- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 34
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.461
bende sıkıldım yaaaaa ((((( akşama ne yemek yapcazzz
balık + salata + kola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sıkıldım yaaaaa ((((( akşama ne yemek yapcazzz
balık + salata + kola
cnm bende bu sitede duymustum ondan dolayi kullandim.bu seker ilaci glifor glukofen felan hormonlari duzenleyip hamile kalinimini kolaylastiriyormus cnm sende bi arastir istersen cok olumlu seyler yazilmis bununla ilgili bende zarari yok nasil olsa doktorda yazdi kullanayim dedim.
hımm en güzeli seninkiymişşşş
ohh yemek derdin yok bugün iyisinnKV menüsü yicezzzz
çorba bezelye pilav salata
böyle yemek yemeyi özledimm.eşim rejimde diye bir sebze yemeği bi salata yapıyoerumm..neyseki 3 kilo vermiş
buyur gel canım
bizimde burda bi abla yıllar sonra soğan kürü ile hamile kalmış hemde ilk ayında..banada yap diyoo niyetim var ya dur bakalımmkızlar bugün soğan kürüne başladım saraçoğluna bakıyordum nette 10binlerce kişi mesaj atmış aramış hamile kalmış bu kürü uygulayın falan dedi gaza geldim başladım hemen özellikle adetten 10 gün önce başlayın diyor 15 gün sürücek benimde adete var 7 8 gün hadi hayırlısı
balık + salata + kola
ohh yemek derdin yok bugün iyisinn
böyle yemek yemeyi özledimm.eşim rejimde diye bir sebze yemeği bi salata yapıyoerumm..neyseki 3 kilo vermiş
bi 2gün geçsin bakalım canım sancım oldu bi kaç defa umarım gelmez bu seferbenım adetım gectıgı halde cıkmadı bılıosun canım
oyuzden ıdrarı onemseme sen kan wer
tatlım çöpe attım sinirimden çöpü de dışarıya çıkardım :)))sağol tatlım ben de seni seviyorumcanımm negatif olması hamile olmadığın anlamına gelmiyor belkide gec çıkacak dur bkalım.ayrıca adet olmdığın sürece umut var demektir unutma bekle geçsin 2 saat sonra falan bak bide silik çizgi çıkmış mı ok canımmm seviyorum seni lütfen üzme kendini
bence beklemelisin acele etme stres yapma
bi 2gün geçsin bakalım canım sancım oldu bi kaç defa umarım gelmez bu sefer
tatlım çöpe attım sinirimden çöpü de dışarıya çıkardım :)))sağol tatlım ben de seni seviyorum
haklısın beklicem canımmm
bizimde burda bi abla yıllar sonra soğan kürü ile hamile kalmış hemde ilk ayında..banada yap diyoo niyetim var ya dur bakalımm
bende geleyimmm yaaaaa balığa hiç dayanamammmm
bayağıdır yapmıyorum karnıyarık aslında buzlukta hazır bi içini koyup fırına sürülcek canım istedi şimdiiiiiii anca haftasonunua amaa eşim rejimdeee çünküKarnıyarık+pilav çorba +cacık:)
kızz kv dem çalışıo benim beraber hazırlayıveriyoruzz hemencecik güzel oluyor..
balık alcaz yapcazzz yuppiiii
hımm en güzeli seninkiymişşşş
balık + salata + kola
bi 2gün geçsin bakalım canım sancım oldu bi kaç defa umarım gelmez bu sefer
tatlım çöpe attım sinirimden çöpü de dışarıya çıkardım :)))sağol tatlım ben de seni seviyorum
haklısın beklicem canımmm
Selam kizlar forumu uzun zamandir takip ediyorum bu basligi goruncr uye olayim dedim :) ben de bu ay klomen tedavisine basladim iki yumurtam olusmus biri buyuj biri daha kucuk cuma gunu igne vericek bakalim nolcak :))
calışıyosa yardım et kızzz onada yazık çalışan çalışanın halinden nasıl anlıyooo bnm kayınvalide ev hanımıııı döktürsün vallaa yapsınnnn işi nee duyarsa yırtar beniiii
bende hafta sonu yapmıştım çok mükemmel birşey balık yaaaaa:)))
KOLA YASAKKKK canım menüden kaldır:)
Selam kizlar forumu uzun zamandir takip ediyorum bu basligi goruncr uye olayim dedim :) ben de bu ay klomen tedavisine basladim iki yumurtam olusmus biri buyuj biri daha kucuk cuma gunu igne vericek bakalim nolcak :))