klomen kullananlar acil cvp lutfennn

İlk defa kullanıyorsan doktor yumurtanın kendi çatlayıp çatlamayacağına bakacaktır. Bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay iğne de verecektir cnm stres yapma olumlu düşün.

bebek için ilk defa tedavi gördüğüm için sanırım bu telaşım öncesinde sürekli adet düzensizliği tedavisi gördüm ama tabi bu farklı ve dr sağolsun pek aydınlatıcı da değil yarı yolda dr değiştirilir mi diye düşünüyorum

benim doktorda öle çekiniyorum bişey sormaya bozuyor hemen
bende ilk kullandım günde 2 tane 5 gün
10 gün oldu bugün iğne vurulalı beklemedeyim.
kist oluşmaması için iğne vurulman gerekiyordu ovitrelle onu vermedimi
ama senin yum. boyutu çok fazla ondan vermemiş olabilir sanırım seninki çatlamıştır şansın yüksek görünüyor inşallah tutar
ama 36 çok büyük yaaa :44:
ne kadar kaldı bata

evet birazdan muayene olcam,dualarınızı esirgemeyin,cektigimiz cilelerin sonucu ins.hayırlı olur

canım nolacak yumurta çatlamassa kist olacak adette sökülürse sökülecek benim geçen ay klomen kullanımımda iki tarafdada kist vardı sonra soldaki adetle erimiş ve sağdaki duruyodu doktor bişey demedi tekrar klomen verdi kullandım ve yumurta takibinde yumurtalar büyümüş ama kistte büyümüş doktor inşllh dahada büyümez dedi bakalım bu ayın 22 sinde adet olucammı olmuycanmı doktor olursanda gel olmasanda gel dedi hakkımızda hayırlısı klomen kullanıyosan pek takmıycan herşeyi kafaya

kist deyince insan ister istemez telaşlanıyor birden inşallah 22sinde kistlerden kurtulur ve çok güzel haberler alırsın en kısa sürede de bebeğini kucağına alırsın. ben kendimi bu konuda yalnız hissediyordum ve oldukça telaşlıydım bu forumu bulunca biraz rahatladım

iğne vermedi kendi haline bıraktı bu haftayı ilişki ile değerlendir dedi sadece yumurta boyutunuda o söylemedi ultrason çıktısının üzerinde yazıyordu yazmasa bile çıktının tam ortasında kocaman gözüküyor. ben zaten ciddi kasık ağrısı ve ateş basması oluyor diye sürekli şikayet ediyordum dr söyledim o da yumurtan çok büyümüş inşallah kist olmaz dedi şimdide karnımda sanki bir şey var aşagı dogru baskı yapıyor gibi belli bir adet döngüm yok ama eğer olursam 30u gibi olacağım. inşallah en kısa sürede bu sıkıntılardan kurtuluruz ya ilk aydan böyleyim baksana

bana vermedi öle çıktı filan bende ekrana bakarken gördüm ama içini karartma hayırlısı ne ise o olsun
kist olursada soğan kürü yap hemen kist mist kalmaz demişti dersin rahat ol

merhabaa bende bugun klomen 2. gunumdu bu ıkıncı ayım klomende ılk ay 1 aya yakın bır adet gecıkmem oldu ıgneyle adet oldum ama yılmadım bu ay yıne kullanıyorum klomenı e2 yanı estradıol hormonumda sıkıntı vardı cok dusuk cıktı 7 cıkmıstı yumurtlama sorunuydu bu ay hemen adet olunca yaptırdım tekrar 38 e cıkmıs cok sukur ama bu seferde tsh ve prolaktın yüksek cıktı cok az bakalım hayırlısı doktor kontrolsüz kullanıyorum suan klomenı ama bırazda tırstım açıkçası marım bır sorun olmaz tahıl sonucu göstere bahanesiyle gıdıp soylesemmı acaba doktora baksa yumutlaarıma bılmıyorumm bana bı akıl verın kızlarr umarım bu ayy nasip olurda hepımız bebıslerımıze kavuşuruz :)

Slm kizlar bende adet olursam klomene basliicam insallah.. 3 gundur sokturucu kullaniyorum ama kasiklarimda feci agri var.. Sanki sag taraftada sertlik var.. Bugun tam 10 hafta oldu adet olmayali acaba ondanmidir? Hemen klomene baslayip asilama olmak istiyorumyaa

bana vermedi öle çıktı filan bende ekrana bakarken gördüm ama içini karartma hayırlısı ne ise o olsun
kist olursada soğan kürü yap hemen kist mist kalmaz demişti dersin rahat ol

sogan kürünü denemiştim daha önce adetim düzene girsin diye sonra hamile kalmak isteyince bıraktım. kistte işe yaradığını bilmiyordum ama söylediğin çok iyi oldu çünkü bu kürün işe yaradığını düşünüyorum. 3 gün önce yumurtlama için incirli bir kür verdi saraçoğlu adetim olsun bitsin inşallah deneyeceğim.

bende seninle aynı durumda gitmiştim geçen ay dr a ve söktürücü kullanırken sol tarafta kasılma ve sancı oluyordu adet olunca geçti ama. bir an önce adet olup rahatlarsın inşallah.

Klomen kullanıp adeti geciken varmı?

benim gecikmişti. hem de bir hafta. üstelik balon gibi de şişmiştim. iğne batırsa biri patlayacaktım. ama hamile değilmişim. çok üzülmüştüm. üstelik 5 cm. kist yapmıştı bende. bir daha hiç kullanmadım. sonraki ay kendiliğinden kistim eridi. sonraki ay da hiçbir şey kullanmadığım halde hamile kalmıştım.

umarım sen hamilesindir.

Yaa..Aynı belirtiler bende de var..Hayırlısı ne diyelim(

Mide bulantısı acaba piskolojik mi bilmiyorum.. Bekleyeceğim 2 gün daha..

bncede bekle cnm bnde klomen kullanıyırum bugunle adetım gecıkelı 1 hafta oluyo ama umutlanamıyorum cunku pcoluyum kan tesı yaptırdm bu sabah umarımm hamiş olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…