- 30 Haziran 2013
- 21.684
- 1
- 17.553
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Ayy bende sorma bizim de olsun tez zamanda insallahBurdaki bazi drlar kistle ilgili ameliyat onermedi yumurtalik rezervine zarar verir die ben bi anlasam hamile kalamama sebebimi cikolata kistimi yoksa catlamayan yumurta mi su an d.kontrol kullaniom sonra klomen catlatma olmazsa bursaya ozelden profa gidecm hayret ediyom hemen hamile kalanlara bir haftada dort hamile haberi aldm
Ewet bu iyi fikir bak insallah bwbis gelmistirBen bikaç tane test alayım yanıma giderken :) :)
Inşallah canım :-*Ewet bu iyi fikir bak insallah bwbis gelmistir
doktorum sölemedi ki sadece kocaman dediçatlayınca agrıyı hıssedersın agrın olunca ilişkiyi yasayın benım bazen 12saat ıcınde catlıyordu bellı olmuyor o kç mm ıdı yumurtan
merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım 2.kullanışım bu ay kullanmaya başladıktan 3 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı ve hala devam ediyor.2 gündür de adet olucam gibi ağrı var belim ağırıyor ve bacaklarımada vurdu ağrı. bu kadar çok yan etkisi oluyor mu ya bu ilacın anlamadım 2 aydır ağrı içindeyim
ya cuma günü köye gidecem 4 saatlik yol eşim samsuna gidecek kurs görmek için ve ben 1 buçuk ay köyde kalcam eger varsada köyde nasıl olur bilmiyorum izmire gidecegim 15 gün sonrada varsa 8 saatlik yol sakıncalı olmazmı ayyyy neler düşünüyorum yaaa :)
hamilemisin canım merak ettımmmama köye gitmeden varmı yok mu ögrenmem lazım ya çatlarım vala
Canim bende sebepsiz infertilite bir yildir idtiyoruz ama olmuyo 3 ay once klomen ve catlatma ignesi kullandim hamile kalamadim ama bir daha klomen kullanmaya cesaretim kalmadı aynen senin anlattigin gibi oldum igneyi 14 gun vuruldum muthis bitmek bilmeyen agrilarim 19.cu gün başladı normalde 28 gunde adet olurum o ay 33.gunde zor oldum ve o güne kadar karin kasik bel agrisi beni mahvettiYumurta da degil dun acile gittik apandisit den suphelendiler testler temiz cikti alttan muayene oldum kist falan yok bu agriyi neyin yaptigini anlamadilar bi sise parol verdiler damardan orda gecti ama ewe gelince geri geldi
Yumurta da degil dun acile gittik apandisit den suphelendiler testler temiz cikti alttan muayene oldum kist falan yok bu agriyi neyin yaptigini anlamadilar bi sise parol verdiler damardan orda gecti ama ewe gelince geri geldi
Demekki nadir de olsa klomen bu agrilari yapio gonal f kullandim agrim falan olmadi gerci onunda dozu cok az gelmis bu ay tekrar basliycazCanim bende sebepsiz infertilite bir yildir idtiyoruz ama olmuyo 3 ay once klomen ve catlatma ignesi kullandim hamile kalamadim ama bir daha klomen kullanmaya cesaretim kalmadı aynen senin anlattigin gibi oldum igneyi 14 gun vuruldum muthis bitmek bilmeyen agrilarim 19.cu gün başladı normalde 28 gunde adet olurum o ay 33.gunde zor oldum ve o güne kadar karin kasik bel agrisi beni mahvetti
Esim once spermiogram yaptirmisti bende de ondada problem olmamasina rağmen bana klomen verdi 14.gun catlatma ignemi yapti ama o da işe yaramadı yine gebelik olusmadi üstünden4 ay gecti halâ bebisim yokarkadaşlator klomen verirken eşiniz de muayene oldu mu yoksa sadece sizin sonuçlarınıza göre mi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?