Ne guzel anlatiyorsun ya cok tatlısınOlur mu kuzum kafana ne takılıyorsa sor bildiğim bişeyse her zaman cevaplarım yumurtalarının büyüyüp büyümedğini kontrol edecekler eğer istenilen boyuta gelmişse hemen vuruyorlar benim şöyle oldu kontrole gittim cuma günü 20mm di muhtemelen. pazar günü iğne vurulacaksın pazar gününe kadar istenilen boyuta gelir dedi kendin vurabilirmisin dedi evet dedim bende daha önce okumuş ve izlemiştim iğnenin nasıl vurulduğuna dair fikrim vardı ama sen vuramazsan orda yada verdikleri günde sağlık ocağı yada herhangi bir hastane de vurdurabilirsin eğer istenilen boyuta gelmişse kontrolde hemen de vuruyorlar gelmemişse gün veriyor yada hiç büyümemişse iğneyi vurmuyor benim ne klomen de ne iğnede hiç bir aksi durumum olmadı çok güzel atlattım bu arada genellikle göbekten vuruluyor bende göbeğimden vurdum bu arada çok cesaretli değilimdir ama vurdum hiç acımadı göbek deliğinin 3 parmak yanından bi tık aşşağıya doğru videolar da var internette bak merakın gitsin bu arada özel hastaneye mi gidiyorsun devlete mi