- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.541
Aynen bende de gaz var..karnim sis...olmasi gerek canim degerlendir...aynen taş gibi sanki kabızım...
akıntı olması iyimi bilmiyorum belki olmaması gerekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende de gaz var..karnim sis...olmasi gerek canim degerlendir...aynen taş gibi sanki kabızım...
akıntı olması iyimi bilmiyorum belki olmaması gerekiyo
Aynen bende de gaz var..karnim sis...olmasi gerek canim degerlendir...
Bana da dun aksami ve bu aksami degerlendirmemi soyledi bugun degerlendirdik ama benim kasgim agriyo...skstiriyo ya...asiri degil ama sizliyo sence catlamis midir?bugun değerlendirdik cnm 24 saat sonra demişti dr
Bana da dun aksami ve bu aksami degerlendirmemi soyledi bugun degerlendirdik ama benim kasgim agriyo...skstiriyo ya...asiri degil ama sizliyo sence catlamis midir?
Neye dayanarak dedi ki?hiçbir fikrim yok yaa çatlıyormu bilmiyorum ama bu ay inşallah hamile kalırım....
benm arkdasım da 2 ay tedavi oldu klomen tedavisi... 2.ayda hamile kaldı..
bugun bana büyük ihtimal kalırsın dedi..moral verdi ama tedirginim
Neye dayanarak dedi ki?
Sen sigara mi kullaniyorsun?o sigara kullanıyordmuş..bn sigara kullanıyodum engel oluyo dedi klomenle hamile kalırsın dedi
Sen sigara mi kullaniyorsun?
Hmmm o ne zaman birakmis ki yani ilactan once mi?
Hmmm o ne zaman birakmis ki yani ilactan once mi?
Insallahhh cnmYeni hafta basliyor, guzel guzel baslasinnn !! Bende bi haber yok, daha 4. Gunum Klomen ile. Persembe ye yazarim iyi haberleri insallahhhh :)
Insallah canim...yorucu bi hafta sonuydu...yarin doktora gidicem bakalim ne dicek yumurta catlamasi icin...ama bu kizlar nerde kimse yok yaaaaYeni hafta basliyor, guzel guzel baslasinnn !! Bende bi haber yok, daha 4. Gunum Klomen ile. Persembe ye yazarim iyi haberleri insallahhhh :)
Insallah canim...yorucu bi hafta sonuydu...yarin doktora gidicem bakalim ne dicek yumurta catlamasi icin...ama bu kizlar nerde kimse yok yaaaa
Evet herkes tatildeee....se tahlili ne zaman yapicaksin tatlim?Bugun pazar ya herkez gezmede
bnde haber yok karın ağrım azaldı
Evet herkes tatildeee....se tahlili ne zaman yapicaksin tatlim?
Anladim ins hamis oluruz korkuyoruuuuuumCuma günü tekrar gidicem kontrle o zmn söyler tahlili ne zmn yapacağımı..
regl geçince büyük ihtimal
Anladim ins hamis oluruz korkuyoruuuuuum
Isyan olmasin ama bende de...Allahim ins catlamistirda Rabbim evlat nasip etmistir...Insallah canim..bnde yoruldum umutsuzluktan