- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
o alttan bakma beni mahvediyorcok korkuyorum yaa ayakalrım titriyo korkudan doktorum bile farketmiş ki ne korkuyosun acımıyorki biliyorsun diyor ama napim korkuyom yinede :)
aslında korkmuosunn ama işte geriliyorsunn yaa kolaymı yani o masaya oturup açmakk..
ben çok utanıyorum geriliyorummm
o alttan bakma beni mahvediyorcok korkuyorum yaa ayakalrım titriyo korkudan doktorum bile farketmiş ki ne korkuyosun acımıyorki biliyorsun diyor ama napim korkuyom yinede :)
akşama ne yemek yapıyorsunuz ? bu arada çalışıyor musunz ?
Akşam annemgile gidicez o yüzden yemek derdim yok canım bugün
ahh ne güzel keşkee benimde yemek gibi bi derdim olmasaa :) işten 5 te çıkıyorum anca yemek vs eşimde rejimde açlıktan ölüyom resmen kac gündür sebze yemekten :))))
iş yerın nerde canım uzak mı
ahh ne güzel keşkee benimde yemek gibi bi derdim olmasaa :) işten 5 te çıkıyorum anca yemek vs eşimde rejimde açlıktan ölüyom resmen kac gündür sebze yemekten :))))
canım benim işyerim cok yakın değil ama uzkta değil servisimiz var işte onla gidip geliyorum.sen calışıyır musun?
biz de diyetteyiz canım akşam yemeği yemiyoruzzzzzzzzz :))
biz de diyetteyiz canım akşam yemeği yemiyoruzzzzzzzzz :))
ay nasıl dayanıyorsunuz vallahi ben eşime acıyorum ya yesin istiyorum aslında kilosu yok ama o illaki 5 kilo vercekmiş :) eşime akşam ekmek yok ama sebze yemeği ve sınırsız salatası var...kac gündrü sebze yapıyorum bende mecbur onu yiyorum başka şey yapmıyorum canı cekmesşn diye... bugün tavuk yapıcam az yağdaa bide bahratlı patatesli havuçlu bezelyeli az susuz kuru bişey yapyım hafif olsun diyorum midemiz bayram etsin :)))
çok iyi servisin olması bende çalışıyorum bizim yok ama bende işyerinden arkadaşlarla gidip geliyoruz arabayla
Canım sebze senın içinde iyi doktor bolca sebze tüketin diyor:)
evet canımm kamunun tek artsıı servis sanırım :)
ben çok acıkıyorum meyveyle geçiştiriyorum:)))))))
Herkez negüzel diyet yapıyor acıkmıyomusunuz:)
ay nasıl dayanıyorsunuz vallahi ben eşime acıyorum ya yesin istiyorum aslında kilosu yok ama o illaki 5 kilo vercekmiş :) eşime akşam ekmek yok ama sebze yemeği ve sınırsız salatası var...kac gündrü sebze yapıyorum bende mecbur onu yiyorum başka şey yapmıyorum canı cekmesşn diye... bugün tavuk yapıcam az yağdaa bide bahratlı patatesli havuçlu bezelyeli az susuz kuru bişey yapyım hafif olsun diyorum midemiz bayram etsin :)))
Bende cok istiyorum kamuya girmeyi bebek oluncada büyük artısı olur sana canım:)
ben çok acıkıyorum meyveyle geçiştiriyorum:)))))))
benm de çok kilom yok aslında ama bebiş düşünüyoz o zaman zaten çok kilo alacaz şimdiden dikkat ediyorum :))))))))