• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar bakabilir mi

selam kızlar doktra gittim yumurtam sağda bayagı iyi buyumus dedi doktor çatlatma iğnesi vuruldum hemen ogun yakınlaşma yasak dedi sonra 2 gun yakınlaşcan dedi
36 ve 72 saate kadar
siz nasıl yapıyorsunuz yakınlaşmayı
çatlayınca agrıyı hıssedersın agrın olunca ilişkiyi yasayın benım bazen 12saat ıcınde catlıyordu bellı olmuyor o kç mm ıdı yumurtan

buyuyor yumurta baslayın ılışkiye bence cnm ınsallah tutacak :-)
hayır canı m baştan anlatayım 29 unda adet oldum 5.günü doktora gittim klomen verdi 5 gün kullandım gittigimde bi tane yumurtan var dedi bugunden itibaren ilişkiye başlayın gün aşırı 10 gün dedi 9 günde 4 kere ilişki oldu klomen bitiminden sonra 12 gün oldu bugun klomen bittikten iki gün sonra sag kasıgım çok agrıdı ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi yumurtladım heralde ozaman işte bugun sag kasıgım agrımaya başladı 2 saattir agrıyo ve idrarım çok tuhaf rengi nerdeyse kırmızı olacak ve nasıl anlatsam bilemedim şimdi :) ygun bi idrar gibi ilk defa oldu anlamadım acaba kistmi oluştu :(

hayır canı m baştan anlatayım 29 unda adet oldum 5.günü doktora gittim klomen verdi 5 gün kullandım gittigimde bi tane yumurtan var dedi bugunden itibaren ilişkiye başlayın gün aşırı 10 gün dedi 9 günde 4 kere ilişki oldu klomen bitiminden sonra 12 gün oldu bugun klomen bittikten iki gün sonra sag kasıgım çok agrıdı ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi yumurtladım heralde ozaman işte bugun sag kasıgım agrımaya başladı 2 saattir agrıyo ve idrarım çok tuhaf rengi nerdeyse kırmızı olacak ve nasıl anlatsam bilemedim şimdi :) ygun bi idrar gibi ilk defa oldu anlamadım acaba kistmi oluştu :KK43:
anladım cnmmm ben adetın 12. gunu sandım oılmuş kızzz oyle batma oluyo kasıkta ay ınsallah tutmustur pazartesı ogrenırsın bence

anladım cnmmm ben adetın 12. gunu sandım oılmuş kızzz oyle batma oluyo kasıkta ay ınsallah tutmustur pazartesı ogrenırsın bence
inşallahhh kuzum ya inşallah bide akam yemeginde tavuk vardı nasıl koktu yerken bide salatalık amnnn ALLAH ım kan kokusu gibi umutlanmak istiemiyorum yoksa çok üzülürüm kaptırmıcam kendimi

inşallahhh kuzum ya inşallah bide akam yemeginde tavuk vardı nasıl koktu yerken bide salatalık amnnn ALLAH ım kan kokusu gibi umutlanmak istiemiyorum yoksa çok üzülürüm kaptırmıcam kendimi
sen hamilemisin canım bide kasıkta batma oluyo arada ama bu bama dedigin nasıl bişey acıyomu

Kaptirma tabi kendini ama bana hamile gibi geldin cnm insallah hamilesindir ay hamile olursan bana dua edecen soz mu :KK68:

neden çaren yok dedi peki aşılama flan yapmadımı
Canim ben tum tedavileri olmusum artik bende ise yaramiyor adetin 3. Gunu gitcm ama dra belki bir asilama deneriz ama ignelerimmn cevap vermesi bile beklenmiyor tup bebek proseduru uygulariz falan dediler temmuza kadar diyet yapicam falan iste

Anladım kuzum rabbim sanada nasip etsin hayırlı eli ayagı düzgün evlat inşallah dua edecem canım üzülme olur elbet inşallah
Tamam cnm ilk duydugumda cok uzuldum agladim agladim ama alistim bu fikre birsuru insan bu sekilde evlat sahibi oluyor ne olacak oyle olsun olsun da hayirlisiyla sagligiyla

Sıkma canını hiç ummadıgın bi anda oluverir inşallah artım herşeyin bi çaresini buluyolar elhamdülillah
Yok sikmiyorum zaten su okullar bi kapansin zaten okul zamani dr du nuayeneydi sikinti oluyo yazin bakicaz caresie iste belki bir asilama deneyebilirim

Back
X