İlk defa kullanıyorsan doktor yumurtanın kendi çatlayıp çatlamayacağına bakacaktır. Bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay iğne de verecektir cnm stres yapma olumlu düşün.
teşekkür ederim cevap için ben ilk defa bu ay kullandım klomeni ve günde 2 tane içtim bittiğinde dr gitim ve 36mm olmuş yumurta. sorularıma çok cevap veren bir dr değil o yüzden telaşlıyım aslında. kist oluşursa ne olacak peki biliyor musunuz?
evet birazdan muayene olcam,dualarınızı esirgemeyin,cektigimiz cilelerin sonucu ins.hayırlı oluradet mi oldun kıyamam,geçmiş olsun,vardır bir vakti saati inşallah.. mutlaka doktoruna git,neler diyecek bana da söylee... üzme canını,benim bugün 14 gün oldu iğne vurulalı,hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..
teşekkür ederim cevap için ben ilk defa bu ay kullandım klomeni ve günde 2 tane içtim bittiğinde dr gitim ve 36mm olmuş yumurta. sorularıma çok cevap veren bir dr değil o yüzden telaşlıyım aslında. kist oluşursa ne olacak peki biliyor musunuz?
canım nolacak yumurta çatlamassa kist olacak adette sökülürse sökülecek benim geçen ay klomen kullanımımda iki tarafdada kist vardı sonra soldaki adetle erimiş ve sağdaki duruyodu doktor bişey demedi tekrar klomen verdi kullandım ve yumurta takibinde yumurtalar büyümüş ama kistte büyümüş doktor inşllh dahada büyümez dedi bakalım bu ayın 22 sinde adet olucammı olmuycanmı doktor olursanda gel olmasanda gel dedi hakkımızda hayırlısı klomen kullanıyosan pek takmıycan herşeyi kafaya
benim doktorda öle çekiniyorum bişey sormaya bozuyor hemen
bende ilk kullandım günde 2 tane 5 gün
10 gün oldu bugün iğne vurulalı beklemedeyim.
kist oluşmaması için iğne vurulman gerekiyordu ovitrelle onu vermedimi
ama senin yum. boyutu çok fazla ondan vermemiş olabilir sanırım seninki çatlamıştır şansın yüksek görünüyor inşallah tutar
ama 36 çok büyük yaaa :44:
ne kadar kaldı bata
iğne vermedi kendi haline bıraktı bu haftayı ilişki ile değerlendir dedi sadeceyumurta boyutunuda o söylemedi ultrason çıktısının üzerinde yazıyordu yazmasa bile çıktının tam ortasında kocaman gözüküyor. ben zaten ciddi kasık ağrısı ve ateş basması oluyor diye sürekli şikayet ediyordum dr söyledim o da yumurtan çok büyümüş inşallah kist olmaz dedi şimdide karnımda sanki bir şey var aşagı dogru baskı yapıyor gibi belli bir adet döngüm yok ama eğer olursam 30u gibi olacağım. inşallah en kısa sürede bu sıkıntılardan kurtuluruz ya ilk aydan böyleyim baksana
bana vermedi öle çıktı filan bende ekrana bakarken gördüm ama içini karartma hayırlısı ne ise o olsun
kist olursada soğan kürü yap hemen kist mist kalmaz demişti dersin rahat ol
Slm kizlar bende adet olursam klomene basliicam insallah.. 3 gundur sokturucu kullaniyorum ama kasiklarimda feci agri var.. Sanki sag taraftada sertlik var.. Bugun tam 10 hafta oldu adet olmayali acaba ondanmidir? Hemen klomene baslayip asilama olmak istiyorumyaa
Klomen kullanıp adeti geciken varmı?
benim gecikmişti. hem de bir hafta. üstelik balon gibi de şişmiştim. iğne batırsa biri patlayacaktım. ama hamile değilmişim. çok üzülmüştüm. üstelik 5 cm. kist yapmıştı bende. bir daha hiç kullanmadım. sonraki ay kendiliğinden kistim eridi. sonraki ay da hiçbir şey kullanmadığım halde hamile kalmıştım.
umarım sen hamilesindir.
Mide bulantısı acaba piskolojik mi bilmiyorum.. Bekleyeceğim 2 gün daha..
Ben de bu sabah yaptırdım 4 gün geciktim:)) Hayırlısı...Bu akşam belli olacak sonuç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?