- 30 Haziran 2013
- 21.643
- 1
- 17.486
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Tama gunde iki tanw icicen sabah aksam 5 gunde bitecek 2 gun sonra kontrole gideceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım herkes hapı bitirip gidiyor kontrole demi acaba fazla olur mu bitirmek yeniden de sormak için gitmeye eriniyorumTama gunde iki tanw icicen sabah aksam 5 gunde bitecek 2 gun sonra kontrole gideceksin
Olmaz yaa ben gunde 3 tane 7 gun iciyodumAnladım canım herkes hapı bitirip gidiyor kontrole demi acaba fazla olur mu bitirmek yeniden de sormak için gitmeye eriniyorum
mrb aranıza yeni katılım gogleden klomen kullannları takip ederken bende üye olayım paylaşalım istedim bende bu ay 5 gü kullandım ama adet düzensizliğim olduğum için hesaplıyamıyorum henüz adet olmadım ama karnımdaki ağrı ve iğne gibi batmalardan başka bişey yokkızlar daha once de kullandım klomenı ama hıc yan etkısı olmamıstı .
bu ay klomen kullandım mıde kramplarım var gecmek bılmıyorlar yemek yesem kramp gırıyo kaç gundur dogru durust bırsey yemedım
kasıklarımda saglı sollu ağrı var şişkinlik hissedıyorum
bunları yasayan var mı
Yumurta takibi yapilmadi mi sanamrb aranıza yeni katılım gogleden klomen kullannları takip ederken bende üye olayım paylaşalım istedim bende bu ay 5 gü kullandım ama adet düzensizliğim olduğum için hesaplıyamıyorum henüz adet olmadım ama karnımdaki ağrı ve iğne gibi batmalardan başka bişey yok
fazlasıyla oluştuğunu söyledi dr 1 haftalık gün aşırı ilişki verdi 16 gün geçti üzerindenYumurta takibi yapilmadi mi sana
O zaman hamilesin buyuk ihtimalle test yapmalisinfazlasıyla oluştuğunu söyledi dr 1 haftalık gün aşırı ilişki verdi 16 gün geçti üzerinden
ben daha yeni evliyim yaşım olgun o yüzden acelem ama benim normalde adetim 25 günde birdi son iki ayım çok farklı oldu 20 günde bi öncedenn akıntım kahverengi 3 gün akabinde adet yardımcı olurmusunuz nasıl hesaplıyımO zaman hamilesin buyuk ihtimalle test yapmalisin
ama kolmen geciktiriyomuş hayal kırıklığı istemiyorumHesaba gerek yok test yaptirabilirsin gunun gecmis
anladım canımOlmaz yaa ben gunde 3 tane 7 gun iciyodum
Sen bilirsin tatlimama kolmen geciktiriyomuş hayal kırıklığı istemiyorum
Canim kac gundur iciyosun simdianladım canım
canım bu ay kullanacağım adet olursam geçen ay adet döneminde memleketteydim yaCanim kac gundur iciyosun simdi
Heee ben oldun sandim donmedin mi dahacanım bu ay kullanacağım adet olursam geçen ay adet döneminde memleketteydim ya
döndüm canım 2 gün olduHeee ben oldun sandim donmedin mi daha
Iyi adet olunca baslarsin kacinci gunundöndüm canım 2 gün oldu
14-15 mayısta olmam lazım canım en erken 13 teIyi adet olunca baslarsin kacinci gunun
aaa daha varmıs olsun beklerız benımde 11 mayıs adet gunum14-15 mayısta olmam lazım canım en erken 13 te