• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar bakabilir mi

merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza:) bende ilk defa bu ay klomen kullandim.adetime 5 gün var vucudumda gozle farkedilir bir sisme oldu.gögüslerimde fazla sisti ve sertlesti aciyoda.ayrica ara ara migde bulantim oluyo.klomenle bunlari yasayan oldumu.hapin etkisi sanirim mahvetti beni.

merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza:) bende ilk defa bu ay klomen kullandim.adetime 5 gün var vucudumda gozle farkedilir bir sisme oldu.gögüslerimde fazla sisti ve sertlesti aciyoda.ayrica ara ara migde bulantim oluyo.klomenle bunlari yasayan oldumu.hapin etkisi sanirim mahvetti beni.
Adetine 5 gün varsa belki de hamilesindir canım :) klomenin etkileri bu sürece kadar kalmaz. Çatlatma iğnesi vuruldu mu?

Adetine 5 gün varsa belki de hamilesindir canım :) klomenin etkileri bu sürece kadar kalmaz. Çatlatma iğnesi vuruldu mu?
yok canim igne vurulmadim sadece klomen kullandim.adet duzensizliginden gitmistim doktora yumurtan tembel cocuk icin ilac veriim mi demisti.ilk kullanmada umudum yok fazla ama hayirlisi olsun insallah rabbim hepimize nasip etsin ya :))

yok canim igne vurulmadim sadece klomen kullandim.adet duzensizliginden gitmistim doktora yumurtan tembel cocuk icin ilac veriim mi demisti.ilk kullanmada umudum yok fazla ama hayirlisi olsun insallah rabbim hepimize nasip etsin ya :))
Peki yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için çağırdı mı canım?

Peki yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için çağırdı mı canım?
malesef canim :(( doktora baska sehirde gitmistim doktorum yakin olmadigi icin gidemiyorum.zaten kontrode cagrmamisti.ama ben evde ovulasyn testi yapip cift cizgiyi gormustum.acaba klomen den dolayimi cift cikmistr yoksa catlayacagi icin mi

malesef canim :KK43:( doktora baska sehirde gitmistim doktorum yakin olmadigi icin gidemiyorum.zaten kontrode cagrmamisti.ama ben evde ovulasyn testi yapip cift cizgiyi gormustum.acaba klomen den dolayimi cift cikmistr yoksa catlayacagi icin mi
Klomenden dolayı ovilasyon testi pozitif çıkmaz canım ikisi farklı hormonlar. O zaman yumurtlamışsındır. İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın. İlk ayda hamile kalınmayacak diye bişey yok kalan çok arkadaşım var. ;)

Klomenden dolayı ovilasyon testi pozitif çıkmaz canım ikisi farklı hormonlar. O zaman yumurtlamışsındır. İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın. İlk ayda hamile kalınmayacak diye bişey yok kalan çok arkadaşım var. :KK66:
canim ya icimi ferahlatiin cok tesekkur ederim gercekten.ben gecen ay cok umutlandim oyle olmayinca yikilmistim.oyuzden umutlanmak istemiyodum ama hayirlisi insallah.rabbim seninde gönlündekini nasip etsin en kisa zamanda insallah

Ben normalde yumurtamin catladigi gunu agrilarimdan tahmin ederim ama çatlamaignesinden sonra aağrı hissetmedim bende yumurtanin catlamadigini düşünüyordum bu ay tekrar baslamayi düşünüyorum

canim ya icimi ferahlatiin cok tesekkur ederim gercekten.ben gecen ay cok umutlandim oyle olmayinca yikilmistim.oyuzden umutlanmak istemiyodum ama hayirlisi insallah.rabbim seninde gönlündekini nasip etsin en kisa zamanda insallah
Amin canım inşaAllah. Rabbim bekleyen emek veren herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin

Senin yumurtan catladi canim ben de yogun bi sekilde hossediyorum catlamayi bende de hic yan etki olmazdi ama bu sefer oldu saglik problemim yok
ne kadar sure oluyo bu yan etkiler benim iki gun var regl gününe sanki klomen yan etkisi yasiyorum ya cok sinirliyim hic kullanmasamiydim acaba :110:

Yumurta da degil dun acile gittik apandisit den suphelendiler testler temiz cikti alttan muayene oldum kist falan yok bu agriyi neyin yaptigini anlamadilar bi sise parol verdiler damardan orda gecti ama ewe gelince geri geldi
Arkadaşim benim kız kardsmde aynisi oldu bulamadilar bzde apandist ve kistten korkmustk ama tüm batın ultrasonda kum döktgü anlasildi sende gt bnce doktora

ne kadar sure oluyo bu yan etkiler benim iki gun var regl gününe sanki klomen yan etkisi yasiyorum ya cok sinirliyim hic kullanmasamiydim acaba :110:
Klomen zaten ilk 3 ay en fazla zaten bunye istemio onu cnm test yaptin mi hic az kalmis adete

Arkadaşim benim kız kardsmde aynisi oldu bulamadilar bzde apandist ve kistten korkmustk ama tüm batın ultrasonda kum döktgü anlasildi sende gt bnce doktora
Yaaa iki ay gecti benimkinin uzerinden kac dra gittim anlamadilar bisey kendiliginden gecti artik

Klomen zaten ilk 3 ay en fazla zaten bunye istemio onu cnm test yaptin mi hic az kalmis adete
yok test yapmadim ama okudugum kadariyla yan etkide olabilir bu basima gelenler yüzüm sivilce doldu bacaklarim falan sisti gögüslerimde ayni.karnimada kramp giriyo aradaa allahiim kist mi oluyo yoksa coo kstrese girdim bu zamana kadar yan etki yasadinmicanm sen yoksa icerken mi oluyo bir tek

arkadaşlar ben de bu ay kullanacağım adet olursam eğer size doktorlarınız nasıl kullanacaksınız dedi klomeni kutuyu bitirecek miyiz? bana adetin 5.günü başlayıp kullandıktan sonra bitiminden 2 gün sonra kontrole geleceksin dedi

arkadaşlar ben de bu ay kullanacağım adet olursam eğer size doktorlarınız nasıl kullanacaksınız dedi klomeni kutuyu bitirecek miyiz? bana adetin 5.günü başlayıp kullandıktan sonra bitiminden 2 gün sonra kontrole geleceksin dedi
O zaman sana funde iki tane vermistir cnm hayirli olsun ins bebegin gelir

Back