merhaba canim.benim ilk zamanlar adet olacakmisim gibi sancilarim vardi.ama 2 gundur hic bisey yok.adet olacakmism gibide geliyo ama bilmiyorum.carsambayi bekliyorum iste.insallah hamileyimdir.yoksa gene gene ve gene cok uzulcem(
Kızlar merhaba.. Nasıl gidiyor gergin bekleyiş bakalımBenim 2 gün var adetime cumartesi evde erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çook silikti pazar sabah tekrar yaptım normal bi testle onda negatif çıktı.. kafam allak bullak oldu varmı yokmu anlayamadım :44: Belirti desen sabahları mide bulantısı oluyor kasıklarımda ağrı var birde akıntım çok.. Her defasında adet oldum diye gidiyorum ama birşey yok.. En sonunda beklemeye karar verdim ama beklemekte çok zor
canım ben ilk defa kullandın veeeeeeeeeee şuan 4 haftalım hamileyiiiiiiimmmmmm.
bir arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı şimdi kucağında allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
o yaşadığın ağrılar yumurtlamadan kaynaklı bende de olmuştu. benim çatlama iğnesine bile ihtiyacım olmadı.
rabbime çok şükür bebişim benimle...
ınsllahh hamılsındır canım bende d akıntı cok adetm de bugun ıtıbarıyle 7 gun gecıkmıs durumda ama halen adt olmaım 4. gununde test yaptım kan testı ama sonuc 1,16 cıktı doktr yok dedı zatn 5 e kadr yok bende bılıyorum ama ıntrnettekı aastrmalarımda 1,10 dgerı hamılelık suphsı yaratabılır dıo kafam karıstıı belımde agrı ve dedıgım gıbı akıntım cok var adette olmuyorum ılk klomen kullandıgım aydı bu ayy klomen kulanınca yumurtlama oluyo ya hamıle kalırsın yada adet gorursun ama bend ıkısıde yok sınırden olmek uzereyım resmen(((((( hakımızda hayırlısı bkalımm
ınsllahh hamılsındır canım bende d akıntı cok adetm de bugun ıtıbarıyle 7 gun gecıkmıs durumda ama halen adt olmaım 4. gununde test yaptım kan testı ama sonuc 1,16 cıktı doktr yok dedı zatn 5 e kadr yok bende bılıyorum ama ıntrnettekı aastrmalarımda 1,10 dgerı hamılelık suphsı yaratabılır dıo kafam karıstıı belımde agrı ve dedıgım gıbı akıntım cok var adette olmuyorum ılk klomen kullandıgım aydı bu ayy klomen kulanınca yumurtlama oluyo ya hamıle kalırsın yada adet gorursun ama bend ıkısıde yok sınırden olmek uzereyım resmen(((((( hakımızda hayırlısı bkalımm
Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım.. Adetimin 11. günü vuruldum iğneyi ve iğneden sonrada ağrım olmuştu... Sonra 3 tane yumurtam olduğunu öğrendim ama döllenme oldumu olmadımı bilmiyorum. Bugün iğneyi vurulalı 12.günüm adetime 5 gün var ve içim içimi yiyor resmen zaman geçmiyor... inşallah hepimiz bu ay hamile kalabiliriz
Benimde ilk klomen kullanışımdı bu ay.. Demekki klomenden kaynaklı akıntım oluyor benimde.. Bugün adet günüm sabah evde test yaptım yine çıkmadı... Herhalde bende kırmızı kartı yiyeceğim yine
Merhaba
Bende de yumurta tembelliği var yaklaşık 5-6 aydır çocuk için uğraşıyorduk olmuyordu.sonunda doktora gittim
ilk defa bu ay klomen + 2 adet çatlatma iğnesi oldum.5 gün klomen kullandım. 2 adet yumurtam oluştu ve 2 tane çatlatma iğnesini vurdular.ayın 16 sında vuruldum ilk başta kasıklarım biraz agrıdı yaklaşık 3 gun ara ara oldu ağrım. herşey normal gidiyordu
Düne kadar çok umutluydum kı adet sancısı gıbı dünden ıtıbaren ara ara alt tarafımda ağrılar başladı, adet olmadan once bu belırtım genelde oluyordu.adetime tam 1 hafta var zamn nasıl geçicek bilmiyorum düşünmeden olmuyor
Mrb cnm neden sana 6 ayın sonunda hemen catlatma ıgnesı verdıler yanı klomenı once yanlız kullansaydın belkı sadece klomenle hamıle olacaktın tabı doktorun daha ıyı bılır ama once butun doktorla sadece klomenı olmassa ıgneye gecmek ıstıyorlarda
mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa ara ara gıren sanci var bunun nedeni nedır arkadaşlar faydası oldugunun ısaretı mı ya bılemedım sız kullananlar ne olur cvp verın sızınkı kacıncı kullandıgınızda hamıle kaldınız bana umut olun ne olur
2 gun sonra canım tam 1 hafta boyunca gun aşır ıilişılkıde bulun tabı bazıları adetın bıter bıtmez başla 10 gun guaşırı ılışkıde bulun dıyor
Ya aranızda klomenle ılk ayında hamıle kalanlar varmı ?
Bıraz umut olun bana ne olur
Cnm ben rahım fılmı cektırdım hıc de oyle abattıkları kadar bısey degıldı bılseydım canım o kadar yanmayacagını daha once yapardımbben korkudan tam 6 ay bekledım ama sonunda bebek ıstıyomusun dedım kendıme ee o zaman yapman lazım dıeeee
Cektırdım ıyıkıde cektırmsıım ıcım rahatladı temız çıktığı ıcın acısıda kadından kadına degısıyormus mesela bende dayanılmayacak agrı yapamdı altta muayenının bırazzzccıkkk agrıyan sekli gıbıydı
canım ben ilk defa kullandın veeeeeeeeeee şuan 4 haftalım hamileyiiiiiiimmmmmm.
bir arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı şimdi kucağında allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
o yaşadığın ağrılar yumurtlamadan kaynaklı bende de olmuştu. benim çatlama iğnesine bile ihtiyacım olmadı.
rabbime çok şükür bebişim benimle...
Kızlar bende kırmızı kartı yedimOkadar moralim bozuk ki ağlamak istiyorum ama iş yerindeyim ağlayamıyorum.... Bir an önce eve gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
selam kızlar bende adetimi bekliyorum bugün yarın gelir gelsinde klomene başıycam çok heyecanlıyımmmmmm :18:
mon amour sende kendimi gördümmmnolurrr gelişmelerden haberdar et öndesin benden
her ilk kullanımda hamileyim diyen umut oluyo içim kıpır kıpır oluyorrr
hamile kalan arkadaşlarıda tebrik ediyorummmmm ne güzellll darısı başımıza inşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız kızlarrrrr
Cnm benım ederim ederim i̇nşallah hamileyim die ederim tabı kismet ama ıste ne bilim bazen ınsan daralıyor olmuyor dıe hepımız bu ay hamıleyız dıeeeee bagıralım ınşalllaaaa cnm ınşallah olmassada napalım hayırlısı dıyecez ama bende hıc belırtı yok ne adet ne hamılelık ıcın anlamadım bende
Kızlar bende kırmızı kartı yedimOkadar moralim bozuk ki ağlamak istiyorum ama iş yerindeyim ağlayamıyorum.... Bir an önce eve gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
çok zor beklemek tükeniyor insan
bu klomende ağrı da yan etkide çokmuş etkisi olsunda razıyım
bıktım usandım valla artık gelsin bu ay çok umutluydum ama yine hüsran
senin bat yaklaşmış inşallah gelmezzzz ki gelirse bu ay yinemi klomen kullanacaksın
bende tutmazsa rahim filmi çekicek dr. ooof offf
Sana aglama demek ıstıyorum ama bende 3 yıldır her ay senın gıbı aglıyorum bunu sana dememın nedenı aglayınca sankı gelıyormu hayır daha daaaa etkı yapıyor gelecegınden gec gelecektır bebışlerımız bılıyorum elımızde olmuyor bazı seyler aglamak da oyle ama ınankı zamanını rabbım ayarladı ve hayırlı bır sekılde gelecekler ama bız aglayarak kenıdmızı yıpratıyoruz stres cokkkkk etkılı hamıle kalamammkda agla ama ısyan etme ve hep su gelsınbaklına belkı bızım ıstesıgımız zamanda hamıle kalmış olsak belkı ozurlu olacaklar konulamayacak, yuruyemeyecek olmasıdahada kotu degılmı gec olsun zamanı cabuk olsun ama hayırlsııyla saglıklı ıyı bır evlat olsunnnnlar bızlereee ınşalllaaaah....rabbım bızlere sabırını versın beklemek ıcın ve TERTEMIZ bır sekılde saglıkla kucagımıa almayı nasıp etsın rabbım bızlere
Hem bu ay daha guzel calıs butun hamılelıgı kolaylaştırıcı herseyı al ve bebısın hemen gelsın tabı benımde ınşallah :)
Evet cnm benım bu ay olmassa tabı ınşall olur ama olmadı yıne olmadı yıne 3-4 ay kullanıp sonra catlatma ıgnesı alacagım bakalım ınşalllaaaah gerek kalmazda hamıle olurum
Bılıyormusun rahım fılmının ardında bır cok kadın rahatlıkla hamıle kalıyorlar tedavi gıbı oluyor onlara ınşalllaaaah sana gerek kalmaz ama sayet kalırsada sende de tedavi gıbı olsun ve sende hamle kal bende herkesde ınşalllaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?