klomen kullananlar acil cvp lutfennn

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Bu ay klomen tedavisine başlıyorum. Ayrıca prolaktin yüksekliği de vardı. Süreçte birbirinize destek olduğunuzu gördüm.çok hoşuma gitti. Ben de tedavi sürecini sizinle paylaşmak istiyorum. Umarım güzel haberlerimizi de paylaştığımız günlere hızla ulaşırız.

Yaaa aslinda benim yumurtaliklarimda bir sorun yok agustosta bir dusuk yaptim, bebisimizin kalbi durdu 9.haftasinda .. sonra kasimin basinda dusukten kalan bir parca tespit ettiler onu aldilar.. aralik ayindan beri reglim falan normale dondu.. ama bu ay hamilelik olusmadi .. sadece sansimi arttirmak icin dusundum.. birkac arkadasimda kullanmis bu sekilde de sizlere danisayim dedim.. o arkadaslarimdan bir tanesinin ikizleri var..

ooo guzelimm benimm gel hosgeldin insallahhhh ayagin ugurlu gelir buradaki butunnnnn arkadaslarim en ve ben hamile olarak ocak ayina baslarizdaaaa subatta hamileligimizi konusuruzzz insalllaaahhh allahimmm duy sesimiziiiiiiiiii ne olurrrrr sen cok buyuksun yeterkiii ol deee ne olurr olsun butun arkadaslariminda benimmmm de ........

kırmızılarım geldı bıleeeee malesef
Artık umutlarım ocak ayına tasındılar bakalımmmmmmm bana dua edın ne olursunuz

slm tatlım öncelikle 2014 yılı hepimizi bebişli olmayı nasip etsin hayırlı uğurlu ve sağlıklı gelsin adet olmana üzüldüm inşallah ocak ayında kısmet olur bak bu yazıyı yazarken 2014 e girdik umarım uğurlu gelir hepimize ALLAHIM sen duy sesimizi ben klomen kullandım cumartesi bitti pzrtesi kontrolde 3 tane yumurta gördü doktor 17. 15 .15 büyüklükte yarın tekrar gidicem sanırım tekrar boyutlarına bakıcak ve çatlatma iğnesi vurucak bilemiyorum bu ay tutması dileğiyle mutlu sağlıklı huzurlu ve bebişli bir yıl diliyorum iyi geceler cnm

Son düzenleme:
Aaaaaa uzuldum cnm senın adına normalde adetlerin duzenlımıydı?
Hakkımıza hayırlısı cnmm

yok canımm duzenlı degıldı zaten ama duyduklarma ıstınaden soyluyorum klomen düzenler dıyorlar genelde zaten oyle olması mantıklı yumrtlama oluyor sonuçta adet olmsı lazm ama yokk aynen hakkımızda hayırlısı

Allahhh raziii olsunnn cnmmmm dileklerin icin amın amın amınnnnnnn ınşall hepbırlıkte hamıle olalımmm ınşalllaaaah

Insalh duzenler cnm adetlerinı sende bende hepımızde bır an once nazlı beblklerımıze kavusalım baksana onların gelmeye nıyetlerı yok bız cagıralımm gelırler rabbım de duyar seslerımızı gonderır bızlere gelınnn cabukk sızı gıdı yaramaz sıpalar sızı annelerınız ne cekıyo haberiniz varmı sızın gelın hadı

Cnm çok teşekkür ederim sıcak karşılaman için. İnşallah dediğin gibi olur da biz de ocak ayında bu müthiş duyguyu tadabiliriz.

Cnm çok teşekkür ederim sıcak karşılaman için. İnşallah dediğin gibi olur da biz de ocak ayında bu müthiş duyguyu tadabiliriz.

Inşallah cnm olmayacak hıc bısey yok rabbımın yanında o yeter kı ol desın hepımızın aynı ayda olur en kısaaaa zamanda ınşalllaaaah
Bu arada kac yıllık evlısın ve tedaviye yenı mı başladın

36 saat bu gece doluyor çatlatma iğnesi vurunmuştum inşallah bu ay gelir bebişim dua edin kızlarr

3 yıllık evliyim. Bu ay başladım klomen kullanımına. Bakalım nasıl bir süreç olacak. Umarım en kısa sürede sonuç alırım. Eşim çok üzülüyor. Onun üzülmesine dayanamıyorum.sen ne kadar süredir deniyorsun cnm.

evet canım benimde aynı şekilde oldu adetim kırmızı degilde çamurdu resmen çokda sancı yapıyor aynı şeyleri yaşadım herhalde kist var onu çözüyo çaydanlıktan nasıl kireci çözersin ya sanki içimizide kireç çözücü dökülmüş gibi oldu 2 aydır klomen kullanıyom adetim düzeni kaçtı adet sürem 2 buçuk güne döndü hakkımızda hayırlısı

Yaaa sizleri okuyunca öle mutlu oldumkiii umut oluyosunuz bizlereeee
benim klomende dün bittti cumartesi kontrol varrr çok heyecanlıyımmmm :18:
işin kötüsü eşim ş.dışına çıkıyo bu gece pazar gecesi dönüyor

3 yil 2 ay oldu cnm bu sûre zarfında korunmadım koruyucularla. Ama herhangı bır sekılde ne dış gebelık ne dusuk yasamadım rabbım hayırlsııyla daha fazla aratmasın ınşallah

bende bu ay ilk kez klomen kullandım . normalde adetım erken gelırdı tam 1 ayı doldurduktan sonra oldum maalesef.. uzuldum tabide.. yarın gıdecem doktora tekrar bakalım ..

inşallah canımm.. dualarım hep beıml beraber butun ısteyenlere :) rabbim birgün bizid taçlandıracak evlatlarımızla ınsallah.
bugun artık dayanamADM GITTIM DOKTORA ve bana kılolu oldgm ıcın dyabetten suphelendıgını soyledı yarın seker yuklemesı yapılacak bakalım ınsallah bısey cıkmZZZ INOFOLIC DIYE BIR ILAC VERDI FOLIK ASIT IN INO LUSUYMUS INSALLAH BU IYI GELIR KULLANIP HAMILE KALANLAR VARMIS KISMET BAKALIM ..

Herkese selam

adetim geçeli bugün 3.günüm , göğüslerim geçen hafta taş gibi olmuştu kasıklarımda ara ara agrılar oluşmuştu

yalnız su anda göğüslerim indi ağrı azaldı ama ,göğüs uçlarım hala top gibi belirgin ve hafif acı var

birde kasıklarımda top gibi bişey olup resmen ikiye ayrılıyor o anda kıpırdayamıyorum bile.

umarım klomenin adetimi geciktirmesi değildir bunlar haydi 2014 yap bir güzellik

canım benim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
yanlış hatırlamıyorsam ben klomen bittikten 1 hafta sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve ilişki istedi dr o yüzden bu zamanda eşinin olmaması çok önemli değil kafana takma. kontrolde yumurta oluşmuşsa ve çatlatma iğnesi vurulursan eşini yanından ayırma ama:))))))
benden sana tavsiye çatlatma iğnesi vurul. İlgisi var mı bilmiyorum ama bende ilk ayda yumurta oluşmuştu ama hamile kalamadım 2. ay çatlatma iğnesi vurulunca hemen hamile kaldım. En kısa zamanda darısı başına işallahh:)

test yaptınmı canım ayyyy inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrr

amin deniz çokkkk teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr ama doktor çok despot ve ben eleştiri yada bişey söleyince karışma dercesine fırçalıyor iğne istiyom diyememmkiii
bana da öle geliyo iğneye gerek yok dicek gibi düşünüyorum
yarın sabah gidiyorum alttanmı bakıcak karındanmı yaa :44:
ayyyyyy inşallaaah yaaaaa bir daha işleme gerek kalmaz inşallah çok zor gel gitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…