• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

bayanlaarrrr

dün akşam eczaneden test aldım yaptım ve sonuç pozitif çıktı sabah erkenden hastaneye gıttım kan tstı yaptırdım

ınsallah eczaanedekı test yanıltmamıstır ve sonuc pozıtıf cıkar

işim dolayısyla kan testı yaptırıp hemn cıkmak zorunda kaldım sonucu bekleyemedım aksam sonucu alıp kendı doktoruma gıdıcem

dua edin bana bugün bitmez banaaa:3::3:

ayyy Eki Görüntüle 922361 inşllhEki Görüntüle 922362 canım hayırlı mutlu haberler alırsın bizede haberrrrrr verrrrrrrrrEki Görüntüle 922363 Eki Görüntüle 922364

birde arkadaşlar klomenden sonra yumurta takibine gittim şu sonuçları aldım( endometrium çift yaprak kalınlıgı 7mm. sağ over lojunda overi tamamen kaplayan 4x8mm boyutunda septalı kist mevcuttur. sol over boyutları 28x42mm olup sol over içerisinde 24mm 22mm çaplı folikül kistleri mevcuttur.) acaba klomen kullanıp yumurta takibi yaptırmış arkadaşlar sizlerin sonucuyla aynımı yumurtalarım gelişmişmi acaba merakEki Görüntüle 922365 ediyrum bu konuyla ilgilenenlerein dikkatine lütfen bana bilgi verin:)))))))))Eki Görüntüle 922366

bayanlaarrrr

dün akşam eczaneden test aldım yaptım ve sonuç pozitif çıktı sabah erkenden hastaneye gıttım kan tstı yaptırdım

işim dolayısyla kan testı yaptırıp hemn cıkmak zorunda kaldım sonucu bekleyemedım aksam sonucu alıp kendı doktoruma gıdıcem

ayy canım benim inşallah hamilesindir:) idrar testi dogrudur büyük ihtimalle çünkü negatif çıkarsa hata payı var ama pozitif çıktıysa hata yoktur bence. Benim de 2. çizgi azıcık silik çıkmıştı ama kan testinde tam sonuç aldım.
Bence hamilesiiiinnn:46:

ayy canım benim inşallah hamilesindir:) idrar testi dogrudur büyük ihtimalle çünkü negatif çıkarsa hata payı var ama pozitif çıktıysa hata yoktur bence. Benim de 2. çizgi azıcık silik çıkmıştı ama kan testinde tam sonuç aldım.
Bence hamilesiiiinnn:46:

ayy canım benimm

ağzınızdan bal damlıyor bn testi yaptım 1 dakıka içinde 2.çizgi hemn net şekilde çıktı of hemn bugün geçsede doktoruma gitsem :49:

bayanlaarrrr

Süper bir haber. Gözün aydın cnm. Sonucu alınca bizimle de paylaş.

bayanlaarrrr

Canımm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah :24::46: Darısı bizim başımıza :24:

inşallah canım

bakalım kan testinde herşey çıkıcak kendi yaptığım teste umut bağlamakta istemiyorum korkuyorum bazıları testte pozıtıf cıksada kanda çıkmıyor ya koprkuyorum dua ediyorum sürekli

canım korkma idrarda çıktıysa kesin hamilesindir kanda da çıkar mutlaka.. Ferah tut içini sevincini yaşaa :1:

bayanlaarrrr

birde arkadaşlar klomenden sonra yumurta takibine gittim şu sonuçları aldım( endometrium çift yaprak kalınlıgı 7mm. sağ over lojunda overi tamamen kaplayan 4x8mm boyutunda septalı kist mevcuttur. sol over boyutları 28x42mm olup sol over içerisinde 24mm 22mm çaplı folikül kistleri mevcuttur.) acaba klomen kullanıp yumurta takibi yaptırmış arkadaşlar sizlerin sonucuyla aynımı yumurtalarım gelişmişmi acaba merakEki Görüntüle 922365 ediyrum bu konuyla ilgilenenlerein dikkatine lütfen bana bilgi verin:)))))))))Eki Görüntüle 922366

ayyyyy çok güzel bir haberrrr inşallah kanda pozitif ama öle gözüküyorrr :32:
yalnız hatırlamıyorum günün geçtimi yada zamanımı tam
çünkü çatlatma iğnesi kullanınca hormonlar dengesinden test pozitif çıkarmış erken yaparsan

klomencim bana doktor öle değerleri vermedi hiç bilmiyorum

burcuuuuuuuuuuu yazılarına baktımmmm günün epey geçmişşşş hamilesinnnnnnnnnnn tebriklerrrrrrrrrrr
canım ikinci ayınmıydı ilkte tutmadımı offff benim ilk çok heyecanlıyım ama çokta stresliiiii

ayyyyy çok güzel bir haberrrr inşallah kanda pozitif ama öle gözüküyorrr :32:
yalnız hatırlamıyorum günün geçtimi yada zamanımı tam
çünkü çatlatma iğnesi kullanınca hormonlar dengesinden test pozitif çıkarmış erken yaparsan

klomencim bana doktor öle değerleri vermedi hiç bilmiyorum

ewet günüm geçti 1 ocakta olmam lazımdı sabhta kan testi yaptırdım aksamda hayırlısyla sonucumu belli olucak

bazı ıdrar testlerı pozıtıfte cıksa yanıltıyor korkkum ondan aksam hersey bellı olucak umarım yuzum guler

ewet günüm geçti 1 ocakta olmam lazımdı sabhta kan testi yaptırdım aksamda hayırlısyla sonucumu belli olucak

bazı ıdrar testlerı pozıtıfte cıksa yanıltıyor korkkum ondan aksam hersey bellı olucak umarım yuzum guler

yok yok sen içini ferah tut bencede hamilesin ben bir yıldır yapıyorum test daha bidefa çift çıkmadı :1:
haber ver mutlaka burda
inşallah hamilesindirrrrr sağlıklı bir gebelik diliyorum sana sağlıklı bir evlat :16:

klomende ikinci ayınmıydı ilkte niye olmadı kaç yumurtan vardı :18:
benim bu gece çatlayacakkk :18:

yok yok sen içini ferah tut bencede hamilesin ben bir yıldır yapıyorum test daha bidefa çift çıkmadı :1:
haber ver mutlaka burda
inşallah hamilesindirrrrr sağlıklı bir gebelik diliyorum sana sağlıklı bir evlat :16:

klomende ikinci ayınmıydı ilkte niye olmadı kaç yumurtan vardı :18:
benim bu gece çatlayacakkk :18:

canım desteğin için çok teşekkür ederim.

klomende ilk ayım 2 yumurtam olusmustı ve catlatma ıgnesı kullanmıstm

aksam ogrenıcm sonucumu cok heyecanlıyım

canım desteğin için çok teşekkür ederim.

klomende ilk ayım 2 yumurtam olusmustı ve catlatma ıgnesı kullanmıstm

aksam ogrenıcm sonucumu cok heyecanlıyım

ayyyy ben ikinci ayın sandım yaaaa senindemi ilk ayyyy :18:
offf benimde tutarmıııı çok stres yapıyorum bu engel olur diye korkuyorummmm sen taktınmı olacakmı olmayacakmı diye
benim bu akşam 9 da çatlaması lazım offff yaaaa
benim hemde 10 a yakın yum. vardı tutarmı senceeeee

sonuç pozitiffff inanıyorummmm :21:

ayyyy ben ikinci ayın sandım yaaaa senindemi ilk ayyyy :18:
offf benimde tutarmıııı çok stres yapıyorum bu engel olur diye korkuyorummmm sen taktınmı olacakmı olmayacakmı diye
benim bu akşam 9 da çatlaması lazım offff yaaaa
benim hemde 10 a yakın yum. vardı tutarmı senceeeee

sonuç pozitiffff inanıyorummmm :21:

sonuclarım doktorda kısllaaarrr bırazdan hebr verıcem sızlere bnde meraakla beklıyorum

Merhaba

Bende de yumurta tembelliği var yaklaşık 5-6 aydır çocuk için uğraşıyorduk olmuyordu.sonunda doktora gittim

ilk defa bu ay klomen + 2 adet çatlatma iğnesi oldum.5 gün klomen kullandım. 2 adet yumurtam oluştu ve 2 tane çatlatma iğnesini vurdular.ayın 16 sında vuruldum ilk başta kasıklarım biraz agrıdı yaklaşık 3 gun ara ara oldu ağrım. herşey normal gidiyordu

Düne kadar çok umutluydum kı adet sancısı gıbı dünden ıtıbaren ara ara alt tarafımda ağrılar başladı, adet olmadan once bu belırtım genelde oluyordu.adetime tam 1 hafta var zamn nasıl geçicek bilmiyorum düşünmeden olmuyor

ayyy canım yaaaa bana öle umut oldunkiiii yalnız sen iki iğne vuruldun ilginç :44: ve bu ço ketkili bence
birde ikiz olabilir iki yumurta iki iğne
ayyy test pozitifse hemen yarın ultrasano gir nolurrrrrrrrrrrr :21:
ben bugün eğer tutarsa olacak olay ama heyecan ve stresten kendimde değilim ya offffff

sonuclarım doktorda kısllaaarrr bırazdan hebr verıcem sızlere bnde meraakla beklıyorum

ayyyyyyyyyyyyy çabukkkkkk 6 da çıkıyorum gerçi evden bakarım ama yaz hemennnnnn hayırlı haberiiii
birde bana umut oldun bana destek ol nolur sen hamilesin ve ben seninkinden sonra çok umutluyummm

ayyy yazıyorrr hamileyim yazzzz :18::18:

Back