klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

kızlar bende bi türlü regli olamıyorum ya son 3 reglim 1 buçuk ay 2 buçuk ay şimdide 4 gün sonra 2 ay olcak en son pregesten kullanmıştım o zaman doktorum ilaç bitsin 3 -4 güne regli olursun demişti ama 8 gün oldu hala yok bu ayın 11.inde kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. şimdide inanılmaz gögüslerim ve uçları hassaslaştı dokunamıyorum kasıklarımda ağrı var bu 4 gündür böyle her gece kesin sabaha regli olurum diye uyuyorum ama yok. acaba diyorum geç döllenme olmuş olsa 12 gün önce yaptırdığım kan testinde küçükte olsa belli eder miydi? (ayrıca kendi doktorum dışında bir prof.a gitmiştim regli olamamla ilgili bir problem yok bişi bulamadılar)

slm ben sana demiştim geç gözükür diye belkide geç döllenme oldu belirtilerin normal işte hamilelik belirtileri nbence git bir daha kan testi yaptır bu sefer varsada yoksada kesin çıkar ümütle nmezsin boşuna

kan testi için imkanım yok şuan gidemem ama idrar tsti yapsam çıkar mı sence?

ahhh aahhh keşke ben başı çeksem ama ümidim yok buğün şöyle bişi aklıma geldi bu yüzden test yapmaktan vazgeçtim. ben zaten bu ay klomen kullanıp yumurta takibi yaptırmıştım ve doktorun dediği günlerde ilişki oldu ve ben dk.un söylediği tarihte test yaptırdım hatta çok sonra tekrar kan testi yaptırdım bişi çıkmadı yani doktorun ilişkiye girin yumurta çatlamış dediği zamanda hamile kalamadım. acaba yumurtlama günü dışındada hamile kalınabiliniyor mu bu sitede bir arkadaş her zaman hamile kalınabilir sadece yumurtlama günü en şanslı olunan gün diye yazmış sizce bu ne kadar doğru...

ahhh aahhh keşke ben başı çeksem ama ümidim yok buğün şöyle bişi aklıma geldi bu yüzden test yapmaktan vazgeçtim. ben zaten bu ay klomen kullanıp yumurta takibi yaptırmıştım ve doktorun dediği günlerde ilişki oldu ve ben dk.un söylediği tarihte test yaptırdım hatta çok sonra tekrar kan testi yaptırdım bişi çıkmadı yani doktorun ilişkiye girin yumurta çatlamış dediği zamanda hamile kalamadım. acaba yumurtlama günü dışındada hamile kalınabiliniyor mu bu sitede bir arkadaş her zaman hamile kalınabilir sadece yumurtlama günü en şanslı olunan gün diye yazmış sizce bu ne kadar doğru...

Canım hiç belli olmuyor belki küçük yumurtan vardı yumurtlama haftasından sonra gelişip çatladı. Geç döllenmede oluyor biliyorsun.. Sadece bir ihtimal tabi..
Ama bebek yoksada doktora git bir an önce neden gecikiyor acaba? Epeyde zaman geçmiş Belkide söktürücü verir. Bir yerde okumuştum kendini hamilemiyim acaba diye çok şartlandırırsan yalancı hamilelik yaşıyormuş vucut..Hakkında hayırlısı olsun. Bilgilendir bizi..:teselli:

arkadaşlar bu sabah birden bire inanılmaz bir sancı girdi kasıklarıma. iki büklüm oldum kıvranmaktan regli döneminde çektiğim sancının en az 10 katı... neyse eşim Allahtan evdeydi hemen beni doktora götürdü yumurtalıklarım çok fazla gelişmiş sancı bu yüzden olmuş bir sorun yokmuş. 1 saat sonra acım azalmaya başladı ve yeni yeni tamamen kayboldu. bu arada doktorum gebeliktende şüphelendi kan testi istedi sonuç negatif.senağlama bebelik yoksa bekle regli olursun dedi. bende böyle işte :bbo:

arkadaşlar merhaba 1.5 yıldır evliyim ve 1 ay önce doktora gittim tembel yumurtalıklarım olduğu söylendi bende de adet düzensizliği vardı Progestan adetin 5. günü klomen kullandım sonra sizin dediğiniz gibi kontrole gittim bana çatlatma iğnesi verdi yaptırdım ve bir dahaki ay hamile kaldım doktor bana 6-8 ay sürer bu tedavi demişti ilk aydan bebişime hamile olduğumu öğrenmek hem beni mutlu etti hemde çok şaşırttı şimdi 5.5 haftalık hamişim... Allah herkese versinn.

slm kızlar amin hadisecim inş.
kızlar çok üznüm :KK43: regly oldum buğün bu ayda bişey yok her ay ümitsiz kafayı yicem yakında 14 ay oldu ya yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelsin artık ....!!!!

slm terazi bende dün regli oldum. hakkımızda hayırlısı olsun....

slm kızlar perşembe tekrar dr.gidicem ve bu sefer dr.mu değiştirdim bakalım bu neler yapıcak hakkımızda hayırlısı bakalım sizler ne durumdasınız nerdesiniz :))

slm terazi bende buğün başka bir doktora gittim bana gonaphene verdi bu ay değil ama diğer ay regli bitiminde başla dedi. kafam karıştı bu sitede biraz araştırdım bu ilaçı kullanan arkadaşlar yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi olmuşlar. bu doktor bana böyle birşey demedi sadece kullan regli geçikmesinde test yap eğer ilişkide kanaman olursa gel dedi o kadar. bana birileri anlatsın mantıklı mı bu?

slm z3yc3 bende buğün dr.gittim daha önceden yapılan testleri inceledi oda hormonlarımın yüksek olduğunu söyledi glokofen diye bir hap verdi sonra muayene etti ve adetin ağrılı oluyormu diye sordu bende evt dedim o zaman rahimin içine bir bakmam gerekiyor yara kist falan varmı diye ufak bir operasyon dedi rahim ağzını açıp bir sıvı gönderdi sonra baktı allahtan temiz çıktı çok acıdı ama ağrılı oldu daha yeni geçti ağrısı sonra ben sana yumurta takibi yapıp çatlatöa iğnesi vermicem dedi 5 gün klomen kullan bittikten sonra 4 gün cinsel perhis dedi sonra bir gün cinsel ilişki bir gün perhis 9 gün böyle devam dedi 3 ay kullan bunları yap olmazsa gel dedi hakkımda hayırlısı bakalım
sen dr. ilacın açılımını söylemedimi belki senin yumurtalıkların normal kendiliğiden çatlıyorsa o yüzden vermemiştir banADA vermedi bu sefer bu dr. bakalım allah bilir herşeyin hayırlısını bunlarında bir vakti zamanı vardır allah bilir artık ne zaman vereceğini onunda vakti zamanı var galiba hoşçakal

ben bir kez yumurta takibi yaptırmıştım 5 gün klomen kullanıp o zaman yumurtalar kendi gelişip çatladığı için çatlatma iğnesine gerek kalmamıştı. bu doktorda yumurta takibi falan bişi demedi. 6 aya kadar yolu var kullan bakalım dedi. önümüzdeki ay başlıcam artık. regli geçikmesinde test yap ilişkide kanama olursa o zaman gel dedi o kadar. seninle regli zamanlarımız yakın ...bakalım hangimiz önce güzel haberler vericez.

evt yakın hayırlısıysa olsun inş. hangimiz olursa olsun ikimizinde olsun ama sen benden öncesin galiba dimi ben 29. da oldum sen banada 3 ay dedi inş gelir artık çok bunaldım birde herkese laf anlat neden olmuoyr sorun ne kimseyi görmek istemiyorum yolda tanıdık görsem yolumu değiştiriyorum ilk sordukları bebek varmı ben çok bunaldım pisikolağa bile gitmeyi düşünüyorum kafama çok takıyorum üzülüyorum bide ağlamayıda beceremiyorum içime atıyorum bir an önce gelir inş.bebeişlerimiz bide hamile görmek istemiyorum hamile haberi almak istemiyorum çok kıskanıyorum dün dr.da vardı hamile aşırı hırslandım çekemedim onu :CüvCüv:bende böyle olmak istiyorum artıkkkkkk

bende 26.sında oldum reglimin ilk gününden beri adaçayı içiyorum düzene girsin reglim diye bu sitede okudum işe yarıyormuş ama yumurlama gününe kadar içmek gerekiyormuş gebelik olursa düşük tehlikesi yaratıyormuş neyse buğünde bıraktım bende 10 gün içtim, yeter senin yaptığın bişi var mı:?

kızlar çatlatma iğnesinden bir gün sonra koyu renkte bir kanama oldu neden acaba sizdede oldumu

slm kızlar umutsuz ark. bende öyle birşey olmamıştı istersen bir dr.sor bakalım z3yc3 bende böğürtlen kökü içiyorum bir çay kaşığı bal ile yumurtlamaya yardımcı oluyormuş aklıma gelrse bazen unutuyorum sabahları aç karna öyle işte şimdi klomeni kullanıyorum folıc plas kullanıyorum birde glokofen kullanıyorum dr. klomen bittikten sonra 4 gün perhis verdi bana sana öyle bişey söyledimi ben ilk defa duydum bunu neyse hoşçakal

ben bu sitede birşey daha buldum çörek otu,tarçın,bal hepsini karıştırıp 3 öğün yenyormuş yumurta geliştirip çatlatıyormuş birde haytın otu aç karna 2 öğün içiliyormuş buğün aldırdım eşime ve başlıcam akşama bakalım istersen sende dene :))

X