktım ve bugün daha da kötü olucaktım heralde..
yani adetlerimin ne kadar düzenli olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu, normalde 26-27 günde bir adet olurdum, geçen ay klomenle 32.günde adet olmuştum, bu ayda yine 32.günde adet oldum. klomende bile bir düzenim var yani ... içine tüküriyim böyle düzeniiinnn :84: nerde bu devlet, nerde bu millet
bende bende baktircam yarin kanda cikarmi kanda yaptirsammi?ama ben igne oldugum icin yanlis cikar sonuc neyse sgk dr gidiyorum bu testti yaptirirken sorarim ona
2-3 ay sonrada sen kilo aldim der gitmezsin bilmiyomuyuz seni
Canım cok sagol
Gelsın artık bebıs haberlerıı, bılmem anlatabıldım mııı :)
Canım cok sagol
Gelsın artık bebıs haberlerıı, bılmem anlatabıldım mııı :)
Canim biliyorsun bizim millet olarak bir sloganimiz var hani durmak yok yola devam diye artik darisi bu aya canimcim benim adetimin 33. Gunu ama herkeze kirmizi kart geliyo banada gelicek galiba :-Skızlar iyi haberlerim yok, bu sabah kırmızı kartı yedim ve oyun dışı kaldım
Canim biliyorsun bizim millet olarak bir sloganimiz var hani durmak yok yola devam diye artik darisi bu aya canimcim benim adetimin 33. Gunu ama herkeze kirmizi kart geliyo banada gelicek galiba :-S
merhaba yeni üyeyim,aranıza yeni katılıyorum..
ben de klomen kullandım bu ay ilk kez,haftasonu da çatlatma iğnemi oldum,15. günümde...
vücudum klomene hemen tepki verdi,herşey yolunda dedi doktor ama bakalım bekliyoruz....
ilk kullanımda hamile kalanlar olmuş bu beni heyecanlandırıyo..inşallah herkes için bu ay güzel haberler almak vaktidir!! inşallah...