- 29 Aralık 2010
- 1.244
- 437
- 31
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #4.021
kızlar bugun an itibari ile kırmızıları gördümm malesef klomene dewam
aynen bende oyle ya uf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugun an itibari ile kırmızıları gördümm malesef klomene dewam
olur mu askolsunnnn zeynepcim sen kac yasindasin bilmiyorum gerci ama
ama sanirim ben senden buyugumdur .. Yas 39 :18: benim telasimda
lilke ilgili ondan
olur mu askolsunnnn zeynepcim sen kac yasindasin bilmiyorum gerci ama
ama sanirim ben senden buyugumdur .. Yas 39 :18: benim telasimda
lilke ilgili ondan
ayrıca önerilerine harfiyen uyucam canım
pko lulara genelde veriyorlar oratdaki problemi kaldirsin diyeeeeekızlaar doktor bana glifor (şeker hapı)da verdi
ben pkoluyum diye verdi sanırım ne gibi faydası olur ki
Bnde 22 yasindym hepimzm telasi ayni insallah hepimzde boyle oluruz
canım rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inş.haberlerini bekliyorummm takipteyim seni
pko lulara genelde veriyorlar oratdaki problemi kaldirsin diyeeeee
verdiyse dr un kullan sen ihmal etme
anladım canım
benim ilk kullanışım olacak çok korkuyorum nedense
ya yumurtam hiç oluşmuyorsa
ya ilaç fayda etmezse diye
benim eşiminde yaşı geçiyorahhhh kuzummm sen daha gencsin mutlaka olur hic stres yapma kendine
esin icinde ayni sekilde aslinda... birde bana bak ben 39 esim 45 yasinda
9 yillik evliyiz ama 2 yildir cocuk yapmaya karar verdik .. bizim gecikmede ondan ..
hayirlis saglikle evlatlar olsun..
13 tane yumurta mıKotu dusunme bn gunde 3 tane klomen aldm 5 gun boyunca kullandm 13 yumosum vardi.
13 tane yumurta mı
ben hiç anlamıyorum bunlardan canım
peki büyüklüğü ne kadar olmalı kaç tane olmalı yumurta klomen kullandıktan sonra
evet çatlaması önemliymiş çatlamayınca kiste dönüşebiliyor mu?En kucugu 17 mm bn simdi asilama yaptrdm eger tutarsa cogul gebelk olck onemli olan aslnda olustktn snra catlamsi
InsaALLAH tutmusdur cnderella hadi ilk sen sonra ben bu guzel habero burda paylasirirz
Merhaba arkadaşlar bende 2 aydir klomen kullaniyorum günde 2 tane kullandim ama yumurta takibi yaptirmiyorum fakat anlamadigim 2 aydir yumurtlama doneminde olan akıntı hic olmuyor aksine aşırı kuruluk oluyor. Aranizda boyle bir durum yasayan varmı?
aynen canım katılıyorum sana
rabbim ol desin yeter ki
aminnnnnnnnn inşş.tez zamanda desın ınsallahhhhhhhhhhh
ben varım canım.her zaman ıslak bi o zaman çok kuru.ama ben çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum.emin olamıyorum.8 gün sonra adet olucam kist olmamışsa zaten çatlamıştır.kontrole gittiğimde anlıcam artık
evet zeynepcım aynen oyle yapıstır banyo yapsanda devam edıyor cıkartma sakın...
tamam ablacim cok saol..
Canim bnm cok ictensn insan gormdn bile kani kayniyo. Hic uzulmr kuzum insallah hamis kalacksn sn bn inaniyrm sen cok iyi brsn yazdklarndn belli
sagol canım benım allah rzı olsun.inşallah cumlemız tez zamanda allahın ıznıyle. ıgnenın 8 . gunu hgc 3.72 yukselır mı sence (?)