- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 29
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.761
Insallahh catlar cnm hepimizin bebisleri olsunInsallah catlar, bu igne kesin catlatir mi ? Ay cok heyecanlandim ya. Insallah ikimizin de catlasinnn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahh catlar cnm hepimizin bebisleri olsunInsallah catlar, bu igne kesin catlatir mi ? Ay cok heyecanlandim ya. Insallah ikimizin de catlasinnn :)
İnşallah canım gerek kalmadan hamile kalırsınne güzel inşallah benim ki de öyle olur ya da inşallah hiç gerek kalmaz :) rahim filminden sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar ama sende olmadı sanırım
İnşallah canım gerek kalmadan hamile kalırsın
evet bazı kişiler kalıyor mus ama ben kalmadım hayırlısı diyorum
rahim filmi bende cektirdim. klomene başlamadn önce yaptırdım ben..
yarın dra gidicem 5 te hayırlısı artık
Saat 5 te mi randevun?? Niye öyle geç? ?
eşimin işi 4de bitiyor o saatte orda olabilicez..biz sectik
Hayırlısı cnm haber verirsin bize de sonucunurahim filmi bende cektirdim. klomene başlamadn önce yaptırdım ben..
yarın dra gidicem 5 te hayırlısı artık
Galiba catlamis olabilir catlayan yumurta gozukmezmis,yeni catlamissa sivisindanda anlarlar..demekki senin yumoslar yola cikmiskizlar doktoraa gittiimmm 2 yumurtamvardi buyumek uzereeeee gittigimde ikisi de yoktu ne oldu bunlaraaa
Merhaba canimm benim dun tatli bir agri vardi kasigimda akintinda coktu 13 gun kaldi senin nasil gidiyir .Selam kizlar ben geldiiim neler oldu bakim ben yokken haber varmi?
Benimde agrim var...az once arabadan indim bizimki sarsti arabayi agri girdi sag tarafom agriyo hala...benimde 9 gun kaldi canimMerhaba canimm benim dun tatli bir agri vardi kasigimda akintinda coktu 13 gun kaldi senin nasil gidiyir .
Hosgeldin canim,klomen yumurta olusturucu uyarici bir ilac ve adetin 3. Veya 5. Gunu baslaniyor doktorun tedavisi kisiye gore degisiyor..ilac bitince yumurta olusuma bakiyor.olusmussa kac tane ve kac mm olculuyor takip ediliyor uygun zaman gelince (catlama durumu) iliski takvimi veriyor..gerekli gorurse yumurtalar icin catlatma igneside yaptiriliyor..sonra allah nasip ederse adet olmuyorsun cunku cift cizgiiibanada anlatın klomnenle hamıle kalan var mı tedavı kaç gün sürüyor..
Hamile kalan cok ama bize ne nasip bilemiyoruz. Takip et burayi haberlermizi alirsin :)banada anlatın klomnenle hamıle kalan var mı tedavı kaç gün sürüyor..
Hoşgeldin kizzSelam kizlar ben geldiiim neler oldu bakim ben yokken haber varmi?
Hosbuldum canim...ayni bekliyooook...Hoşgeldin kizz
bi değişiklik yok ya aynı devam
sen de ne var ne yok
Oyle cnm hayirlisiHosbuldum canim...ayni bekliyooook...