- 19 Aralık 2013
- 694
- 26
- 34
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.301
yani benden umudun yok mu((
ayyy şimdii baktımda en yakın adet gunu olan senmişsin?? ben isyanın yakın ilk onun zanetmiişimtim ilk umut sensin :) 26 şubattı senınle beklıyoruz :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani benden umudun yok mu((
ayyy şimdii baktımda en yakın adet gunu olan senmişsin?? ben isyanın yakın ilk onun zanetmiişimtim ilk umut sensin :) 26 şubattı senınle beklıyoruz :)))
2 düşük 2 kürtaj (kalp atışı yoktu) yumurtlama olmasaydı hamile kalmazdım galiba diye düşündüm
benim benden umudum yok canım
neden kiii canımmm hem senın yarın adet gunu??? Dımı inşşallah olmasın kan testı yaptırırsın
Artık Hayırlı haberler gelsiinnnnnn arkadaşlarrrr
ayyy inşşş bebek patlaması yaşarızz buradaaa
Ya ben 23 günümdeyim böyle sümük gibi akıntı geliyo daha mı çatlıyo yumurtalar anlamadım ki:)
yok canım çatlamaz ama progestan değeri yükselincede olurmuş akıntı hamielik belirtileri arasında yaniiiii
HImm anladım canım çok değil ama böyle akıntı gibiydi dedim bitane daha çatladı heralde
olsun canım çatlasın tutsun ikiz ikiz gelsinnnnn
Ayyy ozaman kocam ek işe falan çıkar anca yeter:)
kız ben çok inanırımm Rabbim onunda bereketini verir...ay sağlıkla gelsinlerde inşşşş
Canım sen kaçında adet olman gerekiyor
Ayyy ozaman kocam ek işe falan çıkar anca yeter:)
olsun canım çatlasın tutsun ikiz ikiz gelsinnnnn
Ozturk06 ve isyan123 bayanlar size su catlatma ignesini sorucaktim.. eger bu ay gelirse adetim acaba bir daha ki
aya catlatma ignesimi olsam .. Nedir o ignenin adi bende buradan bir arastirsam ???:26:
canım ben vurulmadım ama ona doktor karar veriyort yumurtanın durumuna göree
canım ben vurulmadım ama ona doktor karar veriyort yumurtanın durumuna göree