- Konu Sahibi oglak_kadini
ya 1 saattir gögsüm agrıyo ve yan tarafı şişmiş dokunamıyorum neden acaba içi dolmuş gibi aynı kocaman olmuş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya tedaciye cevap vermezmisim ama denemeden bilemeyiz ki bakalimbence bi dene canım
Buyuk ihtimalle hamilesin kuzum yarin kan testi yaptirsan cikar ama istersen adetinin gecmesini bekleya 1 saattir gögsüm agrıyo ve yan tarafı şişmiş dokunamıyorum neden acaba içi dolmuş gibi aynı kocaman olmuş :)
Ben kesmiyorum da bilmiyorum ki vermeyecek olsa bu kadar ugrastirir miydi bu kadar istetirmiydi bilmiyorumALLAH tan umut kesilmez canım ya
ayyyy eger hamileysem varya kalp krizi geçiririm beneeeeeeeennnn :) :)Buyuk ihtimalle hamilesin kuzum yarin kan testi yaptirsan cikar ama istersen adetinin gecmesini bekle
yüce rabbim sevdigi kuluna sıkıntı verirmiş sabredecekmi benim için die sen sabr edersen bu kulum imthanı geçti der ve verirmiş kurban oldugum rabbim inşallah verecek sanada kuzum benimBen kesmiyorum da bilmiyorum ki vermeyecek olsa bu kadar ugrastirir miydi bu kadar istetirmiydi bilmiyorum
Ben de cok sevinirim hamileysen cnm adetine kac gun varayyyy eger hamileysem varya kalp krizi geçiririm beneeeeeeeennnn :) :)
Ama iste sabredemiyorum ben de oyle dusuniyorum sabredersem verecek ama onu basarsam olmuyo iste sabredemiyorum haliyle sinavsa bu gecemiyorumyüce rabbim sevdigi kuluna sıkıntı verirmiş sabredecekmi benim için die sen sabr edersen bu kulum imthanı geçti der ve verirmiş kurban oldugum rabbim inşallah verecek sanada kuzum benim
Yok o zaman adet gununi bekle cnm henuz cikmaz adet gununde test yaptir yani bi hafta sonra kuzumçıkarmı ki kanda :)
biliyorum çok zor 3 sene olacak benden sonra evlenenlerin hep çocugu var onlara baktıkça nasıl imreniyorum ama asla isyan etmedim nie bana vermiyon rabbim demedim inşallah sende öle yap çok zor biliyorum ama sabır gülümAma iste sabredemiyorum ben de oyle dusuniyorum sabredersem verecek ama onu basarsam olmuyo iste sabredemiyorum haliyle sinavsa bu gecemiyorum
ya cuma günü köye gidecem 4 saatlik yol eşim samsuna gidecek kurs görmek için ve ben 1 buçuk ay köyde kalcam eger varsada köyde nasıl olur bilmiyorum izmire gidecegim 15 gün sonrada varsa 8 saatlik yol sakıncalı olmazmı ayyyy neler düşünüyorum yaaa :)Yok o zaman adet gununi bekle cnm henuz cikmaz adet gununde test yaptir yani bi hafta sonra kuzum
Yooo bisey olmaz bebise merak etme 2 saatte bir kalkip dolasirsan bisey olmaz yine de drunla gorusmen lazim cnmya cuma günü köye gidecem 4 saatlik yol eşim samsuna gidecek kurs görmek için ve ben 1 buçuk ay köyde kalcam eger varsada köyde nasıl olur bilmiyorum izmire gidecegim 15 gün sonrada varsa 8 saatlik yol sakıncalı olmazmı ayyyy neler düşünüyorum yaaa :)
Valla kuzum bilmiyorum benim tup bebek yaptirmam gerekiyormus yumurtaliklarim asiri uyariliyomus bir degil 10 15 yumurta atiyomusum klomen de hepsine birden yetmiyormus dr cok onemli bu durum varken beni 7 aydir oyaliyolar tup bebek ya da en azindan protokolun yapilmasi gerekiyormus kuzum cok iyi bi dr bul kistin hallolmasi lazim onceArkadaslar cikolata kisti ve catlama sorunum var klomen ve igneyle hamile kalma sansin varmidr duydunuzmu bu durumla ilgili bisey yoksa bosa zaman mi harciyorm
Ben bikaç tane test alayım yanıma giderken :) :)Yooo bisey olmaz bebise merak etme 2 saatte bir kalkip dolasirsan bisey olmaz yine de drunla gorusmen lazim cnm
ama köye gitmeden varmı yok mu ögrenmem lazım ya çatlarım valaBen bikaç tane test alayım yanıma giderken :) :)
Burdaki bazi drlar kistle ilgili ameliyat onermedi yumurtalik rezervine zarar verir die ben bi anlasam hamile kalamama sebebimi cikolata kistimi yoksa catlamayan yumurta mi su an d.kontrol kullaniom sonra klomen catlatma olmazsa bursaya ozelden profa gidecm hayret ediyom hemen hamile kalanlara bir haftada dort hamile haberi aldmValla kuzum bilmiyorum benim tup bebek yaptirmam gerekiyormus yumurtaliklarim asiri uyariliyomus bir degil 10 15 yumurta atiyomusum klomen de hepsine birden yetmiyormus dr cok onemli bu durum varken beni 7 aydir oyaliyolar tup bebek ya da en azindan protokolun yapilmasi gerekiyormus kuzum cok iyi bi dr bul kistin hallolmasi lazim once