- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.881
Acaba öğrendimi ki sonucu canım
öğrenmiştir sanırımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba öğrendimi ki sonucu canım
öğrenmiştir sanırımmmmm
Gelmedi inşallah sonuç kötü değildirde canım
geldim kızlar size hamileyiiimmmmmmm demeyi cok isterdim ama bu ay da olmadı sizlere umut olamadım özür dilerimmmm
kuzucum dur yaa hemen bırakma kendini lütfennnn...geldim kızlar size hamileyiiimmmmmmm demeyi cok isterdim ama bu ay da olmadı sizlere umut olamadım özür dilerimmmm
geldim kızlar size hamileyiiimmmmmmm demeyi cok isterdim ama bu ay da olmadı sizlere umut olamadım özür dilerimmmm
kuzucum dur yaa hemen bırakma kendini lütfennnn...
peki değerlerin kaç progresteron ve hcg...
şimdi apğlayabilirsinn ama ne konuştuk belkide test için daha erkennnn kuzucummm
Canım senın kaçıncı günün bugün
yAAAAAAAAAA neoldu değerlerin nasıl canımmm:2:
kuzucum dur yaa hemen bırakma kendini lütfennnn...
peki değerlerin kaç progresteron ve hcg...
şimdi apğlayabilirsinn ama ne konuştuk belkide test için daha erkennnn kuzucummm
Canim kac cikti sonucun uzulme yaa ((
canlarımm vallhi ağlamayı hiç istemiyorumm ama dökülüyor şuan gözyaşlarımm cok kötü değilim ama iyide değilim nasippp demeeki zaamanı değil deyip avutuyorum kndimi her ay olduğu gibi hcg değerimm 0.1 yani hiççç umut yok 2-3 bile cıksa umut olcaktı benim için progestn değerim ise cok yüksek 55.3..aile hekimim doktoruna göster yüksek değer dedi neden bu kadar yüksek bu normal değeri en fazla 27 olmalıymış cünkü.
canım evet progestanın yüksek çıkmış ama doktorun yalnış sölemiş..
bu dönemde progestan değeri yükselir zatennn...
bak demekki progesteron ile alakalı değilmiş benimkide o zaman kesin fosss..
hsg gerçekten düşük yaa offfff...
bende çok üzüldümmm
canım evet progestanın yüksek çıkmış ama doktorun yalnış sölemiş..
bu dönemde progestan değeri yükselir zatennn...
bak demekki progesteron ile alakalı değilmiş benimkide o zaman kesin fosss..
hsg gerçekten düşük yaa offfff...
bende çok üzüldümmm
Canım senin kaçıncı günün bugünn
canımbirde progesteronun bu kadar yüksek olması ne anlama geliyor bnm doktorum demdiği için bilgim yok
canım benim 22.günümdü bugün ayın 7 si adetimm..