cnm ınan kendıme cıkmıs kadar mutlu oldumm yaa allah tez vakıtte kucagına almayı nasıp etsınn e bızı aydınlatırsınn artıkk bnm testım de bugun problem cıkmıs pztesı bı daha gelın yapın dedıler bı yarım saat sonra lekelenmelerımm oldu adetımmm galıbaa
gözün aydın inşallah sağlık bir şekilde kucağına alırsın bebeğini :) ayrıca bana da umut oldun klomen işe yarar mı klomenle hamile kalan var mı demekten kurtuldum :)
Çok teşekkür ederim..Yarıyor ama öncesinde mutlaka ultrason baktırın. Eger kistiniz yoksa tamam deneyin. Hatta 2 ay üst üste deneyebilirsiniz. Ama kistiniz varsa mutlaka ve mutlaka doktor kontrolünde kullanmak gerekiyor. Allah herkese nasip eder inşallah..
ben yeniyim burda bendede pko vardı bu ayın 10unda klomene başladım günde 3 tane 2 kutu klomen kullandım buqun gttiqimde 3 tane yumurtam olustuqunu söledi doktor ve progestan die bi iğne vuruldum yarından itibaren ilişki olacakmş tutarmız sizce nolur bana qüzel şeyler söleyin
bende yeniyim inşallah olur güzel düşün gittiğim bir dr bu işlerde en önemli faktör stres demişti stres yapma ( diyorum ama ben stresten ölüyorum ) bende ilk ayı geride bıraktım benim tutmadı ama tutan varmış inşallah seninde olur güzel haberler yazarsın bizde mutlu oluruz :)
ben yeniyim burda bendede pko vardı bu ayın 10unda klomene başladım günde 3 tane 2 kutu klomen kullandım buqun gttiqimde 3 tane yumurtam olustuqunu söledi doktor ve progestan die bi iğne vuruldum yarından itibaren ilişki olacakmş tutarmız sizce nolur bana qüzel şeyler söleyin
Neden olmasın? İçini ferah tut. Ben de klomenle hamiş kaldım.. Kötü şeyler düşünme.. Keyfini çıkart)
klomen bitti bakalım yarın ne dicek doktorum
inşallah güzel şeyler duyarsn benimki bitti gittim çok iyi dedi 3 tane yumurta oluşmuş dedi :)
ayy insallah benimde olusmustur tatlım yaaa
dua et canım :) ne kadarlık evlisinki?
etmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
gece_gündüz ediyorummmm
3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz 2 aydır tedavi
sennnn ??????????
1 yıl 8 gün :) en başından beri istedik ancak polikistik aver yüzünden olmadıinşallah bu ilaç vesile olurda olur bebişlerimiz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benm aynen bende nasıl stres yapmayım olacakmı olmucakmı die düşünmekten rabbim herkese versin isteyen.. eqer olursa yazarm buraya :) senin ilk kullandıqında yumurtan oluştumu peki
Regl mi oldun arkadasim. Bende de esimde de sorun yok bende ilk defa bu ay klomen+ catlatma kullandim ama umitsizim cok da dua ettim ama arkadaşım baska ne yapmali bilemedim.2. kloman+çatlatma iğnesii kullanışım ve sonuç yine hüsranArtık iyice umudumu kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum =(
Regl mi oldun arkadasim. Bende de esimde de sorun yok bende ilk defa bu ay klomen+ catlatma kullandim ama umitsizim cok da dua ettim ama arkadaşım baska ne yapmali bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?