- Konu Sahibi AdaisyLove
- #3.021
UĞURLU LİSTEMİZ
İSİM
YAŞ BAT
SONUÇ
İsyan123 27 5 Mart 2014 2013 Klomen ilk denemede HAMİŞŞ Evrakcu 25 7 Mart 2014 Klomen beklemede Ariver 21 26 şubat 2014 Klomenle ilk deneme Ozturk06 24 belirsiz Klomen beklemede Dennizkabugu 30 7 Mart 2014 Klomen+çatlatma iğnesi Zozitos 38 1 Mart 2014 Klomenle ikinci deneme
merhaba benide listeye ekleye bilirmisin canım bat 9mart yaş 28 ilk defa klomen kullandım ve çatlama iğnesi oldum şuanda beklemedeyim. liste inşallah uğurlu gelir :)
ben buraya çoğunlukla cepten giriyorum o yüzden sadece sizleri takip edebiliyorum yazamıyorum ama bütün dualarımla katılıyorum sizlere inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. bende bu ay arı sütü kullanmaya başladım hem erkek hem bayan için çok faydaları var 2 3 ay düzenli kullanım sonunda hamile kalınıyomuş diye duydum bakalım ne kadar doğru. prolaktinim olduğundan incir kürü yapmaya çekiniyorum bu ay kırmızıları görürsem havuç suyuna başlayacam bende şimdi beklemedeyim ama adet olacakmışım gibi geliyor adet sancım yok gögüsterimde hassasiyet yok hiç bi belirti yok sadece karnım acıyo gerçi gögüs hassasiyeti yaşadığım aylarda da hep boş geçtim