klomen kullananlar acil cvp lutfennn

insallahh cnmm dualarınızı esırgemeyınnnn :)

bence şansın var hala ama yum. süresinden önce ilişki olduysa olmayabilirde kader kısmet

eses ne yaptın aşılama oldumuuu

hayırlısı olur ınsallah canım ınsallah bbıs vardır. bende bugun vurundum çatlatma ıgnesı doktor yarından ıtıbaren baskayın çalışmalara dedı ama ya bugun catlarsa yarın ttutarmıkı aslında bugunu kaçırmayayım dıyorum ama adamda bıktı artık hergun hergun olurmu demekten .. allah bızı bebıslerımıze kvustursun ınsallahh en yakın zamanda :)

öle bitanecik deme benmkide 1 tanneydi 12 mm sen daha şanslısınn kendinee çok diikat ett bu dönemlerde hadii hayırlısıyla inş. çok sewindim walla

sagoll canım bugun doktorum çatlatma ıgnesı verdı vurundum. bugun 22 mm olmuştu yumurtamın boyutu ve rahım duvaımda kalınlaşmış cok sevındım allah hayırlı evlatlar naSİP EDER İNSALLAH BENDE BU AY SEVINCLI HABER ALIP KAVUSURUM BEBEGIME ÇOK DUA ETTIM BUGUN BAKALIMM KISMET.

İnsallah isteyen herkes kavuşur bebeğine Allah sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin. Kızlar ben su çatlatma iğnesini sorucam. Nasıl göbekten göbek deliğine yakın yerlerden mi. iğnede uzunmu baya ilerilere kadar giriyormu . Normal iğne boyu yumurtalara kadar ilerleyemezde. Siz anladınız işte bana bilgi verirseniz sevinirim::))

Asla kaçirma gunleri canim.
Gun asiri 1 gun durun 1 gun olsun demisti dr.
Çunku sansimiz yuzde 40lara cikiyomus igne olunca.
Bugun hafif adet agrisi gibi agrilarim oldu.
Ama umut edemiyorum.
Rabbim hepimizin gonlune gore versinde kavusalim masum kuzularimiza..

amin canım. ben koldan vurundum yanı doktorum ıllada göbekten demedı ya koldan yada göbekten vurun dedı koldan vurdular ıgnede kucuck bısey soğukluk hıssettım kolumda zaten eczacı sordu hemenmı vuruncan yoksa yanına buz koyacağım dedı dolaptan çıkardı cunku soğuk olması onemlı sanırım..

ısallah canımm br n once hayrlısıyla kavuşuruz elbet bır saatı var rabbım onun ıcın bekletıyr bızı hayırlısıyla gelsinler ama artık ınan kahroluyor çevrem arkadslarım herkesın bebısı var oyle mahsun oluyokı ınsan ıste anlıyorsunuz sız zaten ıgneyı bugun saat 3 gıbı vurundum ama dun gece bırlıkte olmstuk bugun adamcagz yorgunluktan saat 9 da uyuyakaldı valla kıyamadım ama yarından ıtıtbaren full tıe devam edeceği umarım kaçırmamış olrz

Ignenin 14 guni gecene kadar sakin test yapma.
Bende saglikciyim.
Vucuduna gebelik hormonu veriyor o igne
Ve etkisi 14 gunde gun gun azalarak kayboluyor.
Gebe kaldiysanda hormon yukseliyor.
Gun asiri devam edin.
Hatta ben yatagin bas kismina ayaklarimi uzatip kalcami komple yukari kaldirmistim.
Esim gulmustu :)
Ayaklarini sicak ve kafani rahat tut.
Bugunde gous uclarima hic dokunamiyorum.sol yumurtaligimda icten icten sızı var.
Aslinda seviniyorumda dusununce.cunku igneyi vurunali 11 gun oldu.
Etkisinin kaybolmasi gerekirken benim daha yeni acimaya basladi gouslerim
Birde daha adetime 8 gun falan var ve benim adetimde hic belirtim olmaz tatlı krizim disinda.
Ama hayirlisi..
Gelsin artik kuzularimiz süt kokulu meleklerimiz...
Hepinize dua edicem...
icindede bizlere..

merhaba.

burayı okuyodum aynı zamnda başka yeride diğer tarafın yorumunu buraya yaptım kaldıramadım sildim onun için açıklama yapmak zorunda kaldım ksura bakmayın yorumumdan dolayı.

Son düzenleme:

aminn canımm umarım hamılesındırrr dua edıyırum herkese hepımız ıcın haberdar et eger hamıleysen olurmu ende oyle yapıyorum valla en az yarın saat bacaklarım tepede napalım olsunda

aminn canımm umarım hamılesındırrr dua edıyırum herkese hepımız ıcın haberdar et eger hamıleysen olurmu ende oyle yapıyorum valla en az yarın saat bacaklarım tepede napalım olsunda

bebeklerimmiz insallah cok bekletmez bizleri

Ederim canim ne demek.
Yer gök dua üstüne kurulu.
Benim testim subatın 1 inde yapilacak.
O zaman haber ederim.
Rabbim dualarimizi kabul eylesin..

insallah tatlım
sende varmı bi gelisme ?

canım bugun ıgnenın 4. gunu henüz bısey anlamıyorum ama ara ara kasıgımda agrı gıbı tuhaf bıseyler oluyo valla beklemedeyim hayırlısı olur ınsallahh fazla takmamaya calsıyorum umarım kacrmamısımdır yumurta çatlayınca

Selam arkadaşlar , şu doktorları anlamak güç klomen vermişti bitirdim bugün kontrole gittim. Göbekten ultrasona baktı 2 yumurta olgunlaşmış dedi iğne dedim gerek yok dedi. Olay sadece yumurta oluşturmaksa zaten oluşuyordu bende, sorun çatlaması ise yine iğne vermedi oluruna bıraktı. Bu şekilde zaten 1 yıldır deniyorduk hiçmi denk gelmedi hiçbirsey anlamadım . Bazı arkadaşlara 2 iğne birden vermişler.:(( Elimiz kolumuz bağlı ne derlerse yapıyoruz işte bir ümit diye :((

canımm senı cok ıyı anlıyorum. yalnız soyle bısey var ben adetn 12. gunu gıttgmde bır tane yumrtm olgunlaşmıştı 19mm di ayrıca rahım duvarım ınceydı yanı doktor dedı normalde rahım duvarı 10 mm 11 mm olması gerkr yumrtan olgun ama ıgne vermeyecegm sımdılık dedı cunku rahım duvarı ınce olduğu ıcın tutanamayabılır dedı 2 gun sonra kntrole tekrar cagrdı gıttım yumrtam 22mm olmuştu ve rahım duvarımda kalınlaşmıştı yanı adetten uzaklaştıkça rHIM DUVARA KALINLASIR tutunması bebısın daha ıyı olurmuş :) benım doktorum cok ıyı bır doktor herseyı ınce noktasına kadr açıklıyor bana 2 sene sonunda ıyı bır doktor buldum sonunda cok sukur memnunum doktorumdan ve bana son gıttıgımde rahım duvarım 9mm yumosumda 22mm dı catlamamıstı hala ıste bugun sana ıgne yazacam dedı cok güzel oldu dedı o sekıldedır belkı olgun ama kac mm 16 mı 17 mı doktorlar 18 19 20 ve daha ustu yumurtaya daha sağlam gozuye bakıyor hayırlısı olsun tekrar cagrmDIMI SENI ? KACINCI GUNUYDU BUGUN ADETIN KONTOLE GITTIN?

canım ben bugün gebelik baktırdım kanda. 12.94 çıktı yani pozitif.
2 gün sonra tekrar bakılacak.
cunku gebelık hormonu 24 saatte bir 2 katına yükseliyormuş.
eğer sonuçta düşüş yaşanırsa kimyasal gebeliktir ilaçlardan kaynaklı dedi.
eğer yükselme olursa hamilesindir dedi.
dua edin nolur
arada kaldım gibi birşey oldu

canımm ınsallahhh sonuç yukselırr keşke erkenden baktırmasaydın 2 gun kalmıştı zaten neyse umARIMM YUKSELIRR DUA EDECEIGIMM HAYIRLISI OLSUNN INSALLAHH HAKKINDAA RABBIMM INSALLAH MEYVESIYLE TACLANDIRIR BIZLERI SENIDE :) ÇOK SEVINDIM DUSMEYECEK INSAALLAH DEGERLERIN STRES YAPMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…