- 11 Kasım 2013
- 835
- 121
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #3.641
Ayy bnde asilama yaprdm yspisrisammi belime zarari olurmuki
Olmaz yapistir bence daha da iyi olur hem ... sicak tutmus olursunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bnde asilama yaprdm yspisrisammi belime zarari olurmuki
benndemi öyle yapsam cok sagol canım
ewet o şekilde olumlu yanıt alan çok doktor benm rahim duwarının ince olabileceğini söyledi ama bu ilaçlara başlayarakta 3 ay ertelemiş bulunduk..... kısmet artk
Olmaz yapistir bence daha da iyi olur hem ... sicak tutmus olursunnnn
yakıyı nerden alıyoruzzz :)aksamlari 1 bardak icmis ozturkcum bende sormustum ona ayni soruyu ...
Bu arada size bir haber vericem kizlarrrrr ... Benim bir arkadasim var almanyada 42 yasinda bir oglu var 4-5 yildir
ikinciyi dusunuyordu ama olmuyordu.. dun aksam bana bir tel 7 haftalik hamileyim diye kendisi de sokta nasil oldu diye
cunku yumurtaliklari cok verimli degildi.. Bu arkadasim 2-3 aydir da bel agrisi cekiyordu bir baktilar mi bel fitigi var
buda agrisi var diye gecen ay yaki yapistirmis beline hafifletsin diye .. cumartesi beni aradi .. dedi ki ; belim cok agriyor
pazartesi yani dun icin belimden igne yapicaklar bel fitigina bakalim nasil olucak .. yalniz ben bu arada da hastalanmadim dedi
dedim neeeeee test yaptin mi yok yapmadim dedi.. subat 13 de doktora gittim 2 tane biraz buyumus yumurta gordu
ama cok umitli konusmadi dedi.. :2: Ben de kiz olurmu oyle sey bir test al belki hamissin dedim pek inanmadi bana ama
cocukluk arkadasim kiramadi beni herhalde gitmis nobetci eczaneden testi almis bir baktiki
Hemen pazartesi sabaha jinekologundan randevu aldi ogleden sonraki belinden vurulacak igne iptal edildi tabii .. biraz zor
bir donem gecirecek fitikla beraber ama olsuuunnnnnnn
Kizlar diyecegim arkadasimla konusrken su kaanate vardik ... Beli sicak tutmak isin puf noktasi demekkiiii ... Kizlar bellerinize
yakilarinizi yapistirin ara vermeden o ay olmasa bile bir dahaki aya bence kesinnnnn
geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr ...herşey yolunda dedi doktor..
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...
yakıyı nerden alıyoruzzz :)
maşalahhh sizeee canımmm darısı kalp atışına mercimekimizinn
yakıyı nerden alıyoruzzz :)
maşalahhh sizeee canımmm darısı kalp atışına mercimekimizinn
ayy bebeğimm tşk edrerimmm...
çok ama çok değişik bir duygu...
Rabbim hepinize nasip etsinn inşşş canlarımmm
Ben eczaneden aldim cnm eczanelerde bulabilirsin
Kizlar surekli kucuk abdeste cikmam normalmi kina geldi artik ya :-(
sağol canım bi bakayım ben.bugün kaçıncı günün ??? engin bilgilerimi paylaşacam seninlee
Asilamami cumartesi gunu yaptirdim adetim 23 mart insallah olmam ya
aksamlari 1 bardak icmis ozturkcum bende sormustum ona ayni soruyu ...
Bu arada size bir haber vericem kizlarrrrr ... Benim bir arkadasim var almanyada 42 yasinda bir oglu var 4-5 yildir
ikinciyi dusunuyordu ama olmuyordu.. dun aksam bana bir tel 7 haftalik hamileyim diye kendisi de sokta nasil oldu diye
cunku yumurtaliklari cok verimli degildi.. Bu arkadasim 2-3 aydir da bel agrisi cekiyordu bir baktilar mi bel fitigi var
buda agrisi var diye gecen ay yaki yapistirmis beline hafifletsin diye .. cumartesi beni aradi .. dedi ki ; belim cok agriyor
pazartesi yani dun icin belimden igne yapicaklar bel fitigina bakalim nasil olucak .. yalniz ben bu arada da hastalanmadim dedi
dedim neeeeee test yaptin mi yok yapmadim dedi.. subat 13 de doktora gittim 2 tane biraz buyumus yumurta gordu
ama cok umitli konusmadi dedi.. :2: Ben de kiz olurmu oyle sey bir test al belki hamissin dedim pek inanmadi bana ama
cocukluk arkadasim kiramadi beni herhalde gitmis nobetci eczaneden testi almis bir baktiki
Hemen pazartesi sabaha jinekologundan randevu aldi ogleden sonraki belinden vurulacak igne iptal edildi tabii .. biraz zor
bir donem gecirecek fitikla beraber ama olsuuunnnnnnn
Kizlar diyecegim arkadasimla konusrken su kaanate vardik ... Beli sicak tutmak isin puf noktasi demekkiiii ... Kizlar bellerinize
yakilarinizi yapistirin ara vermeden o ay olmasa bile bir dahaki aya bence kesinnnnn
canım psikolojik şuan..döllenme olduktan ve hcg kana karıştıktan sonra sık sık idrara çıkma başlıyor kimyasalım öyle olmutu 10 gün geçmişti günüm sürekli çıkıyordum bir bardak su içsem o kadar yani yakalrını sıcak tut canımm zaten bu süreçte kendini hep sıcak tutmaya çalış inş bebişin bu ay seninle olur canım hepinize gönülden duacıyımm klomen tedavisi gördün mü ? aşılamayı ne zmaan yapıyorlar canımm ?
Bnm esim varikosel ameliyati oldu gittigmz her doktor kedinlikle olmz defi proxeed diye bi ilac kullandi keci boynuzu kuru uyguladm osmanli macunu kullandi bir ay icinde tawan yapti degerleri normal yollarla iki aya kalmz hamile kalirsin dediler esim bklmk istedi.klomen kullandm gunde 3 tane 5 gun snra asilama yaptlar bnm.hikayemde boyle
benim eşimdede varikosel başlangıcı cıktı tek taraflı ama dktor ameliyta gerek görmedi henüz erken dedi sanırım toparlanması dha zor oluyormuş spermlern o yüzden belkide...değerlerimiz idare eder sayı iyi 106 milyon ama haretlilik ve morfoloji düşük bende bir sıkıntı yok cok şükür ama olmuyor sdece 1 kere kalabildim oda kimyasaldı zatenkeçi boyunuzunu bende yapıyordum sonra bıraktık yaaa bu ay terkrrdan başlıcam artık eşime..bende biraz daha deneyip aşılamayı düşünüyorum açıkçası...aşılamayı devlet karşılıyormu acaba birde ücretleri ne kadar? çoğu kişide direk tüp bebek yaptırın diyor öyle hamile kalan arkadaşlarımda var hayırlısı inş...
Canım merhaba,mesajını yeni okuyabildim. Sitede yorum sayım az olduğu için özel mesaj gönderme hakkım yokmuş. İstersen buradan yazabilirim
Cnm bnm bnm esim genel cerrah asilamsmi arkadasi yapti ozelde bn 150 liraya yaptrdm.asilama hakkin 3 eger ucude tutmazsa rapor aliyosn tup bebek icin indirim yapiliyo.dewlet hastanlernde asilama ucretsiz
olabılır :) arkadaşım
canım naptınnn benim kırmızılar geldi yinee bu ay da olmadı