canım cuma akşamı çıkıyolar pazar dönecek pazar akşamı burda yani
hadi yaaaa o kadar kötü etkileri varmı bir arkadaş daha yazmıştı yan etkisi çok fazla offf yaaaaa
burcucum rüyan hayır olsunnnn, inşallah rüyanın tabirine göre gerçekleşirrrrrrrhadi gelişmeleri haber verrr ayyy insan gerçek gibi seviniyorrr
şuan reglim arttı ve çok sancım var işteyim ve dayanılmazzz bıktım yaaa
Supermişş cnmm benım daha guzel 2 gunde bırbırınıze ozlersınız spermcıklerde cok canlı olurlarrrr hemen bulurlar sendekı yerlerini ınşallah tambyumurtamala gunu olmus olur hatta daha gelemış bıle olur
slmızlar ben yarın yarın klomene başlıcam sonra haftaya cuma kontrolum var.
şimdiden heyecanlandım .ama benim 3 ay önce bir düşük tecrübem var
hayırlısıs inş.bekliyorum....inş hepimiz hamile kalırız.....
isminde güzel olmuşşşş hoşgeldinnn
canımmm inşallah fayda etmiştir hamilesindir
bende cumartesi başlıycam kullanmaya ve diğer cumartesi gitmem lazım doktora eşimde o gün yok iş sebebi ile acaba aynı günmü çalışın diyo
yoksa bakıp saatmi verir :44:
Ayyy canlarımmm benımmmm bugun bende ruyacıyımyuppı ruyada olsa cok guzeldı
Bır kız cocugu gordum bıan hamileyim dıyorum sonra bır kız ccocugum oluyormus ruyamda bıle dıyorum ayyy kımse gelıp demez degılmı o benımm kızım dıe hayır kımselere vermem dıyorum senı sen benımmm kızımsınnn opuyorummm kokluyorum sarılıyorum boynuna ne bılım ıste cok guzeldı rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp eylesınnnnn amınnnnnnn
teşekkürler canım çaresizlikten koydum o ismiEki Görüntüle 909305 inşllh hamileyimdir ama degilim ya saglık ocagında kan testi yaptırdım gebelik yok dedi yarın birde ken doktoruma gitcem bakalım ne diyecek birde ben inofolik kullanıyorum 4 aydır yumurtaları güçlendiriyomuşEki Görüntüle 909322
arkadaşlar nedir bu klomen işe yarıyormu.dikkatimi çekti.bende hamile kalmak istiyorum ama aylardır hep hüsran dün yine adet oldum((( 43:
slmızlar ben yarın yarın klomene başlıcam sonra haftaya cuma kontrolum var.
şimdiden heyecanlandım .ama benim 3 ay önce bir düşük tecrübem var
hayırlısıs inş.bekliyorum....inş hepimiz hamile kalırız.....
yok cnm benim seni cumartesidan sonra tekrar cagirir muhtemelennn aslinda kafanacok takma millet ovulasyon testi doktoru diyor yumurtan catlamis atesin yukselmis tam iliski yap spermler yumurtayla hemen bulusur diyorlarr ayni gun yapiyon gene tik yokkk bunlar kismet isine giror cunku yaratan rabbim ol demesi lazim insallah bizlerede klomen vesile olur rabbimde ol der oluveririr insallllaahhhhhh aminnnnciddimisinnnnnnbende cumartesi sabah gidicem yaa doktora heh olmuş hemen ilişki dicek diye koırkuyorum ki yapacak bişeyde yok yani napim ama
bakıpta gelişmiş çatlamak üzere yarın çalışın der inşallahhh
ayyy bu mesajını yeni gördümmmm hayır olsun rüyan ben pek görmem rüya yaaa
kız çocuk hayırdır canım iyidir rüyayı gören içinnnn
inşallah rüyan tez zamanda gerçek olur canımmmm inşalllaaaahhhhh
insallahh canim hayirlisiyla rabbiùm hepimize nasip eylesin ben 3 gundur ryalarimda kiz cocugu gooruyorum hem de ust uste degisik sekillerde ama yine kiz cocugum oluyor felan bakalim hayirlisi olsunda kiz mi erkkek mi ne olurssa saglikli ve hayirli bir evlat olsun yeter rabbimmm hepimizeee nasipp eylesin canlarimmm insallllaah
aynı durumdayız bende cumartesi başlıyacam öbür cumarteside kontrole gidicem çok heyecanlıyım bende hadi hayılısı olsunnn :18:
hamile kalmışsın önceden ne güzel normal yollamı kaldın bişey uyguladınmı kendiliğindenmi 1 senedir bende tık yok
Merhaba beni aydinlatrsaniz çok sevinirim klomen ne ise yariyor?? Bende adet düzensizliği vat pco yum
arkadaşlar bugün yine doktor klomen verdiEki Görüntüle 910250 bıktım bu klomenden inşllh tez zamanda kurtulurum senden pis klomenEki Görüntüle 910251 Eki Görüntüle 910252 kızlar aranızda klomenle beraber inofolik kullanan varmı ?
Tabıkı cnm benım doktorun sende butun testleri ıstıyor ve eşinde de. Tabı ıkınızınde testler temız çıkınca pck olana ve sebepsiz ınfertılıte olanlara cogunluk veriliyor yumurtanı gelıştırıp buyutuyor. Ve o aşamada eger spermle bulusursa. Catlayıp gebelık olusuyor dıe bılıyorum
Yanı ozetle yumurta geliştirici bır ılac kımı bayana ılk kullanısında etkı edıp hemen hamıle kalabılırken kımı bayana ıse aylarca kullanımında negatif sonuc verebiliyor vucudunun kabulune bağlı
Sen kaç yıldır evlısın cnm
Rabbım hepımıze tezzz zamanda nasıpppp etsınnnnn amınnn
6 aylik evliyim ben glifor diye bir hap kullanıyorum oda seker direnci icin ama yumurta liklara iyi geliyormuş 3 ay önce düşük yaptim simdide hamile kalamamaktan korkuyorum klomeni hic duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?