Geçtiğimiz ay iğneden 10 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım,3 çıktı. 2 gün sonra yaptırdım negatifti. Test için 2 gün daha bekle derim benMerhaba arkadaşr bende klomen sonrasında çatlatma ignesi oldum bu ilk ayım igneyi vurunalı bu gün 11. Gunum iğneden 10 gün sonra kan testinde belli oluyo diyorlar bende bu gün kan testi yaptırcam çok heyecanlıyım ama ya çıkmazsa
Şimdi ne durumdasın peki?
Hayırlısı canım ya inşallah hamilesindirİğne vurulalı 18 gün oluyor bugün, ilişkiden 14 gün geçti. Henüz regl olmadım ama iğnenin 10. Günü erken gebelik testi yaptım evde negatifti
Değilmişim maalesefHayırlısı canım ya inşallah hamilesindir
Dogru sonuç almak için beklemek gerekiyomuş ama bekleyemiyorum ya iş yerinde zaman duruyo sanki günler geçmiyo kafama takmamam gerekiyo biliyirum ama olmuyo yapamıyorummm ya napcam ben senin bu gün mü 10.gunundu canım bu gun mu yaptınGeçtiğimiz ay iğneden 10 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım,3 çıktı. 2 gün sonra yaptırdım negatifti. Test için 2 gün daha bekle derim ben
İnşallah gelecek ay canım bozma moralini biliyorsun moral çok önemliPardon canım geçen ay demişsin yeni gordum
Biliyorum canım sagol sende klomen mi kullaniyosunİnşallah gelecek ay canım bozma moralini biliyorsun moral çok önemli
Evet canım bu 2. Ayım bi kaç gün hafif sancı oldu kasıklarımda ve şuan hiç bişey yok sanırım bu ayda yumurtlama olmayacak çok stresli bi durum ya ayrıca ovulasyon testleri yapıyorum onlarda bi tuhaf anlamadımBiliyorum canım sagol sende klomen mi kullaniyosun
Doktorum şimdilik vermediIgne vurundun mu canım o testler nasıl yapılıyo ki bende hiç bilmiyorum
Yaptım canım 1,63 çıktı sonucu aldıgımız kadın sonuç ne negatif nede pozitif buna doktorunuz ultrasonda anlayabilir dedi doktora göstermedim ama ne demek şimdi bu yaaaHadi güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla
Adetin geçmiymiydi canımYaptım canım 1,63 çıktı sonucu aldıgımız kadın sonuç ne negatif nede pozitif buna doktorunuz ultrasonda anlayabilir dedi doktora göstermedim ama ne demek şimdi bu yaaa
Hadi hayırlısı olsun canım yaaaa inşallah hamilesindir :) böyle haberler beni çok mutlu ediyo biraz daha umut veriyo bana :)Yaptım canım 1,63 çıktı sonucu aldıgımız kadın sonuç ne negatif nede pozitif buna doktorunuz ultrasonda anlayabilir dedi doktora göstermedim ama ne demek şimdi bu yaaa
Yok canım adetime daha 11 gün varAdetin geçmiymiydi canım
İnşallah canım herkeze nasip eder Allahım.inşallah ama kafam çok karışık umutlanmak istemiyorum çünkü olmayadabilir pazartesi tekrar yapcam eger yükseliyosa bebişim benimledir eger düşük çıkarsayok demektirHadi hayırlısı olsun canım yaaaa inşallah hamilesindir :) böyle haberler beni çok mutlu ediyo biraz daha umut veriyo bana :)
Îyi düşün iyi olsun canım :)İnşallah canım herkeze nasip eder Allahım.inşallah ama kafam çok karışık umutlanmak istemiyorum çünkü olmayadabilir pazartesi tekrar yapcam eger yükseliyosa bebişim benimledir eger düşük çıkarsayok demektir
Aynen öyle canım öyle düşünüyorum zaten gece rüyama girdi sonuç 1,47 çıkmış o kadar çok üzüldüm ki inşallah rüyamın tersi çıkar AllahımmmÎyi düşün iyi olsun canım :)