• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar bakabilir mi

Tama gunde iki tanw icicen sabah aksam 5 gunde bitecek 2 gun sonra kontrole gideceksin

kızlar daha once de kullandım klomenı ama hıc yan etkısı olmamıstı .
bu ay klomen kullandım mıde kramplarım var gecmek bılmıyorlar yemek yesem kramp gırıyo kaç gundur dogru durust bırsey yemedım

kasıklarımda saglı sollu ağrı var şişkinlik hissedıyorum

bunları yasayan var mı
mrb aranıza yeni katılım gogleden klomen kullannları takip ederken bende üye olayım paylaşalım istedim bende bu ay 5 gü kullandım ama adet düzensizliğim olduğum için hesaplıyamıyorum henüz adet olmadım ama karnımdaki ağrı ve iğne gibi batmalardan başka bişey yok

mrb aranıza yeni katılım gogleden klomen kullannları takip ederken bende üye olayım paylaşalım istedim bende bu ay 5 gü kullandım ama adet düzensizliğim olduğum için hesaplıyamıyorum henüz adet olmadım ama karnımdaki ağrı ve iğne gibi batmalardan başka bişey yok
Yumurta takibi yapilmadi mi sana

O zaman hamilesin buyuk ihtimalle test yapmalisin
ben daha yeni evliyim yaşım olgun o yüzden acelem ama benim normalde adetim 25 günde birdi son iki ayım çok farklı oldu 20 günde bi öncedenn akıntım kahverengi 3 gün akabinde adet yardımcı olurmusunuz nasıl hesaplıyım:(

Ben de klomen kullanıyorum, inş hepimizin kucakları bebek dolsun! Stresle hamile kalmayı beklerken sohbet iyi geliyor :))

Back
X