benım dusugumun sebebi pko deıl zaten pko en hafıf sevıyede yanı benım ıcın avantaj sevıyesındeinş cnm bende ilk aydan hamiş olmak istiyorum hayırlısı ile.pco da düşük olan çok duydum ondanda korkuyorum.inş mutlu haberler veririz cnm birbirimize
benım dusugumun sebebi pko deıl zaten pko en hafıf sevıyede yanı benım ıcın avantaj sevıyesındeyumoşlarım guzel olusuyo cok oluyo ve doktorumun takıbı altında istersem yumoslarımın dozunu ayarlayıp ıkız bebek sahıbı bıle olabılıyorum ... bu dusugun ıcın bı sebep deıl dedı doktorum
Hayırlı ugurlu olsun bıtanem topiğin ...bende adetımı beklıyorum olur olmaz klomene baslıcam ısallah guzel haberler verırım bırlıkde yola cıkalım gelecek aya kımsecıkler adet olmasın
canim bu konuda pek bilg.yok ama ilerde bebek istediginizde sorun yasamayin diye dr verdi o kontrol hapini hic aksatmayin dr dinleyin.size bir abla nasiyati olsun.
oncelikle sevıyeyı hormonlardan belırlıyo doktor ve kesınlıkle bu hastalıkda kılo almaman lazım kilo vermen sart... kılon zayıf bıle olsan korumalısın ... avantaja dondurmen cok ıyı cunkı ıkız bebeklerın %90 tutma ıhtımalı var bıde yumurtanın kalıtesıne gore sanırım boş yumurta deıl kalıtelı yumurta gelısıyosa ıyı ... hormonların sevıyesı kaç ?cnm pconun hangi seviyede oldugunu nasıl tespit ettiler? bende 1 ay oldu pcolu olduğumu öğreneli. hormonlarım normal ancak yumurtalıklar pco görünümünde.bende çok üzülüyorum ya olmazsa die. eşimin tahlilleri de iyi çıktı şükür. klomene çok ümit b ağladım ama olmayıp kistler oluştu yazanlar da var.umarım benimde bebişim olur en kısa zamanda
oncelikle sevıyeyı hormonlardan belırlıyo doktor ve kesınlıkle bu hastalıkda kılo almaman lazım kilo vermen sart... kılon zayıf bıle olsan korumalısın ... avantaja dondurmen cok ıyı cunkı ıkız bebeklerın %90 tutma ıhtımalı var bıde yumurtanın kalıtesıne gore sanırım boş yumurta deıl kalıtelı yumurta gelısıyosa ıyı ... hormonların sevıyesı kaç ?
oooooh tamam işde hemen hemen aynı anda baslıcaz klomene ozamnTSH 1,72 FSH 5,01 TESTOSTERON (SERBEST) 3 DHEA-SO4 312.6 çıktı cnm.lh da sanırım 3,.. bişiydi. normal hormonlar dedi :??
ama bende kilo problemide var yaklaşık 2 yılda aldım ztn. sizin çoçugunuz olur dedi doktor ama inanmıyorum nedense( glifor kullanıyorum 3 aydır adet olmuyodum onu kullanmaya başladım 2 gün sonra kahverengi akıntı başladı 15 gündür sürüyo.2sinde de progestana başlıcam.adette de gidip tekrar tahlil ve klomen dedi doktorum.
oooooh tamam işde hemen hemen aynı anda baslıcaz klomene ozamnyıhuuu bırlıkde hamıle kalıcaz merak etme klomen bazen ılk denemede tutmayabılıyo kıste donusturyo sorun deıl bak sorununu hemen cozmus doktor... vucudun baska bı etkı ıle yumurta uretımıne karsı savasmıs kıste donusturmus ılk de olabılıtesı cok yuksek ve dogal bısey bu... ıkıncıde duzene gırecekdır ... benımde ıkıncı deneyısım ... olcak işallah ıkımızde gelecek aya hamış olcaz ınan ve sakın stres yapma en buyuk etken stres benım ılkde tuttu noldu dusuk oldu o yuzden doktorum stresı yasaklıyo... beraber klomene baslıcaz kontrollerımızı yaptırıcaz takıp edelım bırbırımızı
Bende pazartesi günü tedaviye başladım üç yıllık evliyim bana da klomen dahil olmak üzere bir sürü ılaç verdi bu arada bu siteye yeni kayıt yaptım herkese mrb
belki kerteriz bebişleriinş yumoşlarım ilk ayda gelişir de bebişim gelir.tamam cnm bu yolda yoldas olalım :)haklısın stres çok önemli.ama yeni öğrendim bu pcoyu sanırım ondan bu tedirginlik. umarım en kısa zamanda meleklerimizi kucağımıza alırız. aminnn...
hayırlı olsun bızden onde gıdıyosun daha bızım baslamadı bıleBende pazartesi günü tedaviye başladım üç yıllık evliyim bana da klomen dahil olmak üzere bir sürü ılaç verdi bu arada bu siteye yeni kayıt yaptım herkese mrb
allah gonlune gore versın hayatım işallah burda bebek haberını verırsın en kısa zamanda bu arada sorun nedır ? anlatmak istermısın ?Benim hem esimde hem bende sorun var ve çoook bebek istiyoruz özellikle eşim çok istiyo
hoşgeldin cnm :) umarım hayırlısı ile kucaklarımız bebişlerimiz ile dolar. tedavi sürecimiz ve sonuçlar ile bilgilendirelim birbirmizi.
bende dün klomene başladım 50mq günde 1 tane....herkes 2 yada 3 tane içiyormuş bana neden 1 tane verdiki...
Inşallah cnm hosbulduk bu arada ben daha yeni başladım inşallah kısa zamanda da sonuç verir hastaneler çok zor ve insanı yıpratıyor
20 yasındayım düzenliadet görmüyodum doktor erken menopoz dedi.Bir sürü doktora gittim şimdide bir sürü kan testiyle falan ugrastıkmenopoz olamaz dedi ama şimdide bana klomen kullanmamı söyledi.Yumurtalıkları büyütüp catlatcakalrmıs ama evli değilim ben:/ Bir zararı yaa baska bişi olur mu :/ ikilem arasında kaldım ne yapmam gerektıgını bılmıyorum yardım edin :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?