-
- Konu Sahibi AdaisyLove
Evet klomen kullanıyorum ilk ayım ve 17 günümdeyim
kızlar adetin 21. günü pregesteron tahlili düşük çıkan var mı?? benim 5.99 çıktı bilgi verebilir misiniz bu ne demek? doktora sonuç göstermeye gittim hemşire konuştu benimle ilaçlarabaşlayacağız bidahaki adetinin 3. günü gel dedi
canım üzüldümm yaa ama hala umut var..
bizim akrabamızda 3 ay iğne+klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördü tutmadı..
sonra aşılama yapıldı o da tutmadı..
ardından 2.aşılamada tuttu..
Rabbim çok büyük olcak inşşş
çok saol canım inş. rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürür.
İSİM | YAŞ | BAT | SONUÇ |
İsyan123 | 27 | 5 Mart 2014 2013 | Klomen ilk deneme |
Evrakcu | 25 | 7 Mart 2014 | Klomen beklemede |
Ariver | 21 | 26 şubat 2014 | Klomenle ilk deneme |
Ozturk06 | 24 | belirsiz | Klomen beklemede |
merhalar bende bursada yaşıyorum yedi aylık evliyim 3-4 aydır bebek istiyoruzpco var bendede kendi kendime ilaçsız hiç adet olamazdım evlenmeden önce ilaçlarla bi şekilde devam etti ama şimdi mesele artık adet olmak değil anne olmak
doktor önce adet olmamı sağlayacak bir ilaç veerdi sonra klomen ancak olmadı ikinci kez klomen kullandım gittim gene büyüymemiş yarın yine gidicem bakalım. ziya çetine gidiyorum bursada ama bu süreci yaşamak bile çok üzücü ağlamaktan yoruldum artık(
evet cnm hem öyle bılıyorum hemde öyle duydum genede sen bılırsın tabı aklında bır ız kalmasın dene ama doktoruna sor sen bır:)
Canim yumurtlamissin ama çok kaliteli değil..benim gecen ay 10.58 cikti doktorun güzel dedi ama hamile kalamafim onun üzerine klomene baslatti bu daha kaliteli olmadini saglicak dedi..sanada o ilaci verir sanirim
Ben ilk kez kullandim 5 gun birer tane.. Sonra catlatma ignesi kullandim asilama yaptik pazartesi kan aldircam dua edin kizlar 1 senedir deniyoruz insallah hasretim son bulur.. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirsin insallah
Ben ilk kez kullandim 5 gun birer tane.. Sonra catlatma ignesi kullandim asilama yaptik pazartesi kan aldircam dua edin kizlar 1 senedir deniyoruz insallah hasretim son bulur.. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirsin insallah
Günaydınn kızlarrrrrrrrrrr
kızlar hergün yazıyorummm bugün adetimin 16.günü..çok ama çok az akıntım var arada geliyor..
fakat dün akşam göğüslerimin ucuna el değmiodu...
resmen böle şişmiş vaziyette acıolardı..
sabah kalktığımda hala öleydi..
bu akşam çalışma yapıcaz bu halde nasıl olur bilmemm
sanırım yumurtlama dönemimde göğüs ucu acısı olabilir değilmiii:44::44:
evet tatlımmmm olurr göğüsler hassaslaşır ama bende hiç olmuyo :))) ne adet zamanı ne yumurtlamada. ilginç bi vücudum var yahu..:)
canım normalde bende de olmazdı ulenn el değmiyor göğüslerime..
düşün sütyeni çok zor taktım bugünnnnolmaması daha iyi yani emin olll
haklısın canımm :)))))) benm de akıntım fazla ama benm yumurtlama bitti sarı akıntım oluyo
8 aydır canım korunmuyoruz. ben hormon tahlili yaptırdım 5 6 ay önce. herşey normaldii. eşimde 8 ay olmayınca doktora gitti ve sperm hareketlilik sayısı az olduğunu öğrendik. yumurta takibi yaptırırsam daha etkili olacağını düşündüm en azından gününü biliriz ve iyi değerlendiririz diye. bu ay gittim doğal yolla yumurtalarıma baktı hiç bir ilaç vermeden. adetimin 16. günü yumurtam 13 milimdi 20. gün gittiğimde çatladığını söyledi doktor. burda çatlamış tahlile bakcaz dedi ve bugün yaptırdım sonuç bu.. adet olunca tekrar gidicem çok stresli bir insanım her konuda negatifim hep( geldiğimden beri ağlıyorum
o sarı akıntı bende adet belirtisi canım 1 hafta kala başlar uyuzzz
canım inş bu ay bebişin seninle olur.istersen ilacını birde kürlerle destekle belki faydasının görürsün canımm...kür yapmasan bile adetinin bitiminden itibaren çörek otu tüket yumurtanın büyümesini sağlıyor 1 cay kaşığı alığ ciğeneyerek ye canım inş faydasının görrüsün..merhalar bende bursada yaşıyorum yedi aylık evliyim 3-4 aydır bebek istiyoruzpco var bendede kendi kendime ilaçsız hiç adet olamazdım evlenmeden önce ilaçlarla bi şekilde devam etti ama şimdi mesele artık adet olmak değil anne olmak
doktor önce adet olmamı sağlayacak bir ilaç veerdi sonra klomen ancak olmadı ikinci kez klomen kullandım gittim gene büyüymemiş yarın yine gidicem bakalım. ziya çetine gidiyorum bursada ama bu süreci yaşamak bile çok üzücü ağlamaktan yoruldum artık(
hayırlı olsunnnnnnnnn inş uğur getirsin hepimizee :)) benimde klomenle ilk deneme bu arada inş hepimizinki son olr :)))UĞURLU TOPİĞİMİZ
İSİM
YAŞ BAT
SONUÇ
İsyan123 27 5 Mart 2014 2013 Klomen ilk deneme Evrakcu 25 7 Mart 2014 Klomen beklemede Ariver 21 26 şubat 2014 Klomenle ilk deneme Ozturk06 24 belirsiz Klomen beklemede
canım inş bebişin seninledir inan bir hamiş duyduğumda kendim olmuş kadar seviniyorum bunu bizden başka hiçkimse anlaymz inş bebişin sıkı sıkı tutunmuştur annnesine..Ben ilk kez kullandim 5 gun birer tane.. Sonra catlatma ignesi kullandim asilama yaptik pazartesi kan aldircam dua edin kizlar 1 senedir deniyoruz insallah hasretim son bulur.. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirsin insallah
inş canım yeni döngün sana bebeğini getirsin inş :)Sordum canım dün Regl oldum bugün gittim klomen verdi cuma gunu başlayıp 5 gun kullanicam kür icinde yapabilirsin istersen esine de yedir enerji verir dedibakalım bu ilk denemem olacak kürle destekleyince inşallah başka tekrarlara gerek kalmaz
Günaydınn kızlarrrrrrrrrrr