Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

:)inş cnm inş rabbım dualarımı kabul ettı sızın ıcınde edıyorum :):KK49::emir_bebek::nazar:

Saol canim insallah dualarimiz kabul olur bu ayyyy :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallahhhhh canım walllaa okadar şişim ki napcağımı bilemiyorum adet olmayışım bana umut geliyor bana canım benim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Walla sen hamilesinnn , hafif beyazimsi akintilardan geliyormu yine .. birde gogus altina elinle bir elle .. nasil sicakligi ??? :26:

2 kere ıdrar yaptım bırı evde bırı saglık ocagında bır belırtı yoktu dun göbegıme dıkkat ettım hafıf sıslı ortasında cızgı var bıde tursu yıyordum:)
Yani didemli idrar testinde cikmadi demek hamile oldugun ... alla alla olabilir mi ki boyle birsey
yada erken yapmis olabilirsinnn belki testi :KK45:

kendıme dua ederken sızlerı hıc bır zaman unutmadım hala duamdasınız tsk ederım inş amin:)
iyiki vermişiz gazııı :))) azcık da bana verin o gazdan :KK1::KK1:sağol canımm Allah c.c. razı olsunnnnn tatlı bebişin sağlıkla sıhhatle al inş kucapına canımmm:KK16::KK16:
canım yarın sabah yap bence yaa..ne kaybetceksinkiii...

içiyorum canım 1,5 lit devirdim wc den çıkamadımm:KK1::KK1:

canımmm hcg kaç çıktı pekiiii :KK52::KK52:

yapcam yaa karar verdim yarın sabah yapıyorummmmm :KK9::KK9::KK9: negatif olcak yine amaa neyseee ypimm :KK14::KK14::KK14: dua edin banaaaaaaaaaa bugünnnnnnnnnnnnn :KK14::KK14::KK14::KK14:

iyiki vermişiz gazııı :))) azcık da bana verin o gazdan :KK1::KK1:sağol canımm Allah c.c. razı olsunnnnn tatlı bebişin sağlıkla sıhhatle al inş kucapına canımmm:KK16::KK16:

yapcam yaa karar verdim yarın sabah yapıyorummmmm :KK9::KK9::KK9: negatif olcak yine amaa neyseee ypimm :KK14::KK14::KK14: dua edin banaaaaaaaaaa bugünnnnnnnnnnnnn :KK14::KK14::KK14::KK14:

edicemm canımm sabah hemen yaz ama tamam..birde testi hemen atma...
benim 2-3 dk içinde çıktı canımmm...Ayy inş güzel haberlerle gel kuzucummm:KK16::KK16:

Saol canim insallah dualarimiz kabul olur bu ayyyy :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Walla sen hamilesinnn , hafif beyazimsi akintilardan geliyormu yine .. birde gogus altina elinle bir elle .. nasil sicakligi ??? :26:

Yani didemli idrar testinde cikmadi demek hamile oldugun ... alla alla olabilir mi ki boyle birsey

cnm hamıleyım cıktı ıkı kere ıdrar yaptım cnm bnm

ıyı kı cnm dusunme cesaretını topla ve yap sonuc ne olursa olsun rabbımın bır bıldıgı varmıs de sakında kötu dusunme

saol canim insallah dualarimiz kabul olur bu ayyyy :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Walla sen hamilesinnn , hafif beyazimsi akintilardan geliyormu yine .. Birde gogus altina elinle bir elle .. Nasil sicakligi ??? :26:

Yani didemli idrar testinde cikmadi demek hamile oldugun ... Alla alla olabilir mi ki boyle birsey

hamile olup olmadığımı henüz bilmiyorum canım göğüsümün ordan anlamam kı kıyafetten dolayı sıcak ama arasıra sıcak basıyor akıntım devam edıyor

Sanmam canım yaa..ben günde 2 tane kullandım...zaten şase olarak satılıyor suya karıştırıp içiosun...
sabah akşam içtim benn...

off ya ioffff yaaaa eczaneden cevap geldi Inofolic icin belcikada satisi yokmusssss .... bak yine sinirler tepeme
ciktiiiii :KK47::KK37::KK37::KK37:

ıyı kı cnm dusunme cesaretını topla ve yap sonuc ne olursa olsun rabbımın bır bıldıgı varmıs de sakında kötu dusunme

aynen öyleee herşeyde bir hayır var verdiğine de herzman şükür vermediğinede her zmaan şükür...bunu yazarken bi yazı olkudum şimdi...Ben sabrettimm.Sabrın daima sonunda Güzel olduğunu gördümm....Abdulkadir Geylani Hz....sabır şükürr..... dualarınız bekliyorum AEOLUN kızlarr :KK16::KK16::KK16:

aynen öyleee herşeyde bir hayır var verdiğine de herzman şükür vermediğinede her zmaan şükür...bunu yazarken bi yazı olkudum şimdi...Ben sabrettimm.Sabrın daima sonunda Güzel olduğunu gördümm....Abdulkadir Geylani Hz....sabır şükürr..... dualarınız bekliyorum AEOLUN kızlarr :KK16::KK16::KK16:

aynen öyle cnm dualarım senınle ve ısteyen herkesle guzel haberlerını beklıyorum aeo...

hıımmm ssk karsılıyormu canım yoksa yuzde fıyatımı bu ? benım sosyal guvence yok yarın buyuk ıhtımal ıgne verıcek doktorum tedarıklı gıdıyım ıstıyorumda onun için soruyorum

canım bildiğim kadarıyla karşılamıyor. sen özel alysn

X