- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.061
aldım sonuçları beta hcg 0.10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım sonuçları beta hcg 0.10
Beta- HCG < 0.10 NEG mIU/mL 0 5 Negatif < = 5 (neg)
5-25 (Grayzone)
>=25 (poz
Progesteron 22,8 pg/mL 0 Adet öncesi: 0.1-0.3
Adet sonrası:1,2-15,9
Menapoz sonrası :0,1-0,2
1.Trimester: 2,8-147,3
2. Trimester: 22,5-95,3
3.Trimester: 27,9-242,5
Males:0,1-0,2
sonuçlarım kızlar yorumlayın
canım adet olmadınmı hamılemısın anlamadım
canım progesteron çok iyi ama hcg iyi değil yaa..en azından 1-2 gibi bir rakam çıksaydı keşke..
ama tabi adet öncesinde belli olmaz..
adet gününü beklicez şimdi...
adet olmadım canım aldım sonuçları doktor gebelik yok henüz dedi bunu dikkate almıcaz dedi
benim hiç umudum kalmadı canım çok düşük değer bile yok
seni üzmek en son istediğim şey ama banada düşük geldi canım..
en azından bir 3-5 birşey olması lazımdı..
çünkü yumurtan çatlayal baya oldu ve adetinede az kaldı..
ama sen yinede bekle..böle şeyleri çok okuyoruz..değeri 0 olan sonra yükselenler var geç döllenme oluyor bekleyelim bakalım
yok canım çarşamba günü adetim.. adete 4gün kala yaptım testihe tamam hatrladım sen teste gıtcektın canım
tahlıl wercektın
ama progestreon ıyı cıkmış gıbı
adetın nezamn pekı gectımı
14ünde çatladıysa eğer canım 8gün olmuştuseni üzmek en son istediğim şey ama banada düşük geldi canım..
en azından bir 3-5 birşey olması lazımdı..
çünkü yumurtan çatlayal baya oldu ve adetinede az kaldı..
ama sen yinede bekle..böle şeyleri çok okuyoruz..değeri 0 olan sonra yükselenler var geç döllenme oluyor bekleyelim bakalım
Arivercim senin kaçıncı günün dü bugün
yok canım çarşamba günü adetim.. adete 4gün kala yaptım testi
14ünde çatladıysa eğer canım 8gün olmuştu
canım bence umutsuzluğa kapılma cunku beta hcg bebek rahme yerleştıkten sonra salgılanmaya baslıo
dollenme asamasında salgılanmıo
daha testı werdıgın gunde rahme yerlesmemıştr o
doktorum da öyle dedi hatta değeri söylemedi sen beni dinle dikkate alma progesteronun çok iyi 27 dedi... adetin 3gün geçsin yanıma gel dedi... canım çok üzüldüm eşim aradı konuşamadım ağlamaktan (
kız ne war sankı uzulecek...
bebegın dolleıp rahme yelleşmesı zaten 7 gun suruo
yerleşmedıgı surecede beta hcg salgılanmıo
bencede progesteronyı cıkmış
progesteron bebeın tutunmasını saglayan bı hormon
bugün 24.günüm cnım.. testi yaptığımda 22.gündü
ne bileyim canım çok umutlanmıştım iyi haber almayı bekliyodum.. doktorum bana gbeliği söylemdi önce ısrarımla söyledi sonra mail atmasını istedim sonuçları zaten biraz kızdı ama napim... normalde kaç olması gerekiyo ki o hormonun canım
yok canım çarşamba günü adetim.. adete 4gün kala yaptım testi
14ünde çatladıysa eğer canım 8gün olmuştu
ne bileyim canım çok umutlanmıştım iyi haber almayı bekliyodum.. doktorum bana gbeliği söylemdi önce ısrarımla söyledi sonra mail atmasını istedim sonuçları zaten biraz kızdı ama napim... normalde kaç olması gerekiyo ki o hormonun canım
walla ben hiç bukadar gazlı olduğumu bilmem bir yılda yapacağım gazı 1 ayda yaptım
doktorum da öyle dedi hatta değeri söylemedi sen beni dinle dikkate alma progesteronun çok iyi 27 dedi... Adetin 3gün geçsin yanıma gel dedi... Canım çok üzüldüm eşim aradı konuşamadım ağlamaktan (