- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #2.641
onun ıcın doktorrumdan randevu aldım cumaya ıns ögrencem:)
nasıl yani canı kan testi yaptrdınsa sonucun olması lazım şekerimmm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onun ıcın doktorrumdan randevu aldım cumaya ıns ögrencem:)
:)inş cnm inş rabbım dualarımı kabul ettı sızın ıcınde edıyorum :)
Walla sen hamilesinnn , hafif beyazimsi akintilardan geliyormu yine .. birde gogus altina elinle bir elle .. nasil sicakligi ??? :26:İnşallahhhhh canım walllaa okadar şişim ki napcağımı bilemiyorum adet olmayışım bana umut geliyor bana canım benim
Yani didemli idrar testinde cikmadi demek hamile oldugun ... alla alla olabilir mi ki boyle birsey2 kere ıdrar yaptım bırı evde bırı saglık ocagında bır belırtı yoktu dun göbegıme dıkkat ettım hafıf sıslı ortasında cızgı var bıde tursu yıyordum:)
iyiki vermişiz gazııı :))) azcık da bana verin o gazdan sağol canımm Allah c.c. razı olsunnnnn tatlı bebişin sağlıkla sıhhatle al inş kucapına canımmmkendıme dua ederken sızlerı hıc bır zaman unutmadım hala duamdasınız tsk ederım inş amin:)
canım yarın sabah yap bence yaa..ne kaybetceksinkiii...
içiyorum canım 1,5 lit devirdim wc den çıkamadımm
canımmm hcg kaç çıktı pekiiii
nasıl yani canı kan testi yaptrdınsa sonucun olması lazım şekerimmm...
iyiki vermişiz gazııı :))) azcık da bana verin o gazdan sağol canımm Allah c.c. razı olsunnnnn tatlı bebişin sağlıkla sıhhatle al inş kucapına canımmm
yapcam yaa karar verdim yarın sabah yapıyorummmmm negatif olcak yine amaa neyseee ypimm dua edin banaaaaaaaaaa bugünnnnnnnnnnnnn
kana bakmadı kı hemsıre onun ıcın gıttım ama ıdra yaptı ıste cumaya ögrencem
edicemm canımm sabah hemen yaz ama tamam..birde testi hemen atma...
benim 2-3 dk içinde çıktı canımmm...Ayy inş güzel haberlerle gel kuzucummm
Saol canim insallah dualarimiz kabul olur bu ayyyy
Walla sen hamilesinnn , hafif beyazimsi akintilardan geliyormu yine .. birde gogus altina elinle bir elle .. nasil sicakligi ??? :26:
Yani didemli idrar testinde cikmadi demek hamile oldugun ... alla alla olabilir mi ki boyle birsey
yada erken yapmis olabilirsinnn belki testi
inşşş ilk idrrımla yapaprım yazarım kuzummmm
iyiki vermişiz gazııı :))) azcık da bana verin o gazdan sağol canımm Allah c.c. razı olsunnnnn tatlı bebişin sağlıkla sıhhatle al inş kucapına canımmm
yapcam yaa karar verdim yarın sabah yapıyorummmmm negatif olcak yine amaa neyseee ypimm dua edin banaaaaaaaaaa bugünnnnnnnnnnnnn
hee anladımm canımmm...ayy hadii güzel haberlerle gel cuma günüüü
duamdasınnn canımmmmmmmmmmmm ağlama kuzucumm ama lüyfennnnn
saol canim insallah dualarimiz kabul olur bu ayyyy
Walla sen hamilesinnn , hafif beyazimsi akintilardan geliyormu yine .. Birde gogus altina elinle bir elle .. Nasil sicakligi ??? :26:
Yani didemli idrar testinde cikmadi demek hamile oldugun ... Alla alla olabilir mi ki boyle birsey
yada erken yapmis olabilirsinnn belki testi
Sanmam canım yaa..ben günde 2 tane kullandım...zaten şase olarak satılıyor suya karıştırıp içiosun...
sabah akşam içtim benn...
off ya ioffff yaaaa eczaneden cevap geldi Inofolic icin belcikada satisi yokmusssss .... bak yine sinirler tepeme
ciktiiiii
ıyı kı cnm dusunme cesaretını topla ve yap sonuc ne olursa olsun rabbımın bır bıldıgı varmıs de sakında kötu dusunme
aynen öyleee herşeyde bir hayır var verdiğine de herzman şükür vermediğinede her zmaan şükür...bunu yazarken bi yazı olkudum şimdi...Ben sabrettimm.Sabrın daima sonunda Güzel olduğunu gördümm....Abdulkadir Geylani Hz....sabır şükürr..... dualarınız bekliyorum AEOLUN kızlarr
hıımmm ssk karsılıyormu canım yoksa yuzde fıyatımı bu ? benım sosyal guvence yok yarın buyuk ıhtımal ıgne verıcek doktorum tedarıklı gıdıyım ıstıyorumda onun için soruyorum
Aynen ya kardesim 6aylik evli 3ayda hamile kaldi ben 1senedir ugrasiyom olmuyo nasip iste olmayinca olmuyo
tabiki cnm mutlaka yazicam 2-3 gunse onemli degil hem adetimin 8-9 gunune denk gelir.o zamanda yumurtlama olmayacagina gore rahat olabilirm tsk ederim cnm .