- 31 Mayıs 2010
- 928
- 320
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.781
Sizin tarihler yakinmis, benim taa 22 sine daha cokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabiiir ya sabirrr haftaya yarin buyuk gun...Sizin tarihler yakinmis, benim taa 22 sine daha cokkk
Kan testi yapılsa cıkmıyor mu ?Sabiiir ya sabirrr haftaya yarin buyuk gun...
Igne yaptirmismiydin?Kan testi yapılsa cıkmıyor mu ?
Hayirli aksamlar caniiiim?Hayırlı akşamlar kızlarrr
Hayirli aksamlar caniiiim?
Nasil olsun canim agri sizi...oyle gidiyo beklemedeyim safak kac senin:)Nasılsın tatlım durumlar nasıl? :)
Nasil olsun canim agri sizi...oyle gidiyo beklemedeyim safak kac senin:)
Ya sabahlari olurdu agrim bu 2 gun oldu bi kac gundur yok...simdi de gobegime dogru kasktan agrim oluyo sag tarafmda tas var sanki...bazen batma oluyo...hadi bakalim olmazsin ins.Ağrın mı var nasıl mesela? ? Valla canım yarın tam adet vaktim olması lazım ama hani benim adetler biraz düzensiz olduğu için nasıl olur ne zaman olur bilemiyorum bakalım hayırlısı inşallah
Ya sabahlari olurdu agrim bu 2 gun oldu bi kac gundur yok...simdi de gobegime dogru kasktan agrim oluyo sag tarafmda tas var sanki...bazen batma oluyo...hadi bakalim olmazsin ins.
Diyosuuuuuun...bende dayanamiyorum ama tek cizgi gorucegimi biliyorum o yuzden yapmiyorum...duruyokkk bakalim...1hafta kaldi...haftaya bugun adet gunum...Hımm anladım canım nasip ya herşeyin hayırlısı olsun haftaiçi ne kadar olmazsam test yaparım bi deneyek
Diyosuuuuuun...bende dayanamiyorum ama tek cizgi gorucegimi biliyorum o yuzden yapmiyorum...duruyokkk bakalim...1hafta kaldi...haftaya bugun adet gunum...
Slm kızlar bugun yazamadım aileler geldi..
Dr catlama olmus inşallah regl olmazsın dedi..
regl olursam diye klomen verdi.
yarn yurt dısna cıkıcam büyük ihtimalle bosa gecmesn ay dedi
O korku var sobrada diyorum amaaaaan yapim gitsin hem icimde umut olmaz...kafam rahat olur dyorum sonra vazgeciyorum ..oyle iste...Aynen bende tek çizgi görecem gibi ama olsun yine yaparım inşallah haftaiçi .sen bekle hele acele etme canım
Yaptirdim canim, sonrasinda degerlendirdim 2 gundur. Simdi bu sabah yumurtamin oldugu kasigim karincalanip batti bir suru. Insallah oluyordur :)Igne yaptirmismiydin?
Benimde oyle batma var...sanki bazen orasi tas gibi...ama ben igne yaptirmadim...Yaptirdim canim, sonrasinda degerlendirdim 2 gundur. Simdi bu sabah yumurtamin oldugu kasigim karincalanip batti bir suru. Insallah oluyordur :)
Valla ben de yaptırayım demedim, doktor baktı 20 mm olmus güzel biz bunu bugun catlatalım dedi. Ben de iyi dedim. Yaptıgı gün beyaz akıntılar falan geldi hafif de kasıkta sancı ama sonra geçmişti. İlişkidden sonra sabah batmalar basladı. Insallah hayra alamettir. Sen bence hamilesin Tugba'cım. Ben öyle düşünüyorum.Benimde oyle batma var...sanki bazen orasi tas gibi...ama ben igne yaptirmadim...