ahh canım bende ilk kullandım beklemedeyim nolacak çok merak ediyorum bende en çok tutmazsa kist olursa diye kara kara düşünüp duruyorummmmm
inşallah bu farklı durum hamileliktendir belkide hiç ağrı belirti olmaması iyiye işaret öle yoralım biz yinede
bendede akıntı hiç olmadı neden acaba diyorum
wamp çok ilginç test yaptınmı yani hamilede değilmisin ilginç yaaa
inşallah hamilesindir değilsende inşallh biran evvel adetin gelir kurtulursun yeni aya umutlanırsın
burcucum belirtilerin oldumu ne zaman başladı yazarmısın
benim iğnem ptesi vuruldu arada garip belirtilerim oluyo meraktan ölüyorummm ne olacakkk
canım merhaba
ilk olarak tabıkı moral bozuklugu olumsuz düşünceler yok.herkeste akıntı cok fazla olmuyor sanırım bnde ılacı kullandgım gınlerde cok az oldu.adetıme 7-10 gun kala adet belırtılerı gıbı goguslerımde agrı kasıklarımda hafıf agrılar basladı ılk basta hmn adet olucam sandım snra gunum yaklastıkca agrı falan hıcbısey kalmadı butun agrılar uctu sonra tekrar goguslerımde agrılar ara basladı .adet gunum gectıkten sonrada alt tarfaımda ıcımde kucuk yumurta gıbı bısey sankı ıkıye ayrılıyordu o anda kıpırdayamıyordm bu olay sanıye sürüp ara ara olmaya baslamıstı yanı bnmkıler adet belırtısı gıbı basladı
ben ım klomen kullanışım ılk ayında klomen adtte düzenler dedıler ama nafıle duzensız olan adetım daha da duzensızlştı.aralık 16 adet görmem gerekırken olmadım bıde sevındım galıba lk aydan tutturdum dıye tabıkı boşuna sevındım 1 aya yakın gecıktı adetım progestan ıgneden sonra 11. gun geldı sonunda yanı dunbu ayda dokotra gıtmeden günde bır alıyodum 2 alacağım klomenı nasıl ola yumrtlama gunumu Allahtan anlayaılıyoum ben .. ıns bı sorun olmaz bende nofolıc kullanaya başladım ama benım günde bır defa umarım bır faydası olur sen pko musun canm bende pko yok bu ay da tutmazsa son ay yanı 3 yude denıycem yne tutmazsa sadce ınofolge devam edp tevekkül etmekten başka care yok norml sartlarda hıcbr sorunum yok gecıken adetlerım dışında. sabırla bekleyeceğim klomenle son ıkı ayım yanıı umarımm hepımızın hakkında hayırlısı olur ve bebeklerımıze kavuşuruz hayırlısıyla.. rabbım bızım yuzumuzude guldururu ınsallahh ben 2 seneye yakındır ıstıyorumm benden once senelerdır dualarla bekleyen ısteyen artık caresız kalmış kardeslerıme nasıp etsın sonra bana nasıp ettsın rabbım dıyorum hepımıze sabırlar versın cok ısteyınce cok ta kahrluyor ınsan ve bu bırazda psıkoljılerımızı etkılıyor cınsel ılışkıyı bıle emınımkı çoğumuz ders nıtelıgınde goruyoruz. ve gercektn buda cok zor vee kotu bıseyy.. bu gece kandıl gecesı PEYGAMBER EFENDIMIZIN doğum GECESI DILERIM RABBIM ONUR YUZU SUYU HURMETINE HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLI EVLATLAR NASİP ETSİN BUTUN ISTEYEN ZOR DURUMDA OLAN KARDEŞLERIME CUMLEMIZE INSALLAH. NE OLUR DUALARINIZDA SADECE KENDINIZE DEĞİL BAŞKALARINADA YER AYIRIN.
sağol canımmmmm gittinmi doktora
benim kasıklarım çok ağrıyor çok tuhaf farklı bir şekilde
göğüs ağrısı yok haftaya bugün belli olcak bakalım
klomene yarın baslıyorum haydi hayırlısıı
valla cnm gün aşırı olursa daha iyi sperm kaliteli olur zaten spermler vücudumuzda 2 yada 3 gün canlı kalabiliyor ben şahsen gün aşırı yaptım yani 11. gün yumurtladım 10. 12. 14. günler oldu daha sonra seğrekleşti tabi bugün 22. günüm hayırlısı artık
merhaba. yumurtladığınızı nasıl anlıyosunuz?
ben 3 aydır doktor takibindeyim o yönlendiriyor beni zaten adetiniz 28 günde 1 ise ilk adetinizin başladığı gün sayın 14. gün oluyor genelde ben önceden 28 günde br olurdum ama artık 30 günde bir oluyorum ve yumurtladığım zaman aşırı kasık ağrısı yaşıyorum
bugun cokkk sınırlıyım eşime bugun yumurtalama gunumde 14. Gun ama ılışkı olamadık beyefendımızzzzzzzz erken kalkmış yorgunmuş cokkkkk sınırlıyım bende kızdım ona hele bı tane rabbım nasıp etsın gor bak o zman sen yalvara yalvara yapalım dedırttırmessem gorrrr
sonra gıttım zıbarıp yattımmmmmmmmmm bu ayda ılac boşa gıttı galıba ahhhh
allahımmmmmmm benı ve butun arkadaslarımı evlatsızlıkla sınamaaaaa
Bugun cokkk sınırlıyım eşime bugun yumurtalama gunumde 14. Gun ama ılışkı olamadık beyefendımızzzzzzzz erken kalkmış yorgunmuş cokkkkk sınırlıyım bende kızdım ona hele bı tane rabbım nasıp etsın gor bak o zman sen yalvara yalvara yapalım dedırttırmessem gorrrr
Sonra gıttım zıbarıp yattımmmmmmmmmm bu ayda ılac boşa gıttı galıba ahhhh
Allahımmmmmmm benı ve butun arkadaslarımı evlatsızlıkla sınamaaaaa
CANIM
herkeste aynı şekilde belirtiler olmuyor bnım kasıklarımdakı agrıda bu ay bıraz farklı olmustu daha keskındı hep olucak gözüyle bak umudunu kaybetme sakın ve adetının gecmesını bekle bıraz erknden test yapma birde senın adet gunun haftaya bugun dimi
doktoroda gııttım kesemız oluşmuş haftaya çarşamba tekrar gidicem Allah ın izniyle kalp atışlarını duyucaz nasıl bişey çok duygulanıyorum meraklanıyorumm ,, bn hepiniz için dua ediyorum sürekli inşşallahh sizlerde en kısa zamnda hamile kalırsınızz
Bugun cokkk sınırlıyım eşime bugun yumurtalama gunumde 14. Gun ama ılışkı olamadık beyefendımızzzzzzzz erken kalkmış yorgunmuş cokkkkk sınırlıyım bende kızdım ona hele bı tane rabbım nasıp etsın gor bak o zman sen yalvara yalvara yapalım dedırttırmessem gorrrr
yarın başlıyorum demişsin,aynı gün başlamışız,var mı gelişmen? bende 22 aralıkta klomene başladım,1 ocakta iğne yaptılar,bekliyorum inşallah..
bir şey sorabilir miyim klomenden sonra iğne mi veriyorlar? nerdeyse tüm yazılanları okudum ve klomenden sonra iğne olmuş herkes sanki bana böyle bir uygulama yapmadılar kafam karıştı iyice
bir şey sorabilir miyim klomenden sonra iğne mi veriyorlar? nerdeyse tüm yazılanları okudum ve klomenden sonra iğne olmuş herkes sanki bana böyle bir uygulama yapmadılar kafam karıştı iyice
klomnei içtim daha sonra dupbaston içtim yarın(adetken) doktorum tekrar gel dedi bakalım hayırlısı ya
her dr. vermiyor canım yumurtanın durumuna göre iyiyse kendi çatlar diye vermiyolar o şekilde hamile kalanda var
haa birde iğne kist oluşumunu önlüyor yumurta çatlamazsa kiste döner diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?