- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.501
Eeee catlasin artik daaa 23 28 olmus neyi bekliyo acaba?yalvardim resmen igne diye vermedi yaaaa?
Pazartesi anlarsın artk canım belki o zaman duruma göre verir belkide iğneye gerek kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeee catlasin artik daaa 23 28 olmus neyi bekliyo acaba?yalvardim resmen igne diye vermedi yaaaa?
Allah razi olsun canlarim...iliski dedi...igne vermediniye bilmiyorum bi de pazartesi gitcekmisim...
Bu yumurta kac mm de catliyo ya???Bncede kendi catlasn die bekliyodur
p.tesi verir
Pek bilgim yok canım ama bildiğim kadarıyla en az 17 mm olması gerekiyorBu yumurta kac mm de catliyo ya???
Buyusun etsin derken simdi catlasin peeeffffPek bilgim yok canım ama bildiğim kadarıyla en az 17 mm olması gerekiyor
Seni seni oh Ohh ne guzel bi haber verdin bize Tuğba cimSaka yaptiiiiimsag ve solda 23 ve 28mmlik varmis oyle sevindim ki canlarim nasil moral oluyosunuz bana bi bilseniz....
Kendiliğinden çatlama olasılığı olduğu için iğne vermemiş olabilir cnmAllah razi olsun canlarim...iliski dedi...igne vermediniye bilmiyorum bi de pazartesi gitcekmisim...
Canim illaki agri olmasi gerekmiyoki?yani herkeste olmasi sart degildir sanirim...mesela su an benim solda sizim oluyo biraz ama akintim yok...telaslanma degerlendir yeterKizlar ya bişe soracağım bugün 5.gün oldu catlatma ignesini vurulali ama bugun e kadar hiç ağrı falan olmadı bende ve bide yumurtalarım catlamismidir çok merak ediyorum yaa
Tugba'cım inşallah catlasın hayırlısıyla. Ne olur Bebişli olalım yaaaBuyusun etsin derken simdi catlasin peeeffff
Insallah canim benimde duam oTugba'cım inşallah catlasın hayırlısıyla. Ne olur Bebişli olalım yaaa
Bktirdin mi tuplere?bazilarinin sebepsizmis strese bagli diyolar...belki seninde oyledir
Bugun gittim yumoslar olumlu cvp verdi canim bakalim ins gebelik olur...sende bi tuplere baktir derim...Yok canm baktrmadm gelişmelerden haberdar ederim seni sende yaz ama :)
Bugun gittim yumoslar olumlu cvp verdi canim bakalim ins gebelik olur...sende bi tuplere baktir derim...
Bazılarında ağrı oluyormuş bazılarında da olmuyormus dediğin gibi tuğba cim akıntı falan da yok bendeCanim illaki agri olmasi gerekmiyoki?yani herkeste olmasi sart degildir sanirim...mesela su an benim solda sizim oluyo biraz ama akintim yok...telaslanma degerlendir yeter
Bu yumurta kac mm de catliyo ya???
Benim sonuc negatif adeti bekliyorum.hayirlisi
Evet cnm dun olmam gerekti ama olmadim daha..oldum olacam gibikaçıncı günün bugun regl zamanın geldimi?