- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.021
gebelik yok ama buna güvenme dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değeleri sölemedimi yaaa kaç çıkmış progesteron falannnn:44::44:
sordum söylemedi progesteronu söyledi 27miş
Alla alla ne kadar saçma yaa neden sölemiyorki değerii..
progesteron değerin gayet güzel ama canımm
ayhhh vallahha bende çok heyecan yaptımmmm
Alla alla ne kadar saçma yaa neden sölemiyorki değerii..
progesteron değerin gayet güzel ama canımm
labaratuarı arasam tahlil sonuçlarımı gönderirler mi ya da barkod numarasını alabilir miyim sizce
labaratuarı arasam tahlil sonuçlarımı gönderirler mi ya da barkod numarasını alabilir miyim sizce
bana o değer önemsiz dedi daha erkendi adetin 3gün geçsin tekrarlıcaz dedi yine mi beklicem yacanım gönderebilirler sanırım...
çok garibime gitti değeri sölememesi yaaa
canım adetime 2gün var yumurtam 12-13-14 şubatta çatladı yani o günlerde sancım olducanım kac günün var senin ? birde yumurtanın çatladığı günü biliyor musun ?
evet canım o numaralar varsa netten bakabılırısn sonucuna be daha önce bakmıştım
bana o değer önemsiz dedi daha erkendi adetin 3gün geçsin tekrarlıcaz dedi yine mi beklicem ya
canım adetime 2gün var yumurtam 12-13-14 şubatta çatladı yani o günlerde sancım oldu
aldım canım ama açılmıyo sayfa ya
ben sordum doktorunuzu arayın dedi ben aradım ama sonuçları görmek istiyorum dedim protokol numarası veriyim dedi aldım ama sayfa açılmıyorbizim burda danışma gibi bişey var işte bu tahlil sonuçlarının çıkarıyor onu arayıp soruyoruz direk canımm
Canım üzülme daha cok erken ve progestronun gayet yüksek çıkmış canım sen ara laboratuarı onlar gönderiyorlar mail ile
bana o değer önemsiz dedi daha erkendi adetin 3gün geçsin tekrarlıcaz dedi yine mi beklicem ya
canım adetime 2gün var yumurtam 12-13-14 şubatta çatladı yani o günlerde sancım oldu
öyle mi canım normal değerler kaç kicanımm bak önemlı olan şuan progstreon hormonun yüksek çıkması ve gerçekten yuksek çıkmışş umut var demek bu :)
Allah Allah o zaman hiç yapmasaymış önemli değil güvenilir değilse..
bu doktorlarda bir alem insan umutlanıor yani hiçmi anlamıyorlar..
bende yarın progesteron testi vericem korkuyorummm:18::18:
canım ultrasonla baktımı peki yani çatladığını söyledi mi oktorun? benim sancım cok var bu ay ama klomenden kaynaklı bence.birde sanırım sen cuma günü vermiştin hemen hemen 3 gün geçti üzerinden..yumurta çatladıktan 10 gün sonra çıkıyormuş idrar testinde canım evde testin varsa bi dene istersen..