Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım takip et artarsa mutlaka dr git vesvese yapma ilk gebelikte olabilir rahim büyüyo ama dikakt de et dinlen ayakalrını uzat ve üzülüp sitres yapma bak kzııyorum sana ya niye kursağında kalsın canım orda bir mucize var büyük bir olay oalbilir böyle şeyler ama devamı gelirse progestoron verir dr
progestanı verdı ne olur olmaz dıye bugun ıcmıstım. cok korkuyorum :KK43:

KIZLARRR BUGUN KAN VE IDRAR TESTI VERDIM UFF BAYA DA PARA BAYILDIM AMA NESE COCGUM ICIN DEGER. BTA HCG CUMA GUNU 18 DII AZ ONCE YENI KAN VE İDRAR TAHLILI YAPILDI.4 GUN SONRA 110.3 OLMUS. DOKTOR HERSEY COK NORMAL SAGLIKLI B GEBELIK DEDI. COK SEVINDIM YA KIZLAR COK MUTLUYUM AMA DAHA KESEM GORUNMEDI. DAHA KUCUK ENDISELENME DEDI. 2 HAFTA SONRA KONTROLE CAGIRDI.
Canim benim 110 cok iyi.lekelenmen olmus progestan vermis.onu kullan bebegin tutunur insallah.kendine dikkat et.mumkunse tuvalet disinda kalkma ayaga.tuvalettede fazla kalma.cok sikta gitme.

Canim benim 110 cok iyi.lekelenmen olmus progestan vermis.onu kullan bebegin tutunur insallah.kendine dikkat et.mumkunse tuvalet disinda kalkma ayaga.tuvalettede fazla kalma.cok sikta gitme.
tamam canım dua edın bırsey olmasın meleğime. benı bırakmasın :KK43:

tamam canım dua edın bırsey olmasın meleğime. benı bırakmasın :KK43:
Yüce Rabbim bebisinin sagkicakla kucagina almayi nasip etsin.birde dusuk olmasin diye bi dua vardi internetten bakta okursun.benim bi arkadasin 10 gun lekesi olmus adet olacam diye beklemis hamileymis megerse

Yüce Rabbim bebisinin sagkicakla kucagina almayi nasip etsin.birde dusuk olmasin diye bi dua vardi internetten bakta okursun.benim bi arkadasin 10 gun lekesi olmus adet olacam diye beklemis hamileymis megerse
Amin canımm okuyayım onu ben yarın sakın kafayla.su anda kesıldı gıbı yok yanı ınsallah bıda olup da benı boyle korkutmaz.

Belki cok sey soyluyorum ama kani sulandirici seyler yeme bu aralar.limon mandalina maydonoz vs.
günaydın cannım neden çok olsun bilmiyosa öğrenir o biliyıosa okuyan başkası faydalanır bilgi paylaşımı güzeldir canım biz burda neden varız destek için

Belki cok sey soyluyorum ama kani sulandirici seyler yeme bu aralar.limon mandalina maydonoz vs.
MANDALINA YIYODUM YEMIYIM MI CNIM. MAYDONOZ YEMIYORUM ZATEN.HEM BILDIKLERINIZI SOYLEYIN CANIM DIKKAT EDERIM. DUN 2 TANE YEMISTIM MANDALIN BAK BILMIYODUM YEMEM BIDAHA

MANDALINA YIYODUM YEMIYIM MI CNIM. MAYDONOZ YEMIYORUM ZATEN.HEM BILDIKLERINIZI SOYLEYIN CANIM DIKKAT EDERIM. DUN 2 TANE YEMISTIM MANDALIN BAK BILMIYODUM YEMEM BIDAHA
sanmam canım vitamin o ne zararı olsun bitki çayı içme limon yeme nane ve maydonoz yeme

Mandalina portakal limon c vitamini kani sulandirici ozellikleri var.kiraz visne bunlarda kani sulandirir.ben adeyliyken yedigim zaman kanamam cok oluyor

sanmam canım vitamin o ne zararı olsun bitki çayı içme limon yeme nane ve maydonoz yeme
Canim benim ilk aylar dikkat etsinde sonra yesin.gerci herkesin bunyesi farkli.kimisi spora gider hamile oldugunu blmiyordur hoplar ziplar kimide ufak bi agir kaldirsin hemen dusurur.birazda bel kaslariyla alakali.

Insan kendini tutamiyor.bu ay ben asilama olmustumya canim nasil mandalina cekiyordu bi oturdum yarim kilo yemisimdir.birde cok nar cekmisti.tabi hamile degildim o ayri mesele

bılgılerınız ve destegınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar Allah razı olsun hepınızden. yemeyeyım artık riske atmayayım

Insan kendini tutamiyor.bu ay ben asilama olmustumya canim nasil mandalina cekiyordu bi oturdum yarim kilo yemisimdir.birde cok nar cekmisti.tabi hamile degildim o ayri mesele
doğru canım ama rabbim dilemedikçe herşey bahane nekadr dikakt etsende olacak oluyor kendini suçlamamaka dına dikkat etmek gerek işte limon duydum evet mandalina duymamıştım

canım ben de maydanoz meyve çayı ve narı duymuştum sen dikkat et elinden geleni yap sonrada tevekkül et inş
Ciddi olamazsin nari bilmiyordum bu ay asilama oldum manyak nar yemistim acaba bu yuzdenmi tutmadi hayatimda oyle nar cekmemisti goren bu kiz heralde hayatinda hic nar yememis der

ya sabah bir topikte okudum nar yemeyin yazıyordu başka kız cenent meyvesi bence zararı yok demiş

X