klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

soğan küründen sonra uygulanır incir kürü ama yalnız başına işe yaramaz

merhaba nergis ben de samsundayım inşallah bebeğimize kavuşuruz senin yumurta kaç mm olmuş kaçıncı gün verdi iğneyi doktor

canım ben de 11.gün 18mm ve 16mm yumurtalarım olmuştu çatlatma iğnesi vermedi doktorum ama tutmadı bu ay.Yarın tekrar doktordayım.

bende klomem kullandım ve yumurtlamam gerçekleşti ve aşı oldum ama tutmadı şimdide duphastan kullanıyorum peki sen şu anda ilaç kullanıyomusun

bende klomem kullandım ve yumurtlamam gerçekleşti ve aşı oldum ama tutmadı şimdide duphastan kullanıyorum peki sen şu anda ilaç kullanıyomusun

Ben geçen ay günde bir tane serophen kullanmıştım ama olmadı bugün doktora gittim bu sefer günde iki tane verdi, bakalım hayırlısı.

kızlar benimde bu ay olmucak sanırım cünkü adetin 21.günü progesteronum düşük çıktı 7.78 bu degerin 10 ve üzeri olması gerekiyo kaliteli yumurta olması için cok moralim bozuk ilaç kullanmama ragmen 19mm ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmasına ragmen bu oranın düşük çıkması cok canımı sıktı

kızlar benimde bu ay olmucak sanırım cünkü adetin 21.günü progesteronum düşük çıktı 7.78 bu degerin 10 ve üzeri olması gerekiyo kaliteli yumurta olması için cok moralim bozuk ilaç kullanmama ragmen 19mm ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmasına ragmen bu oranın düşük çıkması cok canımı sıktı

Canım yumurtalarının mm leri çok güzel neden kaliteli olmasınki sıkma canını çok düşük çıkmamış

bende bu ay ilk kez klomen kullandım adetimin 10.günü gittim bir tane vardı 11 cm doktor küçük dedi pazartesi tekrar gidicem ayrıca polikistik over var acaba benim durumumda olupta hamile kalabilen varmı çok merak ediyorum cevap gelirse sevinirim

merhaba,bende klomen kullanıyorum bu 3.denemem eğer yine olmazsa kanal filmi çekilecek aslında korkuyorum nasıl olucak bilmiyorum inşallah gerek kalmaz......

arkadaşlar polikistik overi olup klomenle hamile kalan varmı

ben kaldım çok şükür klomenin son dozajıyla kaldım günde 4 tane kullanmıştım sadece 2 yumoş büyümüştü sonra rahim filmi çekildim veee hamile kaldım doktorum bile çok şaşırmıştı 2 buçuk hamişim ama bu sabah kanamam oldu çok korktum doktorumu aradım malum pazar günü doktorum dün bebişi gördüğü için içi rahat ama bana sorarsanız içim içimi yiyor inşallah isteyen herkese rabbim bebiş versin hamişlerede bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...AMİN.

selam arkadaslar ben konu nerden acilir bilemedim arkadas kusura bakmasin buraya yazmak istedim
bende clomid kullandim ve bununla birlikte prolaktin kullandim ve adet oldun ayin 20 sinde ama hamilelik belirtileri var ilaclardan midir bilgisiolan yardimci ola bilir mi tesekkurler simdiden

X