- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.681
inş.hamilelik belirtsidir ozaman.
İnşallah elif sen hangi aşamadasın şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş.hamilelik belirtsidir ozaman.
hahah aklına gelmem çok normal canımmm 10 gündür çekiyorummm..
yok kuzum ya psikolojikte göğüs ucunu acıtamazsın sanırım..
lavobaya git bak bakıyım yada şöl dokun şimdi acı varmı acı
gittim baktımm acıyoo vallaa ama klomen yapmıştır yada psikolojiktir düşünmemem gerekiyor acımıyo ki acımıyoki acımıyo ki
hahah aklına gelmem çok normal canımmm 10 gündür çekiyorummm..
yok kuzum ya psikolojikte göğüs ucunu acıtamazsın sanırım..
lavobaya git bak bakıyım yada şöl dokun şimdi acı varmı acı
kıız ciddi ciddi acıyormuuu anemmmmmm varmıki acaba birşeylerrr off sonuçta yarın çıkacakk abowwww
böle sızlıyor değilmi ama anlık acı oluyor sonra geçiyorrrciddi ciddi acıyooo uçları elimi değdirincee umutlanmayayım yaa sonu hep hüsran hep hüsran ne zman gülcek benim bu yüzümm
böle sızlıyor değilmi ama anlık acı oluyor sonra geçiyorrr
acaba bu akşam ikimizde bir idrar testimi yapsakkkk
böle sızlıyor değilmi ama anlık acı oluyor sonra geçiyorrr
acaba bu akşam ikimizde bir idrar testimi yapsakkkk
Bir deneyin bence kızlar belki çıkar idrarda
:)
aynen sızlama var bakkkkkk girme kanıma girmeeee
Bir deneyin bence kızlar belki çıkar idrarda
:)
kızz daha erken biliorumm ama ne bilimm heyecann olsunnn..ikimizinde memişler sızlayonda yapakmı dedimmm
demi ama belki çıkarr
yok kız yapmıyalımmmm yaa bboşver ya moralimiz bozulursa benim yarın bozulcak zatennn akşama misfirim var hem benimm şimdi suratsız olmayımmm
yok kız yapmıyalımmmm yaa bboşver ya moralimiz bozulursa benim yarın bozulcak zatennn akşama misfirim var hem benimm şimdi suratsız olmayımmm
inş canımmmmm inşşş umudum yoktmm canım yarın kan sonucun bende olumlu çıkacak öle hissediyorummmm
dirennnklomenkullananlarr ##Bencede yapmayalım direnin kızlarrrrr yenilmek yokkk
inş canımmmmm inşşş umudum yok
dirennnklomenkullananlarr ##
akşama ne yapıyonuzzzz işimiz gücümüz yemek
merhabalar bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum byük bir ihtimal klomenle başlıycaz ..19 aydr bebiş için uğraşıyorum ama malesef olmadı hayırlısı ile bekliyorum umarım sonuç verir..
akşama ne yapıyonuzzzz işimiz gücümüz yemek
var var benim senin adına çok umudumm var şekerimmm
akşama kurs var..tost yeriz herhaldeee
canım hoşgeldinn..
inş sende ilk kullanışında hamiş kalırsınnn...
merhabalar bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum byük bir ihtimal klomenle başlıycaz ..19 aydr bebiş için uğraşıyorum ama malesef olmadı hayırlısı ile bekliyorum umarım sonuç verir..