- 3 Nisan 2015
- 233
- 123
- 33
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Adetine 5 gün varsa belki de hamilesindir canım :) klomenin etkileri bu sürece kadar kalmaz. Çatlatma iğnesi vuruldu mu?merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza:) bende ilk defa bu ay klomen kullandim.adetime 5 gün var vucudumda gozle farkedilir bir sisme oldu.gögüslerimde fazla sisti ve sertlesti aciyoda.ayrica ara ara migde bulantim oluyo.klomenle bunlari yasayan oldumu.hapin etkisi sanirim mahvetti beni.
yok canim igne vurulmadim sadece klomen kullandim.adet duzensizliginden gitmistim doktora yumurtan tembel cocuk icin ilac veriim mi demisti.ilk kullanmada umudum yok fazla ama hayirlisi olsun insallah rabbim hepimize nasip etsin ya :))Adetine 5 gün varsa belki de hamilesindir canım :) klomenin etkileri bu sürece kadar kalmaz. Çatlatma iğnesi vuruldu mu?
Peki yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için çağırdı mı canım?yok canim igne vurulmadim sadece klomen kullandim.adet duzensizliginden gitmistim doktora yumurtan tembel cocuk icin ilac veriim mi demisti.ilk kullanmada umudum yok fazla ama hayirlisi olsun insallah rabbim hepimize nasip etsin ya :))
malesef canimPeki yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için çağırdı mı canım?
Klomenden dolayı ovilasyon testi pozitif çıkmaz canım ikisi farklı hormonlar. O zaman yumurtlamışsındır. İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın. İlk ayda hamile kalınmayacak diye bişey yok kalan çok arkadaşım var.malesef canim( doktora baska sehirde gitmistim doktorum yakin olmadigi icin gidemiyorum.zaten kontrode cagrmamisti.ama ben evde ovulasyn testi yapip cift cizgiyi gormustum.acaba klomen den dolayimi cift cikmistr yoksa catlayacagi icin mi
canim ya icimi ferahlatiin cok tesekkur ederim gercekten.ben gecen ay cok umutlandim oyle olmayinca yikilmistim.oyuzden umutlanmak istemiyodum ama hayirlisi insallah.rabbim seninde gönlündekini nasip etsin en kisa zamanda insallahKlomenden dolayı ovilasyon testi pozitif çıkmaz canım ikisi farklı hormonlar. O zaman yumurtlamışsındır. İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın. İlk ayda hamile kalınmayacak diye bişey yok kalan çok arkadaşım var.
Amin canım inşaAllah. Rabbim bekleyen emek veren herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesincanim ya icimi ferahlatiin cok tesekkur ederim gercekten.ben gecen ay cok umutlandim oyle olmayinca yikilmistim.oyuzden umutlanmak istemiyodum ama hayirlisi insallah.rabbim seninde gönlündekini nasip etsin en kisa zamanda insallah
ne kadar sure oluyo bu yan etkiler benim iki gun var regl gününe sanki klomen yan etkisi yasiyorum ya cok sinirliyim hic kullanmasamiydim acabaSenin yumurtan catladi canim ben de yogun bi sekilde hossediyorum catlamayi bende de hic yan etki olmazdi ama bu sefer oldu saglik problemim yok
Arkadaşim benim kız kardsmde aynisi oldu bulamadilar bzde apandist ve kistten korkmustk ama tüm batın ultrasonda kum döktgü anlasildi sende gt bnce doktoraYumurta da degil dun acile gittik apandisit den suphelendiler testler temiz cikti alttan muayene oldum kist falan yok bu agriyi neyin yaptigini anlamadilar bi sise parol verdiler damardan orda gecti ama ewe gelince geri geldi
Klomen zaten ilk 3 ay en fazla zaten bunye istemio onu cnm test yaptin mi hic az kalmis adetene kadar sure oluyo bu yan etkiler benim iki gun var regl gününe sanki klomen yan etkisi yasiyorum ya cok sinirliyim hic kullanmasamiydim acaba
Yaaa iki ay gecti benimkinin uzerinden kac dra gittim anlamadilar bisey kendiliginden gecti artikArkadaşim benim kız kardsmde aynisi oldu bulamadilar bzde apandist ve kistten korkmustk ama tüm batın ultrasonda kum döktgü anlasildi sende gt bnce doktora
yok test yapmadim ama okudugum kadariyla yan etkide olabilir bu basima gelenler yüzüm sivilce doldu bacaklarim falan sisti gögüslerimde ayni.karnimada kramp giriyo aradaa allahiim kist mi oluyo yoksa coo kstrese girdim bu zamana kadar yan etki yasadinmicanm sen yoksa icerken mi oluyo bir tekKlomen zaten ilk 3 ay en fazla zaten bunye istemio onu cnm test yaptin mi hic az kalmis adete
o zaman bısey bulamadılar bıdaha da olmadımide koruyucu isteseydin
O zaman sana funde iki tane vermistir cnm hayirli olsun ins bebegin gelirarkadaşlar ben de bu ay kullanacağım adet olursam eğer size doktorlarınız nasıl kullanacaksınız dedi klomeni kutuyu bitirecek miyiz? bana adetin 5.günü başlayıp kullandıktan sonra bitiminden 2 gün sonra kontrole geleceksin dedi
canım klomen bitene kadar içeceğiz mi günde 2 kez yazıyr zaten klomenin üzerinde deO zaman sana funde iki tane vermistir cnm hayirli olsun ins bebegin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?