- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.561
Isyan olmasin ama bende de...Allahim ins catlamistirda Rabbim evlat nasip etmistir...
Aminnn inşallah..allah nasip etsin her isteyene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isyan olmasin ama bende de...Allahim ins catlamistirda Rabbim evlat nasip etmistir...
Bende yok Şuan lik cnm ayni beklemedeyizKızlar var mi yeni haber
Yarın doktor a mi gidiyorsun cnm inşallah hayırlı haberler alırsın bebemInsallah canim...yorucu bi hafta sonuydu...yarin doktora gidicem bakalim ne dicek yumurta catlamasi icin...ama bu kizlar nerde kimse yok yaaaa
Insallah canoooo...bakalim nolcak?duanizi eksik etmeyin...Yarın doktor a mi gidiyorsun cnm inşallah hayırlı haberler alırsın bebem
Insallah canoooo...bakalim nolcak?duanizi eksik etmeyin...
Insallah canim bugun 13.30 da randevum var...artik ogle yegini yiyip kahvelerini icmis olurlar heraldeHakkında hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın yüzün güler
Insallah canim bugun 13.30 da randevum var...artik ogle yegini yiyip kahvelerini icmis olurlar heralde
Insallah canim bugun 13.30 da randevum var...artik ogle yegini yiyip kahvelerini icmis olurlar heralde
Canim ciktim...Gittin mi hastaneye canım? ?
Canim ciktim...
Canim ciktim...
Ayy canim sorma ya acilen eve gelmek zorunda kaldim kosusturmadan telefona bakamadim...ama simdi evdeyim bakti yok folikul ya catladi yada kayboldu dedi...bi tana yumurta isaretledi yine var sanirim...catladiysa da kesin gebelik olusmustur diyemem beklicez adetini dedi olursan yine klomen dedi...Tubiş nereye kayboldn?? :)
Ayy canim sorma ya acilen eve gelmek zorunda kaldim kosusturmadan telefona bakamadim...ama simdi evdeyim bakti yok folikul ya catladi yada kayboldu dedi...bi tana yumurta isaretledi yine var sanirim...catladiysa da kesin gebelik olusmustur diyemem beklicez adetini dedi olursan yine klomen dedi...
slm kızlar nasılsınızzzz
bu sabah ben regl sancısı ile uyandım resmen regl olcakmısım gibi ağrım vardı neden acba
regle daha 2hafta var
Yani sana diyecegi de muhtemelen catladi der...kaybolma gibi bi durum olabilir mi ya???
hakkımızda hayırlısı canm cuma gidicm bende baklm bana ne dicek aynı şeyleri söyler muhtemelen dimi ?
Ayy canim sorma ya acilen eve gelmek zorunda kaldim kosusturmadan telefona bakamadim...ama simdi evdeyim bakti yok folikul ya catladi yada kayboldu dedi...bi tana yumurta isaretledi yine var sanirim...catladiysa da kesin gebelik olusmustur diyemem beklicez adetini dedi olursan yine klomen dedi...
slm kızlar nasılsınızzzz
bu sabah ben regl sancısı ile uyandım resmen regl olcakmısım gibi ağrım vardı neden acba
regle daha 2hafta var
hakkımızda hayırlısı canm cuma gidicm bende baklm bana ne dicek aynı şeyleri söyler muhtemelen dimi ?
Ne bileyim asistan bu...ama ordaki kadinlar iyi dedi...kafam karsık ya icim rahatlamadi ya...Hımm anladım canım hayırlısı olsun .yumurtalar kayboluyor demekki bunu bilmiyordum çatladığını alıyorlar doktorlar. Seninki niye öyle dedi anlamadım
Ne bileyim asistan bu...ama ordaki kadinlar iyi dedi...kafam karsık ya icim rahatlamadi ya...
Eger adet olursam ozele gidicem artik...yeter bu doktorda oyalandigim...Ne bileyim asistan bu...ama ordaki kadinlar iyi dedi...kafam karsık ya icim rahatlamadi ya...