klomen kullanan arkadaşlar..!!!(2016)

Geçtiğimiz ay iğneden 10 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım,3 çıktı. 2 gün sonra yaptırdım negatifti. Test için 2 gün daha bekle derim ben

Geçtiğimiz ay iğneden 10 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım,3 çıktı. 2 gün sonra yaptırdım negatifti. Test için 2 gün daha bekle derim ben
Dogru sonuç almak için beklemek gerekiyomuş ama bekleyemiyorum ya iş yerinde zaman duruyo sanki günler geçmiyo kafama takmamam gerekiyo biliyirum ama olmuyo yapamıyorummm ya napcam ben senin bu gün mü 10.gunundu canım bu gun mu yaptın

Yaptım canım 1,63 çıktı sonucu aldıgımız kadın sonuç ne negatif nede pozitif buna doktorunuz ultrasonda anlayabilir dedi doktora göstermedim ama ne demek şimdi bu yaaa
Hadi hayırlısı olsun canım yaaaa inşallah hamilesindir :) böyle haberler beni çok mutlu ediyo biraz daha umut veriyo bana :)

Hadi hayırlısı olsun canım yaaaa inşallah hamilesindir :) böyle haberler beni çok mutlu ediyo biraz daha umut veriyo bana :)
İnşallah canım herkeze nasip eder Allahım.inşallah ama kafam çok karışık umutlanmak istemiyorum çünkü olmayadabilir pazartesi tekrar yapcam eger yükseliyosa bebişim benimledir eger düşük çıkarsayok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…