Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım biz Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim.. burdayız buraya gel konusalım.ok orda klomen kullanan arkadaslar var.bende bu ay ilk defa klomen kullandım iki gün öncede çatlama iğnesi oldum..
ama tek yumurta oluştu şansım az yani..nasip bakalım:))
kızlar merhaba.bende bu ay klomen kullanmaya başladım.drum bana adetin 8.günü gel dedi.fakat 8.günü pazara geliyo dr yok.9.günü gitsem bişey olurmu acaba.:26::26::26::26:
Dertlesmek icindeki sikintidan kurtulmak isteyenlerrr
kızlar kimse kimsenin derdini bilemez 17 yasındayım pko var bu dertten olan arkadaslar soruyorum size yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ama hepsi kullandığım dönem etki etti bırakınca hersey eskiye dönüyo tüylenme ve asırı sivilce. simdide doktorumu değiştim ve serephone verdi yani klomen sitrat. bu kisti yok eder mi beni aydınlatr mısınız kullanan var mı
mrb arkadaslar :) bende sizleyim artık.2 ay önce pcolu olduğumu öğrendim.30unda progestana başlıcam adette de doktora gidip klomene başlıcaz dedi. acaba ilk ayda hamiş kalan var mı? rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun.klomenle sonuç alabilir miyiz acaba yaa :?
sakın dert etme bende senınle aynı durumdayım ve ılk aydan hamıle kaldım ... bızım yumoşlarımız cok oldugu ıcın hamıle kalmamızda kolay oluyo ısallah guzel haberler verırsın ... ( ama sunu belırtıyım hamılelıgım dusukle sonuclandı da bunun pkoyla bı alakası yok sadece bı yuksek ates gecırmısdım ondan dolayı kader yanı) işallah bıdahaki sefere bırlıkde guzel haberler verırızmrb arkadaslar :) bende sizleyim artık.2 ay önce pcolu olduğumu öğrendim.30unda progestana başlıcam adette de doktora gidip klomene başlıcaz dedi. acaba ilk ayda hamiş kalan var mı? rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun.klomenle sonuç alabilir miyiz acaba yaa :?
canım sorunun cevapını bilmiyorum ama evlimisin merak ettim.biz bebek için ugrasıyoruz.sen adet olmak ıcınmı sordun?
bence evlenmeden once guzel bir dr gorun ve tedavini ol bende pco yok yani tehsis konmadi ama adet gecikmesi kucuklugumden beri yasiyordum simdi bebek isteyince klomene basladimm bu durum onume cikti eger tedavi yolu varsa baslaewet canım öyle. bekarım. sivilce oluyo ya hormonlar düzensiz olduğu için adet olmuyorum hergün heran kafam bunda ya nasıl bi hastalıktır bu allah askına hiç mi çözümü yok kesin olarak kızlarr
bence evlenmeden once guzel bir dr gorun ve tedavini ol bende pco yok yani tehsis konmadi ama adet gecikmesi kucuklugumden beri yasiyordum simdi bebek isteyince klomene basladimm bu durum onume cikti eger tedavi yolu varsa basla
sakın dert etme bende senınle aynı durumdayım ve ılk aydan hamıle kaldım ... bızım yumoşlarımız cok oldugu ıcın hamıle kalmamızda kolay oluyo ısallah guzel haberler verırsın ... ( ama sunu belırtıyım hamılelıgım dusukle sonuclandı da bunun pkoyla bı alakası yok sadece bı yuksek ates gecırmısdım ondan dolayı kader yanı) işallah bıdahaki sefere bırlıkde guzel haberler verırız
Merhaba, :)
Ben de pcos hastasıyım 4 tane doktor değitirdim,paracıklara kıyıp özel doktorlara gittim seansı 180 liraya.Ama bu kistler hiç geçmiyormuş.Sadece biraz küçülebiliyomuş.Tedavi görmemiz şartmış yoksa adet olamadığımız için rahim duvarında kalınlaşma oluyormuş.İnş. atlatırız,bi mucize olur ama ben ümidimi kestim...Doğum kontrol hapı ile arada bi geliyor benimki.... Bu arada 16 yaşındayım ve 3 senedir bu hastalıkla boğuşuyorum.