klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

slm kızlar keşke güzel haberler verebilseydim size:KK43:
buğün doktora gittim rahimde kalınlaşma var dedi belki bebek belkide hasta olucaksın dedi
ama benim ümidim falan yok belirtimde yok zaten olsa çıkardı heralde 35 gün oldu.
doktor bana progestan diye bir ilaç verdi içinde 30 tane var günde 3 tane al bitince bebek yoksa 2-3 güne kadar regli olursun dedi
o zaman da regli bitiminde gel dedi.
bu ilaçın bi zararı yok dedi gebelik varsa bebeğin tutunmasında yardımcı olur yoksa da regliyi düzenler dedi.
öyle işte sizlerde durum ne?

CANIM GEÇMİŞ OLSUN UMARIM HERŞEY YOLUNA GİRER.BİRDE STRES YAPMA. STRES ÇOK KÖTÜ ZAMAN ZAMAN HEPİMİZ YAPIYORUZ.. VE BU BİZİ ÇOK ETKİLİYOR..
SEVGİLERa.s....

arkadaşlar (adet düzensizliği ve hamile kalmak istememden dolayı):uhm: en son kontrolümde doktorum reglin bitsin gel demişti buğün gittim ve klomen verdi 5 gün kullanıp tekrar gelmemi söyledi aranızda bu ilaçı kullanan var mı varsa daha sonraki ilaç kullanımı ve yapılacaklar konusunda aydınlatır mısınız beni? birde cinsel perhiz gerekiyor mu ilaçı kullanırken?:uhm:

merhaba canım bende klomen 3 ay kullandım 5 gün sabah akşam benide çağırıp yumurtalarıma baktı 19 mm olmuştu ve çatlatma iğnesi verdi ovitrelle diye onu vuruldum ve şuanda beklemedeyim. HAYIR CİNSEL PERHİZE GEREK YOK:1no2:

hihoyyyt slm kızlar hihoyyyt

nasılsınız durumlar ney benim kolomen bitti perşembe dr.gidicem bakalım hakkımda hayırlısı

hAmiş olmak istiyorum biran önce inş.:CüvCüv::CüvCüv:

:ecrin_bebek: :emir_bebek:

terazi hadi hayırlısı umarım hayırlı haberlerini alırız bende hala regli olmadım. gebelik de yok bu hafta başka bir doktora gidicem bakalım o neler diyecek...

z3yc3 belki gebelilk vardır ama daha rahme düşmemiştir bazılarınki geç oluyırmuş benim bir tanıdık öyleydi 3 hafta sonra kesede bebekte göründü kaç dr.gitti hepsi gebelik yok dedi oda ben hamileyim var dedi vede varmış o yüzden moralini bozma herşeyin hayırlısı bu veletlşer geç gelicek sonrada hayattan bıktırcak :ecrin_bebek::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

alm kızlar sinirlerim çok bozuldu buğün dr.gittim klomen bitti 4 gün sonra gittim yani buğün yumurtalıklarıma baktı ne oldu dedim yarın hastaneye gel alttan muzayene edicem sonra söylerim ne olduğunu dedi bende bi sorunmu var dedim yok yarın bakıyım ondan sonra dedi birde hap verdi glukofen 850mg bunu veriyorum sakın yanlış anlama(şeker hastalarının kullandığı hapmış ) şeker hastasısın diye veriyorum zannetme dedi hormonlarını düzelesin zayıflamana yardımcı olsun diye veriyorum kandaki şekeri düzenlesin diye veriyorum dedi ama benim gene canım sıkıldı yarın gidicem bakalım ne dicek bu arada boyum 1 60 kilom 70 aşırımı sizce kilom tamam biraz fazla ama genede bu hapa gerek varmıydı yaaaaa moralim sıfır :KK43:(((((

terazi bozma moralini bende buğün başka bir doktora gittim adam dalında uzman çok ünlüymüş neyse gittiğime gideceğime pişman etti o kadar çok moralimi bozduki.... ben kendi doktorumun yaptğı yöntemleri kullandığım ilaçları söyledikçe sinirlendi sen daha 23 yaşındasın evleneli 10 ay olmuş nasıl seni doktor bu şekilde ilaç verir bunları yapar dedi. siz kendinizi kendiniz hasta ediyorsunuz falan falan dedi. git sana ilaç falan yazmıyorum ilk önce evliliğin 1 seneyi bir geçsin ondan sonra gel dedi ve resmen kovdu.. kısacası diyeeceğim her ilaçı kullanma ki kafana yatmıyorsa düşün düşün ama araştırmadan emin olmadan asla kullanma...

bende senin gibi 6 aylıkken gittim dr.olmuyor diye banada aynı şeyi söyledi git bir sene sonra gel dedi bende birsene sonra başladım dr. zaten gecici dedi 6 ay bakalım denicem ama araştırcamda kullananlar varmı diye yarın ne olucak bakalım yumurtalıklarım için ne diyecek hem merak ediyorum hem etmiyorum kötü birşey söylemesin diye yarın ola hayrola bakalım hakkımızda hayırlısı :) üzülmek istemiyorum sen kaç senelik evlisin kaç yaşındasın ist neresinde sin ilk bebeğin dimi

pardonya yaşını yazmışın senin yaşında ufakmış daha erken senin için bebek olur yani

olursa ilk bebeğim olcak bende bundan sonra senemiz dolana kadar doktora gitmemeye karar verdim kullandığım progestan yarın bitiyor. bakalım olursa olur olmazsa hayırlısı....

slms gittim dr.yumurtalıklarım 22ml olmuş çatlatma iğnesini vuruldum dr.3 gün ödev dedi hayırlısı bakalım hoşçakalın :teytey:

Bende 16 aylık evliyim,ilk 3 ay hariç korunmadan ilişkide bulunuyoruz ama malesef netice negatif:KK43: 30 yaşındayım ve ben bundan 2 ay önce hormon testı yaptırdım dr.değerlerin normal olduğunu hormonlarımdan kaynaklanan bır problem olmadıgını soyledı daha sonra eşiminde sperm testi yaptırmasını istedi ve biz dün gidip eşimede sperm testi yaptırdık ve varikosel ıcın ultrason cektirdik sonuclar gayet iyi dr.bir problem olmadıgını söyledi sükürlerolsun bu habere hem cok sevındım hemde bıraz tuhaf hıssettım kendımı çünkü eşimdede problem yoksa demekkı problem tamamen benden kaynaklanıyordu:KK43: ben bu psikolojıden kısa zamanda kurtulacagıma ınanıyorum ....
dün bu sonuclardan sonra aynı hastanenın kadındogum dr. gıttık esımle Hizmet hastanesi dr.meltem hnm.kendısıde sonucları degerlendırdı ve bana klomen verdı tesaduf edetımın 5.gunumdeydım sımdı klomenı kullanmaya basladım ayın 16 ,18,20 yumurtlama takıbıne cagırdı benı umarımm ıyı sonuçlar alırım .ALLAHIM HEPIMIZE EN KISA ZAMANDA ANNELIK DUYGUSUNU YAŞATSIN...

Hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve opuyorum,
zor bir süreçden geçiyoruz umarım sonu hayırlıdır ve değer.

slm primeclass bende 27 yaşındayım 13 aydır hiç korunmuyoruz 2 aydır dr.gidiyorum eşimde de bende de şimdilik bir sorun gözükmüyor aynı haplar aynı iğneler kullanıyorum dün iğnemi vuruldum bekelmedeyiz bakalım senin hiç yokmu bebeğin ilk mi herşeyin hayırlısı evt herkeze yaşatsın inş anneliği hoşçakal :emir_bebek:a.s.

merhaba kızlar;
bende ilk defa geçen ay kullandım klomeni ama okuduklarıma bakınca tuhaf geldi doktor bana ilacı 5 gün kullan 1 hafta sonra ilişkiye gir dedi ölçme falan olmadı vede hala bekliyorum 10 gün sonra belli olacak ve son bi kaç gündür tuhaf hissediyorum kendimi yumurtalıklarım patlıycak sanki ilaçtanmi bilen varsa yazsın lütfen.

terazi canım inş hayırlı haberlerini alırız. biliyormusun bende çatlatma iğnesini çoktan vuruldum özeline gittik eşimle.. doktorum yumurtalarıma baktı yumurtan 18 mm 21 çapında dedi ve çatlatma iğnesi verdi vuruldum.. 3 günde çalışma verdi cuma günü kan testi için tekrar çağırdı bakalım hayırlısı...

ben iğnemi kalçadan oldum peki sen? göbekten sana uygun görmüyorum dedi...

iset canım doktorun yumurtalarına bakmadımı senin? bana klomeni hastanede verdi sonra eşimle özeline çıktık yumurtalarıma bakmadan önce ağrın varmı dedi yok dedim şaşırdı.. sanırım ilaç ağrı yapabiliyor ama yarındası günü çok ağrım oldu.. çıktım tekrar hastaneye folik asit yazdırmak için dedim kasıklarımda çok ağrı oldu .. iğne vurulunca daha çok olur, normal dedi..

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay klomen+çatlatma iğnesi olmuştum ama olmadı malesef..
7 martta adet oldum ve 5. günü klomene başladık yarın 11. günüm kontrole gideceğiz. Yanlız bende bugün kanama oldu çok merak ettim klomen kullanırken lekelenme gibi kanama geçiren varmı endişelendim.. Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir.

zehra bende öyle bir sorun olmadı bende 5 gün kullandım klomen. inş düzelir..

Sağol canım az az ama gün içinde birkaç kere oldu. ınşallah önemli değildir. Benimde ilk kez böyle oluyor yarın öğrenicez inşallah..
Seninde çatlatma iğnen olmuş. ınşallah bu ay bebeğin gelir canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Merhaba Zehra s bende klomen kullandım ama öyle bir sorun yaşamadım.

X