klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

slm ben ümran ben klomen ilacını kullandım altı ay kullanman gerekiyor daha fazlasının zararı var cinsel perizde gerekmiyo ben bıraktım hamile değilim bırakınca zaten adetin yine aynı düzenlenmiyo inşallah sana faydası olur allah tüm bebek istiyenlere versin sanada allah kolaylık versin ben yedi senedir uğraşıyorum

slm kızlar
terazi sen ne durumdasın regl oldun mu?
benden 3 gündür kahverenkli akıntı geliyor
belim ve karnım çok ağrıyor göğüslerimde hiçbişi yok kasıklarımda sadece bugün kısa süreli bir ağrı oldu o kadar gebelik olduğunu sanmıyorum ama bu kahverengi akıntı neden olur bilgisi olan var mı?

slm bende 2 günüm var daha olmaya benimde bişey yok galiba bu ay hiç bir belirti yok adet belirtilerim var tabi kasık ağrılarım var benim bildiğim lekelenme hamileysen gelir kahverengi leke tutunma dır ama genede ümütlendirmeyeyim hayırlısı

slm kızlar ben regli oldum çok üzgünüm ağladım sinirden şimdide soğan kürünü denicem bu ay adet bittikten sonraki 7 gün sonra başlanıyormuş siz naptınız ne durumdasınız :KK43:(

ya ben kendim yazıp kendim okuyorum nerdesiniz kızlar bu sabah soğan suyuna başladım çok iğrenç midem bulandı içerken ama şifa niyetine olunca içtim napıyım inş.işe yarar içenler de işe yaramış inş.banada yarar da gider şu pikolar hamiş olurum ( amin ) :)))))

slm klomen kullanan arkadaslar bende klomen 2.kullanısım catlatma ignesi ve simdi beklıyorum sonucu 3gün gectı adetime yarın doktora gidicem bakalım ne olucak bu arada igneden sonra progestoran kullandım dua edın ne olur

sogan kuru ise yarıyor galıba pekcok kısi kalmis dıger sıtelerdede duydum olmazsa bende denıcem ınsallah hepımız ıstedıgımız bebıslere kavusuruz

slms soğan kürümün 4 günü tadına biraz alıştım galiba 15 gün yapıcam sonrada incir kürüne başlıcam bakalım hayırlısı nerelerdesiniz by

Bende bu ay ilk defa klomene başladım. Serophene kullandım.Doktor iki yumurtamın oluştuğunu söyledi .Çatlatma iğnesi vermedi.Gün aşırı ilşki önerdi.İnşallah tutar yaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhabalar arkadaşlar ilk defa yazıyorum derdimiz ortak bebek, ben klomen kullandım bugün sat 11. gün ve yumurta 14mm olmuş sizce şansım var mı bilgisi olan lütfen paylaşsın

Bende bu ay ilk defa klomene başladım. Serophene kullandım.Doktor iki yumurtamın oluştuğunu söyledi .Çatlatma iğnesi vermedi.Gün aşırı ilşki önerdi.İnşallah tutar yaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba nergis ben de samsundayım inşallah bebeğimize kavuşuruz senin yumurta kaç mm olmuş kaçıncı gün verdi iğneyi doktor

merhabalar arkadaşlar ilk defa yazıyorum derdimiz ortak bebek, ben klomen kullandım bugün sat 11. gün ve yumurta 14mm olmuş sizce şansım var mı bilgisi olan lütfen paylaşsın

bu işler çok zor herşey allaha kalmış sen dualarını:Saruboceq: eksik etme yeter

terazi 5 çok teşekkür ediyorum evet gerçekten çok zor biz bebeklerimizi hayırlısı ile istiyoruz inşallah Rabbim dualarımıza en kısa zamanda cevap verir:emir_bebek:

Arkadaşlar bilginize sunuyorum kuru incir, keçi boynuzu yemek hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.Her gün mutlaka yemek gerekiyormuş.süprizzzzz

Arkadaşlar bilginize sunuyorum kuru incir, keçi boynuzu yemek hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.Her gün mutlaka yemek gerekiyormuş.süprizzzzz

X