• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Yani canim 0.1i goreceksem test yapsam ne yazar. Bekleyin beni anacim :26:

arenbulut senin belirtilerin bana göre çok daha belirgin ve fazlaydı, bence sen hamilesin, dünde söylemiştim sana.. :emir_bebek:

hadi inşallah :nazar:

çünkü bende mide bulantısı ve baş dönmesi olmadı ama onun dışındaki belirtilerin hepsi oldu kızlar, belirtilere çok aldanmayın çünkü gerçekten adet belirtileriyle çok benziyor

birde klomen etkisimi nedir, bazı değişiklikler oluyor vücutta, buda insanı yanıltıyor..:43:

bende klomen kulandım bu ayda 2. kez di bu. 1. klomenden sonra 60 tl ye ovıtrelle yaptırdım.2 . den sonra vermedı ıgne

fakat buay yumurta olusmamaıs :50::50: kıst olusmus dedı . 7. gun gıttım kontrole doktor belkı 3 gun sonra yum oluşabılır bılemyız dedı 3 gun sonra gel derım ama gelemzsın belkı dedı zaten ılcedeyım

haftada 3 gun ılişki dedi

eger adet olursamda 2. gunu gel dedı başka bır ığne yapıcakmıs 150 tl falan mıs ıgne

yumurtaları buyutmek için yapılıyor o mu acaba birde gecen ay benimde buyumedi bu ay buyudu yani bir ay buyumedi diye takılma derim stresdende uzak dur.:9:

doktora bağlı..kimisi iğne veriyo kimisi vermiyo..nedense...
eğer vurulacaksa,yumurtanın büyümesine bakıyo,yeterince büyümüşse o gün vuruyo iğneyi..
anladım canım
yumurtanın durumuna göre dr karar veriyor catlatma ignesine 3ve 5 gunu baslıyor genelde herkez ben klomeni temmuzdan beri kullanıyorum adetttimin ilk gunu bile kullandıgım oldu dr duruma tedavı yöntemine göre karar veriyor herhalde
temmudan beri kalamadınmı canım hamile inşallah kalırız ya

Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim kızlar:16:

Bana 3. Gün başla, günde 1 tane olmak üzere 5 gün iç, 5. Gün kontrole gel dedi. Size niye 2şer dedi acaba? bir de sen kaç gün içtin canım, bütün paketi mi? :44:uygulama farklılığı var demekki:44:
İnşallah miniğin göbüşündedir senin de:49:

İyi yahu ucuzmuş. bi arkadaş bana 250 civarı dedi de. Ben de her ay her ay... Ne bileyim fazla geldi de o yüzden bi netleştireyim dedim. Sağol cevabıniçin:34:

Hepinizinki bir an önce hayırlısıyla gelir inşallah canım...

canım yumurtan gereginden fazla buyurse ise yaramaz dr sana bir tane dediyse vardır bildigi herkezin bunyesi yumos durumu farklı o bir taneyle baslatıp artırır gerekırse insallah gerekmez bu ay tutar.

Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim kızlar:16:

Bana 3. Gün başla, günde 1 tane olmak üzere 5 gün iç, 5. Gün kontrole gel dedi. Size niye 2şer dedi acaba? bir de sen kaç gün içtin canım, bütün paketi mi? :44:uygulama farklılığı var demekki:44:
İnşallah miniğin göbüşündedir senin de:49:

Canım ben 2 şer 2 şer içince 5 günde bitti.
Yani pakette 10 tane vardı 3 . gün başlayıp 2 şer içtim.
Güzel duan için sağol, okurken içim bir tuhaf oldu, duygulandım...
Allahım inşallah hepimize nasip eder.

arenbulut senin belirtilerin bana göre çok daha belirgin ve fazlaydı, bence sen hamilesin, dünde söylemiştim sana.. :emir_bebek:

çünkü bende mide bulantısı ve baş dönmesi olmadı ama onun dışındaki belirtilerin hepsi oldu kızlar, belirtilere çok aldanmayın çünkü gerçekten adet belirtileriyle çok benziyor

birde klomen etkisimi nedir, bazı değişiklikler oluyor vücutta, buda insanı yanıltıyor..:43:

Kızlar bende sadece hafif kasık ağrısı var başka da hiç bir şey yok. Göğüslerim hala aynı, mide bulantısı, baş dönmesi vs.. hiç bir şey yok.
Dediğim gibi sadece kasıklarımda ara ara ince bir sızı. Bir tek o var o da geçince niye ağrımıyor bu şimdi diyorum:)

anladım canım

temmudan beri kalamadınmı canım hamile inşallah kalırız ya

yok canım benim isler karısık temmuzdan beri ama arda sorunlar takipsizlikler bır suru karısık seyler gecti.aksilikler yani takipli 3.ayım 1 ignem utmadı diger ay yumos buyumedi son ayda igne oldum bekliyorum.

bugun tuhaf bir ağrım var belim kasığım sanki rahimden geliyo ağrı ve kalçalarım ağrıyo bende kesin adet olucam ya bulantıymış baş dönmesiymiş bunlar hikaye hem benim yumoş 16mmdi herkesinki büyük büyük olmuyoda omu olucak

Merhaba kızlar.
Ben de bu ay klomenin başlayacağım inşallah.
Dr um reglim 3. Günü başlamamı , 8. Gün de kontrole gelmemi söyledi. Sanırım bazı Dr lar 5. Gün başlatıyorlarmış klomene. Acaba benimki erken mi?? Bu konu hakkında bilgim yok. Yumrtanın kaç mm olması gerekiyor? çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor? fiyatı ne kadar? vs. Biraz özet geçebilirseniz sevinirim.
Herkesin yumoşlarının bir an önce bebişle dönüşmesi dileğiyle:16::16:

hoşgeldin aramıza... :3:

bende cevap veriyim sorularına, klomende ikinci ayımdayım şöyleki;

-geçen ay reglinin 3.günü klomene başladım 5 gün boyunca sabah akşam klomen içtim
14.gün kontrole çağırdı doktor 3 tane yumoş vardı, en büyüğü 27 mm. dedi doktor ve çatlatma iğnesi yaptı 24 ila 36 saat arası ilişki, ondan sonrada gün aşırı ilişki dedi
17.gün de progestan hapına başlamamı ve 14 gün boyunca sabah akşam içmemi söyledi ve toplamda adetimin 32.günü adet oldum.

-bu ay da reglinin 3.günü çağırdı ama ben 4.günü gittim. birşey demedi yine klomene başlattı ve aynı şekilde 14.gün yumurta kontrolüne gittim.
30 mm.yumurtam oluşmuştu, çatlatma iğnesi oldum ve aynı şekilde 17.gün progestana başladım. ve aynı şekilde 32.gün (yani bugün) adet oldum :43:

iğneyi devlet karşılamıyormuş, fiyatı: 68 tl di sanırım (ovitterella)

bu arada doktor beni iki seferde de 14.gün kontrole çağırdı, onun öncesinde veya sonrasında kontrol hiç yapmadı. progestan bitince ya adet olucaksın, yada hamile olucaksın o zaman gel diyor her seferinde..:26:

cok dogru söyledin canım bu yasadıgımız kasık agrısı gogus agrısı batması idrara sık cıkma bel agrısı sırt agrısı ben her ay yasıyorum ve adet oluyorum yani klomenin etkisi cıkıyor cogunlukda ama bu belirtilerle gebe olanda oldu genelde adet olunuyor burdan okucak arkadaslarada belirtelim bilincli olsunlar biz daha deneyimli olduk cunku.

bugun tuhaf bir ağrım var belim kasığım sanki rahimden geliyo ağrı ve kalçalarım ağrıyo bende kesin adet olucam ya bulantıymış baş dönmesiymiş bunlar hikaye hem benim yumoş 16mmdi herkesinki büyük büyük olmuyoda omu olucak

yumoşun büyüklüğü gayet iyi bence, öyle düşünme cnm.

senin bu ay ilk miydi klomende (kusura bakma geçmişi okumuştum ama hatırlayamıyorum)

yani eğer ilk değilse, geçen ay kaçıncı gün olmuştun, o önemli diycektim.

ve bence sen hamilesin, benim içime öyle doğuyor seninle ilgili...

canım bende ilk defa bu ay başlicam reglin 5.günü ama
senin neden 3.güünü ki bende merak ettim
Canım valla ben de bilmiyorum ki. Nette de 5. Hün yazıyordu o yüzden sordum ben de kızlara...
Ben bu ay 30 tane ovulasyon testi almıştım internetten aynı satıcıdan hazır gönderi yapıyor 7 tane gebelik testini 4 liraya aldım. 6 tane kaldı :1:
Kaset tipi test değil ama içi aynı dışında kaset yok.
bu ay onların hepsi bi-te-cek :1:
Ah canım benim o 30 lük ovulasyon testi de gebelik testleri de bitti:50:
canım yumurtan gereginden fazla buyurse ise yaramaz dr sana bir tane dediyse vardır bildigi herkezin bunyesi yumos durumu farklı o bir taneyle baslatıp artırır gerekırse insallah gerekmez bu ay tutar.
Hı evet, benim yumurta oluşumunda problem yok aslında da sebepsiz yere gebe kalamıyorum. O yüzden klomene başladık bakalım.
İnşallah hepinizinki tutar canım...
Canım ben 2 şer 2 şer içince 5 günde bitti.
Yani pakette 10 tane vardı 3 . gün başlayıp 2 şer içtim.
Güzel duan için sağol, okurken içim bir tuhaf oldu, duygulandım...
Allahım inşallah hepimize nasip eder.
Âmin canım. Anladım...
Ya canım bir de gerçeğini hissetsen.. o kadar güzel bir duygu kii!!!! Ben ölü doğum yaptım canım. ondan mıdır bilmem ama bebeğe çooook hasretim, Çok içimde kaldı. İnşallah Allah ım hepinize ve tekrardan bana da bir an önce evlat sahibi olmayı, o duyguları yaşamayı nasip eder..

yumoşun büyüklüğü gayet iyi bence, öyle düşünme cnm.

senin bu ay ilk miydi klomende (kusura bakma geçmişi okumuştum ama hatırlayamıyorum)

yani eğer ilk değilse, geçen ay kaçıncı gün olmuştun, o önemli diycektim.

ve bence sen hamilesin, benim içime öyle doğuyor seninle ilgili...

ilk ayım evet canım. ağzın bal yesin tatlım ama ne bilim o kadar umutla bakamıyorum geçen ayda yok bende bu ay adet olursam ki olmamayı tercih ediyorum o zaman ilaçla kaçıncı günümde olacağımı görecem

hoşgeldin aramıza... :3:
bende cevap veriyim sorularına, klomende ikinci ayımdayım şöyleki;
-geçen ay reglinin 3.günü klomene başladım 5 gün boyunca sabah akşam klomen içtim
14.gün kontrole çağırdı doktor 3 tane yumoş vardı, en büyüğü 27 mm. dedi doktor ve çatlatma iğnesi yaptı 24 ila 36 saat arası ilişki, ondan sonrada gün aşırı ilişki dedi
17.gün de progestan hapına başlamamı ve 14 gün boyunca sabah akşam içmemi söyledi ve toplamda adetimin 32.günü adet oldum.
-bu ay da reglinin 3.günü çağırdı ama ben 4.günü gittim. birşey demedi yine klomene başlattı ve aynı şekilde 14.gün yumurta kontrolüne gittim.
30 mm.yumurtam oluşmuştu, çatlatma iğnesi oldum ve aynı şekilde 17.gün progestana başladım. ve aynı şekilde 32.gün (yani bugün) adet oldum :43:
iğneyi devlet karşılamıyormuş, fiyatı: 68 tl di sanırım (ovitterella)bu arada doktor beni iki seferde de 14.gün kontrole çağırdı, onun öncesinde veya sonrasında kontrol hiç yapmadı. progestan bitince ya adet olucaksın, yada hamile olucaksın o zaman gel diyor her seferinde..:26:
Canım ayrıntılı bilgi vermişsin çok teşekkür ederim.:34:
Umarım bu ay senin de hepimizin de tutar arkadaşım:34::34:

cok dogru söyledin canım bu yasadıgımız kasık agrısı gogus agrısı batması idrara sık cıkma bel agrısı sırt agrısı ben her ay yasıyorum ve adet oluyorum yani klomenin etkisi cıkıyor cogunlukda ama bu belirtilerle gebe olanda oldu genelde adet olunuyor burdan okucak arkadaslarada belirtelim bilincli olsunlar biz daha deneyimli olduk cunku.

evet cnm. bende bende hep erken hamilelik belirtilerini araştırdım, burdan okuyacak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

ben klomende ikinci ayımdayım. klomenle iki ayda da adet öncesi yaşadığım belirtiler şunlar:

- gaz problemi (normalde bende hiç olmazdı)
- kasıklarda ara batma, iğne batırılıyormuş gibi
- belde sanki ağır yük kaldırmış gibi hafif ağrılar
- ara ara hafif baş ağrısı
- bir iki kere ayak altında yanma ve kaşınma
- göğüslerde dolgunluk ve şişkinlik
- karında şişkinlik
- adet gününe yakın artan akıntı
- adet gününden bir gün önce toz pembe akıntı (yerleşme akıntısı zannettim :43:)
- adete yakın halsizlik ve yorgunluk
- karışık karışık bol bol rüya görmek
- adete 2 gün kala kokulara karşı hassasiyet

veeee bunların sonucunda gelen adet :72:

ama bu belirtileri yaşayıpta hamile kalan da var, demekki adet ve hamilelik belirtileri aynı gibi bişey...

o yüzden bir yanılma payı bırakmak lazım..

ilk ayım evet canım. ağzın bal yesin tatlım ama ne bilim o kadar umutla bakamıyorum geçen ayda yok bende bu ay adet olursam ki olmamayı tercih ediyorum o zaman ilaçla kaçıncı günümde olacağımı görecem

bence sen şu anda sınırı geçiyorsun arenbulut bugün 33.günün değilmi?

evet cnm. bende bende hep erken hamilelik belirtilerini araştırdım, burdan okuyacak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

ben klomende ikinci ayımdayım. klomenle iki ayda da adet öncesi yaşadığım belirtiler şunlar:

- gaz problemi (normalde bende hiç olmazdı)
- kasıklarda ara batma, iğne batırılıyormuş gibi
- belde sanki ağır yük kaldırmış gibi hafif ağrılar
- ara ara hafif baş ağrısı
- bir iki kere ayak altında yanma ve kaşınma
- göğüslerde dolgunluk ve şişkinlik
- karında şişkinlik
- adet gününe yakın artan akıntı
- adet gününden bir gün önce toz pembe akıntı (yerleşme akıntısı zannettim :43:)
- adete yakın halsizlik ve yorgunluk
- karışık karışık bol bol rüya görmek
- adete 2 gün kala kokulara karşı hassasiyet

veeee bunların sonucunda gelen adet :72:

ama bu belirtileri yaşayıpta hamile kalan da var, demekki adet ve hamilelik belirtileri aynı gibi bişey...

o yüzden bir yanılma payı bırakmak lazım..

sen beni cokk gulduruyosun kızz allah gönlune göre tez zamanda versin insallah.hep boyle neseli ol tatlım allah hiç aglatmasın.

Back