• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar bakabilir mi

Burdaki bazi drlar kistle ilgili ameliyat onermedi yumurtalik rezervine zarar verir die ben bi anlasam hamile kalamama sebebimi cikolata kistimi yoksa catlamayan yumurta mi su an d.kontrol kullaniom sonra klomen catlatma olmazsa bursaya ozelden profa gidecm hayret ediyom hemen hamile kalanlara bir haftada dort hamile haberi aldm
Ayy bende sorma bizim de olsun tez zamanda insallah

Bende yeni başladım klomene ve Perşembe ilk kontrolüm var inşallah güzel sonuç alırım.:anneadayı:

prospektüsünü okudun mu böyle bir yan etkisi var mıymış?? bende biraz bulantı ve kasık ağrısı yapmıştı sadece. bir doktora görün derim.

merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım 2.kullanışım bu ay kullanmaya başladıktan 3 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı ve hala devam ediyor.2 gündür de adet olucam gibi ağrı var belim ağırıyor ve bacaklarımada vurdu ağrı. bu kadar çok yan etkisi oluyor mu ya bu ilacın anlamadım 2 aydır ağrı içindeyim:(

klomen bitti yumurtalar büyümemiş tam fostimon iğneye başladık bugun hayırlısı cuma günü tekrar gideceğim kızlar dua edin rabbim isteyen herkese uğraşmadan nasip etsin sağlıkla

merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım 2.kullanışım bu ay kullanmaya başladıktan 3 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı ve hala devam ediyor.2 gündür de adet olucam gibi ağrı var belim ağırıyor ve bacaklarımada vurdu ağrı. bu kadar çok yan etkisi oluyor mu ya bu ilacın anlamadım 2 aydır ağrı içindeyim:KK43:

benimde seninki gibi oldu... hala da ağrım var :(

ya cuma günü köye gidecem 4 saatlik yol eşim samsuna gidecek kurs görmek için ve ben 1 buçuk ay köyde kalcam eger varsada köyde nasıl olur bilmiyorum izmire gidecegim 15 gün sonrada varsa 8 saatlik yol sakıncalı olmazmı ayyyy neler düşünüyorum yaaa :):KK23:

Yumurta da degil dun acile gittik apandisit den suphelendiler testler temiz cikti alttan muayene oldum kist falan yok bu agriyi neyin yaptigini anlamadilar bi sise parol verdiler damardan orda gecti ama ewe gelince geri geldi
Canim bende sebepsiz infertilite bir yildir idtiyoruz ama olmuyo 3 ay once klomen ve catlatma ignesi kullandim hamile kalamadim ama bir daha klomen kullanmaya cesaretim kalmadı aynen senin anlattigin gibi oldum igneyi 14 gun vuruldum muthis bitmek bilmeyen agrilarim 19.cu gün başladı normalde 28 gunde adet olurum o ay 33.gunde zor oldum ve o güne kadar karin kasik bel agrisi beni mahvetti
Yumurta da degil dun acile gittik apandisit den suphelendiler testler temiz cikti alttan muayene oldum kist falan yok bu agriyi neyin yaptigini anlamadilar bi sise parol verdiler damardan orda gecti ama ewe gelince geri geldi

Canim bende sebepsiz infertilite bir yildir idtiyoruz ama olmuyo 3 ay once klomen ve catlatma ignesi kullandim hamile kalamadim ama bir daha klomen kullanmaya cesaretim kalmadı aynen senin anlattigin gibi oldum igneyi 14 gun vuruldum muthis bitmek bilmeyen agrilarim 19.cu gün başladı normalde 28 gunde adet olurum o ay 33.gunde zor oldum ve o güne kadar karin kasik bel agrisi beni mahvetti
Demekki nadir de olsa klomen bu agrilari yapio gonal f kullandim agrim falan olmadi gerci onunda dozu cok az gelmis bu ay tekrar basliycaz

arkadaşlar size doktor klomen verirken eşiniz de muayene oldu mu yoksa sadece sizin sonuçlarınıza göre mi verdi

arkadaşlator klomen verirken eşiniz de muayene oldu mu yoksa sadece sizin sonuçlarınıza göre mi verdi
Esim once spermiogram yaptirmisti bende de ondada problem olmamasina rağmen bana klomen verdi 14.gun catlatma ignemi yapti ama o da işe yaramadı yine gebelik olusmadi üstünden4 ay gecti halâ bebisim yok

banada dırek klomen verdı son ayım bakalım nolcak 2 ay umutsuzdumda bu ay azcık umuudm var neden bılmem acayıp ekşi turşu yiyorum daha günüme varr anlamadım kaynannamda sevınıyor turşu yedıgıme..

Klomen ilk ay bende de yan etki yapmıştı. Sonra Serophene'ye çevirdi doktor. O daha iyi geldi sanki. Biraz uyku hali yapıyor o kadar. Ayrıca kızlar ben çatlatma iğnesinden sonra hiç ayrı sancı bişey hissetmiyorum. Ama yumurtalarım da çatlıyor yani. İlk ay çok korkmuştum ağrım olmayınca acaba çatlamadı mı diye. Ama kişiden kişiye değişiyor işte.

Back