klomen kullananlar acil cvp lutfennn

Ben 18 Şubat Regl gunu 21 Şubat'ta ilaça başladım kuzum senin tanı tam olarak nedir canım pco mü hangi şehirdesin bu arada

Evt tatlim pko ama en az seviyede..adetlerin falan düzenli..ama iste yumurtlamak biraz azmis canim..senin sorunun ne peki...

Evt tatlim pko ama en az seviyede..adetlerin falan düzenli..ama iste yumurtlamak biraz azmis canim..senin sorunun ne peki...

Benimde yuMurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor canım daha gecen ay öğrendim bende bu U tedaviye budmuşlar dedik başladık hayırlısıyla ii sonuclar alırız inşallah sen sonucu benden önce alırsın olumlu olumsuz yaz lütfen

Canim.klomen kullananlar destek olalim birbirimize adli topige gelebilirsiniz heegun yazisioruz biz orada

Arkadaşlar bende geçen hafta klomene başlamıştım çarşamba bitti bugunde çağrmıştı gittm tam büyümemiş dediama az büyüyen var dedi iki yumoş büyümüş ama tam büyümemiş dedi bu normal midir acaba 4 gün sonra tekrar cağrdı nolur yardm edin büyür müacaba

Büyür inş canım mesaj etme birçok kişinin büyümüş çünkü forumda okudum

Kaç gün sonra büyümüş acaba canm başına gelen arkadaşım yok mu yardm edicek
Canım benimde 10gün 10mm di 14 gün 17mm oldu ben o ara incir kuru yaptım kısırlık bölümünde acaba incir küründen mi oldu diye bir başlık var orayı oku istersen telaş yapma lütfen büyür inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…