- Konu Sahibi AdaisyLove
- #3.961
ne deemek kuzum inşallah uğur getirir
hadi hayırlısı olsun canımmm... ben bu ayı kaçırdım diye çok üzülüyorum kısmet ama napalımm
yaş ve bat canım :)
yaşım 29 2 nisan batım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne deemek kuzum inşallah uğur getirir
hadi hayırlısı olsun canımmm... ben bu ayı kaçırdım diye çok üzülüyorum kısmet ama napalımm
yaş ve bat canım :)
InsaALLAH tutmusdur cnderella hadi ilk sen sonra ben bu guzel habero burda paylasirirziçtim ilk ay kist oldu bu 2.si bakalım adetime 8 gün falan var
Ayyy bn yaki yapstrdm iliskiye grdk 3 saat snra kalktm banyo yaptm
Tmm cnm ck saol bacimmmCanim bisi olmaz.sen yenisini al yapistir yine en az 2 gun dursun ozellikle yumurtlama gunlerinde
Tmm cnm ck saol bacimmm
eve uğradım :) progesteron testimi ve eastriol un neden bu kadar yüksek olduğunu sordum önce..bu cok güzel bişey senin yararınaa rahim tabakasının kalınlaşması ile lakalı yani beeğin güzel tutunur dedi.sonra doktorum muayene etti yinee bakarken bi durdu senden ben hcg isticem bi dedi ama hocam regl oldum ben dedim olsun dedi kanaman var mı şuanda vs diye sordu birde 6 lı test istedi kan verdim yarın cıkcakmış akşama götercem sonucu yanıma gel dedi klomenini temin et yinede testin sonucuna göre başlıcaz tedavine dedi..bu ne anlama geldi şimdi anlamadımm :26::26:
eve uğradım :) progesteron testimi ve eastriol un neden bu kadar yüksek olduğunu sordum önce..bu cok güzel bişey senin yararınaa rahim tabakasının kalınlaşması ile lakalı yani beeğin güzel tutunur dedi.sonra doktorum muayene etti yinee bakarken bi durdu senden ben hcg isticem bi dedi ama hocam regl oldum ben dedim olsun dedi kanaman var mı şuanda vs diye sordu birde 6 lı test istedi kan verdim yarın cıkcakmış akşama götercem sonucu yanıma gel dedi klomenini temin et yinede testin sonucuna göre başlıcaz tedavine dedi..bu ne anlama geldi şimdi anlamadımm :26::26:
bene bilmiyorum ki canım hormon testi mi oluyo acaba ?6li test neymis ki canim
nasıl yaniEki Görüntüle 1021361 hamileliktenmi şüpeleniyo yoksa Eki Görüntüle 1021362 Eki Görüntüle 1021363
bene bilmiyorum ki canım hormon testi mi oluyo acaba ?
hcg yi niye istedi bende anlamadım adet oldum dedim olsun dedi ama ultrasonda bakarken durdu bir acaba kistim falan mı oluşmuş ondan mı istedi bu 6 lı testi :18:
olabilir keşke daha detaylı sorsaydın doktora neden bu testler diye
sonucun cıksın yarın konuşuruz deyince bişey soramadımm :26::26:
hımmm hayırlısıEki Görüntüle 1021368 bakalım inşllh sana süprizEki Görüntüle 1021369 Eki Görüntüle 1021370 gelir şok olursun Eki Görüntüle 1021371 Eki Görüntüle 1021371 ayyy ne güzel
yok kız nerdeeee ben bildiğin adet oldum bu ay hemde aşırı pıhtılı ondan hiç ımudum yok taa acaba kist gördüde anlamlandıramadı ondan mı istedi testi diyomm.inş korkutuğum başıma gelmezz inşş
inşllh olmaz birde kist tedavisi veriyo arada
bende bu ay kist oluşmuş doktor buna rağmen klomen verdi çocuk olurmu ki böyle olsada
oluyomuş banada veriyo doktor verirkende şöyle diyo inşllh kistlerin fazla büyümezEki Görüntüle 1021391 Eki Görüntüle 1021391 Eki Görüntüle 1021391
bende bu ay kist oluşmuş doktor buna rağmen klomen verdi çocuk olurmu ki böyle olsada