selam canım.. doktor kontrolu olmadan mı klomen kullanmayı düşünüyorsun?
öyle basit bir iş değil. çoğul ve riskli gebeliğe sebep olabilir. ayrıca kan tahliline göre kullanacağın gün sayısı ve dozaj belli oluyor. vakit kaybetmeden doktora git bence. adetin 2.3. ya da 4. günü git tahlil ve takibin başlasın. klomen sonrası yumurta takibini de dr yapıyor..
ben klomene 3. gün başlamıştım. dr. bana 12. gün kontrol edelim demişti, gittim yumurta namına bişey yoktu sonra taaa 21. gün yumurta gelişmişti. tabi bu kişinin periyoduna bağlı olarak çok değişiyor. benim uzun sürüyordu. 33 -34 gün falan. o nedenle ovulasyon da geç oluyor haliyle.
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Bu ay klomen tedavisine başlıyorum. Ayrıca prolaktin yüksekliği de vardı. Süreçte birbirinize destek olduğunuzu gördüm.çok hoşuma gitti. Ben de tedavi sürecini sizinle paylaşmak istiyorum. Umarım güzel haberlerimizi de paylaştığımız günlere hızla ulaşırız.
kırmızılarım geldı bıleeeee malesef
Artık umutlarım ocak ayına tasındılar bakalımmmmmmm bana dua edın ne olursunuz
Aaaaaa uzuldum cnm senın adına normalde adetlerin duzenlımıydı?
Hakkımıza hayırlısı cnmm
slm tatlım öncelikle 2014 yılı hepimizi bebişli olmayı nasip etsin hayırlı uğurlu ve sağlıklı gelsin adet olmana üzüldüm inşallah ocak ayında kısmet olur bak bu yazıyı yazarken 2014 e girdik umarım uğurlu gelir hepimize ALLAHIM sen duy sesimizi ben klomen kullandım cumartesi bitti pzrtesi kontrolde 3 tane yumurta gördü doktor 17. 15 .15 büyüklükte yarın tekrar gidicem sanırım tekrar boyutlarına bakıcak ve çatlatma iğnesi vurucak bilemiyorum bu ay tutması dileğiyle mutlu sağlıklı huzurlu ve bebişli bir yıl diliyorum iyi geceler cnm
yok canımm duzenlı degıldı zaten ama duyduklarma ıstınaden soyluyorum klomen düzenler dıyorlar genelde zaten oyle olması mantıklı yumrtlama oluyor sonuçta adet olmsı lazm ama yokk aynen hakkımızda hayırlısı
ooo guzelimm benimm gel hosgeldin insallahhhh ayagin ugurlu gelir buradaki butunnnnn arkadaslarim en ve ben hamile olarak ocak ayina baslarizdaaaa subatta hamileligimizi konusuruzzz insalllaaahhh allahimmm duy sesimiziiiiiiiiii ne olurrrrr sen cok buyuksun yeterkiii ol deee ne olurr olsun butun arkadaslariminda benimmmm de ........
Cnm çok teşekkür ederim sıcak karşılaman için. İnşallah dediğin gibi olur da biz de ocak ayında bu müthiş duyguyu tadabiliriz.
Inşallah cnm olmayacak hıc bısey yok rabbımın yanında o yeter kı ol desın hepımızın aynı ayda olur en kısaaaa zamanda ınşalllaaaah
Bu arada kac yıllık evlısın ve tedaviye yenı mı başladın
Kizlar bisey sorucam size,
Ben gecen ay klomen kullandim.bu ayda adetim 5 gun gec geldi,hamileyim sanip srviniyodum.neyse benim bu adetim cok koyu kahverengi,ve normal adet kani gibi duzgunde gelmiyo,ama bacaklarimda kasiklarimda agri var.acaba klomen yuzundenmi boyle gelmesi?yoksa kist mi oldu acaba?biliyorum doktora git diyeceksiniz,persrmbeye randevum.ama ben acaba boyle bisey basina gelen varmi diye size bir sorayim dedim:))
Merhaba canım öncelikle inşallah mutlu sona ulaşırsın. umutsuzluğa kapılma nolur bende de aynı sıkıntı vardı sorun yok ancak kilo varkilo da yumurta oluşumunu engelliyormuş bu yüzden klomen kullandım ilk ay 5 gün günde 1 tane ve sadece 1 tane yumurtam oluştu çatlama iğnesi falan vurmadı doktor gelişmiş zaten dedi ama hamile kalamadım 2. ay doktor klomen kullanma zaten etkili bir ilaç dedi ama ben ısrar ettim "zaten kullanınca 1 yumurta oluştu kullanmazsam hiç oluşmaz" dedim onun üzerine 5 gün günde 2 tane kullandım yumurta takibinde yine sadece 1 yumurtam oluşmuştu doktor çatlatma iğnesi vurucaz dedi (demeseydi ben isteyecektim). iğne vurulduğum gün dr bugün, yarın, öbürgün ilişkiye girin dedi. ama ilk gün evimize hırsız girmişti o yüzden bişe yapamadık. 2. gün akşam 00:00 çok önemli demişti dr ona özen gösterdik ve 15 gün sonra test yaptım çift çizgi:) şuan 11 haftalık hamileyim ümidini yitirme inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun...:)
merhaba canım ben klomenle 2. ayımda hamile kaldım
inşallah sende hemencecik hamile kalırsın. İlk ay günde 1 tane 2. ay günde 2 tane ve çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorum ilişki için gün ve saat verdi. 15 gün sonra test yaptım sonuç pozitif. bebişim şuanda 11 haftalık darısı en kısa zamanda başına inşallah canım:)
ben klomene 23/11 de başladım. ilk kullanımımdı. dr 5 gün boyunca günde 1 kez kullan demişti. klomeni içtiğim gibi ağrı oluyordu bende. bana çok ağır geldiğini düşünmüştüm. ama devam ettim. 11/12 de yumurtayı gördük.Doktor günaşırı ilişki dedi. bata 3 - 4 gün kala senin bahsettiğin gibi ağrılarım oldu. özellikle belim ve karnım. hiç adet sancısı çekmezdim ama sanki öyle birşey gibiydi. batı beklemeye sabredemedim. 3 gün kala kan verdim sonuç: hamile olduğumu öğrendim...
şimdi senin yazılarına bakınca tıpa tıp aynısı gibi geldi bana. senden de güzel haberlerini alırız inşallah....
3 yıllık evliyim. Bu ay başladım klomen kullanımına. Bakalım nasıl bir süreç olacak. Umarım en kısa sürede sonuç alırım. Eşim çok üzülüyor. Onun üzülmesine dayanamıyorum.sen ne kadar süredir deniyorsun cnm.
doktor önermedikçe içilmeyecek bir ilaç arkadaşım.yumurtalık büyütücü vs. amacla veriyordoktor
Insalh duzenler cnm adetlerinı sende bende hepımızde bır an once nazlı beblklerımıze kavusalım baksana onların gelmeye nıyetlerı yok bız cagıralımm gelırler rabbım de duyar seslerımızı gonderır bızlere gelınnn cabukk sızı gıdı yaramaz sıpalar sızı annelerınız ne cekıyo haberiniz varmı sızın gelın hadı
Yaaa sizleri okuyunca öle mutlu oldumkiii umut oluyosunuz bizlereeee
benim klomende dün bittti cumartesi kontrol varrr çok heyecanlıyımmmm :18:
işin kötüsü eşim ş.dışına çıkıyo bu gece pazar gecesi dönüyor
Herkese selam
adetim geçeli bugün 3.günüm , göğüslerim geçen hafta taş gibi olmuştu kasıklarımda ara ara agrılar oluşmuştu
yalnız su anda göğüslerim indi ağrı azaldı ama ,göğüs uçlarım hala top gibi belirgin ve hafif acı var
birde kasıklarımda top gibi bişey olup resmen ikiye ayrılıyor o anda kıpırdayamıyorum bile.
umarım klomenin adetimi geciktirmesi değildir bunlar haydi 2014 yap bir güzellik
canım benim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
yanlış hatırlamıyorsam ben klomen bittikten 1 hafta sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve ilişki istedi dr o yüzden bu zamanda eşinin olmaması çok önemli değil kafana takma. kontrolde yumurta oluşmuşsa ve çatlatma iğnesi vurulursan eşini yanından ayırma ama:))))))
benden sana tavsiye çatlatma iğnesi vurul. İlgisi var mı bilmiyorum ama bende ilk ayda yumurta oluşmuştu ama hamile kalamadım 2. ay çatlatma iğnesi vurulunca hemen hamile kaldım. En kısa zamanda darısı başına işallahh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?