klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

kızlar bende 2 aydır klomen kullanıyorum klomenden sonra 4 gün ilişki yasagını bana doktorda verdi benimde yumurtam 1tane olusmus onunda mm gayet ıyıydı catlatma ıgnesıde yapmadı gerek yok kendılıgınden catlar dedı asama asama gıdıyoruz nekadar kullancagım klomen bılmıyorum ama bır sure sonra asılama dedı bılgısı olan varmı ozel hastanelerde nekadar fıyatı asılamamnın ınsallah ona gerek kalmadan hamiş olurum allahım sen buyuksun hayırlısını ver herkese

sudembebiş bende 2 dr.değiştirdim ilk dr.klomenden sonra ilişki yasağı koymamıştı ama bu seferki dr.rum 4 gün bitiminden hemen sonra perhis verdi sonrasında bir gün var bir gün yok öyle öyle 9 gün devam dedi hakkımızda hayırlısı 5 kez klomen kullanılıyor aşılamanın fiyatını bende bilmiyorum

bögürtlen kökünü duymamıştım bende alıyım bakalım. cinsel perhizide hatırlamıyorum vermişmiydi. ben birde ateş ölçme yöntemini deniyorum yumurtlama gününü bilemediğimden bu ay bakayım dedim acaba işe yarayacak mı?

slm z3yc3 ben dün burada gezinirken birkaç brşey gördüm hayrıt otu yumurtalıklarda oluşan polikistik over leri adetle birlikte atıyormuş adeti düzenliyormuş dün aldım içmeye başladım seninde adetin düzenli değilya dene istersen biraz tadı acı zor içiyorum ama olsun işe yararsa inş.birde şey gördüm hamilelik monitörü evde yumurtalık takibi yapıyosun sana hangi gün ilişkiye girmen gerektiğini söylüyormuş ama biraz pahalı 499

terazi yazını okur okumaz eşimi aradım al diye sağolsun eşim almış akşama içmeye bende başlıcam. umarım düzene girer. birde bende prof. dr. i. saraçoğlunun kitabı var orda okudum adet düzensizliğine testere dişli asrlanpençeside adet düzensizliğine ii geliyormuş eşim bunuda almış. aldığı yer bu ikisini karıştırıp içebilir demiş bende öyle yapıcam sağol ilgin için...

sudembebiş bende 2 dr.değiştirdim ilk dr.klomenden sonra ilişki yasağı koymamıştı ama bu seferki dr.rum 4 gün bitiminden hemen sonra perhis verdi sonrasında bir gün var bir gün yok öyle öyle 9 gün devam dedi hakkımızda hayırlısı 5 kez klomen kullanılıyor aşılamanın fiyatını bende bilmiyorum

bende 18aylık evliyim ama hala olmadı bebiş hiçbir sorun çıkmıyor rabbime kalmış birşey artık gönlünden nezaman koparsa hayırlısını versin ben sadece tek doktora gittim butun herseyıme baktı normal dedı 2aydırda klomen kullanıyorum ilk kullanısımda ılıskı perhızı dedı ılac bıtımınden sonra 4 gun ama ıkıncı ayda soylemedı onu hemen ılıskı dedı karısık bırsey ıste kımı dıyor kımı demıyor gun asırı ılıskı dedı bana da normal olanıda o canım sanırım ama benım buayda umudum yok bos gectık sanırım bız obur aya kaldı umıdım henuz reglı olmadım ama allahtan umıtte kesılmez hepımızın gonlunun muradını verırı ınsallah:teselli::teselli::teselli:

SUDEMBEBİŞ 4GÜN YASAKMII VERDİ SANAA BANA HÇ ÖLE BİŞİİ DEMEDİİ DOKTR YAAA BEN ZATEN BUAY BİŞİ BEKLEMİORMsenağlama

SUDEMBEBİŞ 4GÜN YASAKMII VERDİ SANAA BANA HÇ ÖLE BİŞİİ DEMEDİİ DOKTR YAAA BEN ZATEN BUAY BİŞİ BEKLEMİORMsenağlama

evet canım benim geçen ay ilk kullanışımdı 4 gün ilişki yasakladı ondan sonra gün aşırı dedi ama bu ay 2 kez kullanısım klomenı ama ılacım bıttı 2gun sonra kontrole gıttım ılıskı dedı yasaklama falan olmadı bende anlamadım ama doktorlar daha ıyı bılır dedım benimde bu ay ümidim yok canım ya artık öbür aya kaldık sanırım hayırlısı...:1no2::1no2::teselli:

umutsuz sende ankarada oturuyorsun sanırım sakıncası yoksa sen hangi hastaneye gidiyorsun merak ettimde..

içebildinmi bari bana çok acı geliyor bitiremiyorum fena oluyorum midem yanıyo gibi oluyo sende etki yaptımı

merhaba canım evet ebnde 5 gün kullandım nasipse cumaya doktora gözükücem inş haayırlısı olur ben günde 2 tane aldım ama ben 8 aylık evliyim çocuğu çok istiyorum inş allah hayırlsıını versin bu sitede kullanan çok hamile kalanda

merhaba minik kelebek klomenin faydsı çokmu ben ilk defa kullandımda cuma kontrolüm var bilgini paylaşırsan sevinirim şimdiden
tşk

slm ben de kolmene başladım bu ay kullandıktan sonra gittim biri 10.5 diğeri 13,5 2 yumurtam vardı bakalım nolcak

hihoyyythihoyyyt
a.s.
kızlar neydesiniz yaw kendimi yabancı sitede gibi hissttim hayrıt otunu içebiliyonmu z3yc3 bana acı geliyor çok içmeyide bilerek unutuyom o yüzden :) sen başka bişeyden daha bahsediyordun onu yaptınmı hoşçakalınnn

terazi ben hayıt otu ile aslanpençesi otunu karıştırıp içicektim ama daha başlamadım bu sitede hayrıt otunu içenler reglinin 3 günü falan başlamışlar bende ondan kararsız kaldım ve içmedim sen nasıl başlamıştın?

terazi nasıl gidiyor hayrıt otu...
reglinin kaçıncı günü içmeye başladın?

ben duyduğum zaman başladım reglim falan değildi bende içmeyi unutuyorum 2 gündür içmiyorum şuan yumurtlama zamanımızya içsek iyi olmazmı bence olur diye düşünüyorum

bende tereddütte kaldım içmedim.
sen nasıl demliyorsun.
birde hayrıt otu siyah top top tohum gibi değilmi ?

arkadaşlar bende klomen kullanıyorum bugün 4. günü ama bana dr. hap bitince gel demedi adetin 10 gün gecikirse gel veya adet olursam 4. günü gidicem şimdi sizlerin dediklerine bakıyorumda bana neden böyle söyledi ya

umutsuz sende ankarada oturuyorsun sanırım sakıncası yoksa sen hangi hastaneye gidiyorsun merak ettimde..

tatlım ben ist.oturuorrrrmmm benm gittiimm yer hastane diil kendi yeriii hastanedede calışıoodaaaa kendi yerine gidiormm bennnnn prof doktrm:)TARIK ALTINOK İSTNBLDA OLAN HERKESE ÖNERİRİMM GOOGLE YAZIN CIKIOOO ZTN BİRSÜRÜÜÜ YERDEE ÇALIŞMIŞŞŞŞŞ :nazar: :nazar:

X