klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

merhaba benimde bu ay 3,kullanısım olacak gecen ay 22 mm yumurta olustu ama sonuc sıfır bu ay dozu ıkıye cıkaracak gunde bıtane ıcıyodum bu ay ıkı olacak umutlarım ıyıce tukendı ondan sonrakı ıslem yanı doktorun bana soyledıgı rahım fılmı ısteyecekmıs ondanda cok korkuyorum zor bıseymıs ınsallah ona gerek kalmaz sonrda asılama heralde ne yapalım artık yegenlerımızı severız.

slm yeni gelen ark.lar hakkımızda hayırlısı ben hayrıtı z3yc3 cezvede suyu kaynatıyorum kaynadıktan sonra bir çay kaşığı hayrıtı atıyorum birkaç tık kaynatıyorum ondan sonra cezvede demlenmeye bırakıyorum 7 8 dk.falan ondan sonra süzüp içiyorum evt top top ufak acı geliyor bana biraz öyle işte

arkadaşlar bende klomen kullanıyorum bugün 4. günü ama bana dr. hap bitince gel demedi adetin 10 gün gecikirse gel veya adet olursam 4. günü gidicem şimdi sizlerin dediklerine bakıyorumda bana neden böyle söyledi ya

a.s.a.s.a.s.

her kişi bir olmuyorda ondan bide dr.değişiyor bana ilk dr.um takip yaptı iğne verdi bu dr.um takipte vermedi iğnede :1no2:kişiye ve dr.göre değişiyor işte bence sen dr.dediğini yap

merhaba benimde bu ay 3,kullanısım olacak gecen ay 22 mm yumurta olustu ama sonuc sıfır bu ay dozu ıkıye cıkaracak gunde bıtane ıcıyodum bu ay ıkı olacak umutlarım ıyıce tukendı ondan sonrakı ıslem yanı doktorun bana soyledıgı rahım fılmı ısteyecekmıs ondanda cok korkuyorum zor bıseymıs ınsallah ona gerek kalmaz sonrda asılama heralde ne yapalım artık yegenlerımızı severız.

a.s.a.s.a.s.

benimde öyleydi gecen ay 22 mm di olmadı işte benimde 3.kullanışım 2 ay daha kullanıcam olmazsa rahim filmi çekilcek dedi dr.um ondan sonra aşılama falan herhalde aynen 2 tane yeğen var ufak olan biri 2 :ecrin_bebek:yaşında biri 4 aylık:emir_bebek: onları seviyosun ama seninde olsun istiyosun 14 ay oldu benim olmuyor:1no2: çok bunaldım :CüvCüv:

KIZLAR bana yardım lutfen aranızda clomen günde 3 defa kullanan varmı?:çok üzgünüm:bana cevap verın lutfen

yurmurtaların uyarılma durumlaırna göre klomen adeti değişiyor. senin yumurtalaırnın geşiminin tamamlanması için fazla sayıda vermiştir dr. sonuçta herkesin yapısı farkı ve ona göre tedavi uyduluyorlar. ben günde 2 tane içiyorum zamanında gelişiyor ve çatlıyor yumurtalarım. inşallah seninde gelişir çatlar ve hamiş olursun. ben bir türlü tutturamıyorum

arkadaşlar ben inanıyorum ki hepiniz bigün kavuşacaksınız bebişlerinize ben de klomen kullandım şuan hamileyim son ayım mayısta dogum inşlh. kesinlikle umudunuzu yitirmeyin sabırla bekleyin. ben korunmadan 11 ay bekledim

şimdi dr bakacak ilaç sende etkili oldumu yumurta geliştimi, bazılarında hiç gelişmiyo sonra 1-2 ay daha ilacın dozunu arttırıp denemelere devam edecek yine olmazsa günlük iğneye geçeceksin. bu ay klomen yumurtalıkları olumlu etkiledi herşey iyi gitti farzedelim 6 ay kullandırabilir bu yaşına yumurta kalitene bağlı kiminde hemen kesip aşılamaya geçiliyo yani senin durum bu ay belli olur. bu arada günlük süt iç.

merhaba fatıma arkadaşım bende klomen kullanıyorum bu 2. ayım geçen ay yumurtam 18. günde 15 mm di bu ay ne olur bilmiyorum cumartesi doktora gidecem bakalım arkadaşa süt iç demişsin merak ettim faydası oluyormu sütün

KIZLAR bana yardım lutfen aranızda clomen günde 3 defa kullanan varmı?:çok üzgünüm:bana cevap verın lutfen

ben günde 3 defa kullanıyorum bu 2. ayım zaten geççen ay günde 2 defa kullandım yumurta 18. günde 15 mm di bu aya daha doktora gitmedim bakalım gidince ne olucak

bende ilk kullanışımda hamile kaldım günde iki defa kullanmıştım. ilk ay olmasaydı benim de günde üç olacaktı

canım merhaba bende çektirdim rahim filmi korkma korkulacak bişey yok biraz adet sancısı gibi ağrı oluyor onun dışında bişey yok

selam arkadaşlar bende 17 aylık evliyim çocugum olsun istiyorum dün doktora gittim adetlerim düzensiz benim yumurtalıklarım yavaşmış biraz klomen verdi ama şimdi kullanma hastalan gel 4. günü dedi sonra 2 ay klomen ile tedavi yapalım yumurtalıklarını hızlandıralım dedi o iki ayda olmazsa başka yol denicez neolur olsun ALAHIM DUA EDİN ARKADAŞLAR:Saruboceq:

kızlar klomen göğüste şişlik,ucunda az bir sızı ve kasıkların üst tarafında iğne batması gibi şeyler yapar mı

gizemcim bende kullandım klomen klomenden sonra değilde çatlatma iğnesinden sonra oluyodu bende göğüste acı sızı gibi şeyler iğnenin etkisiydi bende ama inşallah seninki hamişliktendir tatlım ne kadar kaldı gününe

gizemcim bende kullandım klomen klomenden sonra değilde çatlatma iğnesinden sonra oluyodu bende göğüste acı sızı gibi şeyler iğnenin etkisiydi bende ama inşallah seninki hamişliktendir tatlım ne kadar kaldı gününe

canım ben çatlatma iğnesi kullanmadım.sadece klomen kullandım.6 gün kaldı adetime.bu arada o iğne batması sol kasığımın üstünde oldu.göğüste şişkinlik ve ucunda azıcık sızı var.dokununca acıyor biraz.yaa dün o kadar çok battı ki sol kasığımın üstünde bir şeyler acaba kist mi oluştu diye endişelendim.bugün de batma gitti biraz belim ağrıyor..

slms z3yc3 nasıl gidiyor kullandınmı hayrıtı içiyonmu ben unutuyorum içmeyi hep çalışmalar nasıl gidiyor benim şu zamanlar tam gaz yumurtlama günüm kasıklarım felaket yolda yürürken bile ağrıdan yürütmüyor inş.bu ay olur ( amin ) sen ist neresindesin hangi dr.gidiyosun çalışıyormusun sen hoşçakal

terazi benhayrıtı içmedim bu ayda bişi olmaz ve regli olursam o zaman içiçem. başkada bir şey kullanmıyorum bu ay ateş ölçme yöntemini deneyim dedim yapıyorumda ama anlamadım bu aralar yumurtlama günleri ya belki ateşimde değişme olur falan dedim ama aynı seyirinde devam ediyor yumurtlama olduğuna dair bir belirtimde yok kasıklarda falan da bir ağrım yok sanırım bende bu ay yumurtlama falan olmadı öyle tahmin ediyorum... çalışmalar tam gaz ama bakalım....

anladım ist neresinden sen hangi dr.gidiyorsun merak ettimde ondan sordum ama istemiyorsan cevap vermek zorunda değilsin tabi ...!

doktor banada verdı adet ğörmez sen eğer bu ilacı ve duphaston dıe bı ılaç var onu kullan dedı ve bana bırde günler verdı o günlerde ben doktora ğıdıp nasıl olduguna bakacakmıs yumurtanın benımde adet düzensızlığım var acaba soğan kürü uygulasam nasıl olur banada bu konuda bılğı verın lütfen tesekkürler saolun adet düzensızlığınden dolayı ılaç kullanıp hemen hamıle kalınıo mu çok merak edıorum ne kadar sürer bu tedavı bılğılerınızı eklıorum artık anne olmak ıstıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam arkadaşlar bende 17 aylık evliyim çocugum olsun istiyorum dün doktora gittim adetlerim düzensiz benim yumurtalıklarım yavaşmış biraz klomen verdi ama şimdi kullanma hastalan gel 4. günü dedi sonra 2 ay klomen ile tedavi yapalım yumurtalıklarını hızlandıralım dedi o iki ayda olmazsa başka yol denicez neolur olsun ALAHIM DUA EDİN ARKADAŞLAR:Saruboceq:[/QUallah yardımcın olsun balbocugu bende 18aylık evlıyım ama hala bebişimiz olmadı doktora gitmeye 3ay önce basladım buay klomenı 3kez kullanısım buayda tutmazsa aşılama olacagım hayırlısı sen rahim filmi falan çekindinmi belki tüplerde sorun falan olabilir onu mutlaka cektır çekinmediyse tıkalıysa onada ayrı tedavi uygular ben çok üzülüyorum herkesin bebi,şi olyor erkenden inaşşallh birgün bizimde olur benim eltim 6aylık evli ama 3aylık hamile hemde ikiz bebişleri onun hemen oldu benimneden olmuyor yaaa çok üzülüyorum ben benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

X